Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 82 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Star Wars Hyperspace Mountain 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8989
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
Star Wars Hyperspace Mountain is gesloten voor onderhoud van 26 juni t/m 30 juni
Meer sluitingen van attracties vind je hier: viewtopic.php?p=110452#p110452

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Vr 23 Jun 2017, 06:31
Bericht 76 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1521
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
Hyperspace is min. 1,20m. Denk niet dat ze naar leeftijd kijken. Maar je zal wel maar met 2 kunnen zitten. Zijn voorgevormde zitjes met harnas. Zou je dochter niet alleen durven zitten? Al weet ik niet of daar een leeftijd op staat.


Zo 16 Jul 2017, 13:44
Bericht 77 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
Space Mountain in Disneyland Paris

Afbeelding

Hij gaat over de kop en is enorm populair; de Hyperspace Mountain in Disneyland Paris, voorheen de Space Mountain.

Space Mountain is sinds 1995 één van de populairste achtbanen van Disneyland Paris. De achtbaan overstijgt daarmee attracties als Tower of Terror en Indiana Jones. Hij kende al verschillende thema’s, waaronder Star Wars en Jules Verne. Het blijft een enorme publiekstrekker.

Space Mountain. Het is één van de meest tot de verbeelding sprekende namen in pretparkland. Liefhebbers weten dat het een achtbaan is in het Disneyland Park in Parijs. In het themagebied Discoveryland vinden we deze gelanceerde looping-achtbaan van Vekoma terug.

De attractie was oorspronkelijk gebaseerd op Jule Verne’s roman ‘van de Aarde naar de Maan’ uit 1865. Dit was zo sinds zijn opening in 1995, drie jaar na de opening van het pretpark. Space Mountain moest ervoor zorgen dat het Europese Disneyland meer bezoekers zou trekken.

Lees meer op : https://nl.letsgodigital.org/pretparken-attractieparken/space-mountain-disneyland/


Di 13 Mrt 2018, 18:48
Bericht 78 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4923
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
The Space Mountain Story TheoryVraag je je af hoe Space Mountain in Disneyland Californië, Space Mountain in Magic kingdom en Space Mountain Mission 2 allemaal verbonden zijn in één Theme Park theorie? waarschijnlijk niet.
Je denkt er nooit echt aan om een verhaal tegen te komen terwijl je in een achtbaan rijdt, maar dat is precies wat Disney deed tijdens het bouwen van alle Space Mountains over de hele wereld. Hoe precies verbinden deze attracties zich en wat is het verborgen verhaal erachter? Kijk eens, Space Travellers.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 12 Apr 2018, 21:38
Bericht 79 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4923
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
Hoe Space Mountain Hyperspace Mountain werd, volgens Walt Disney Imagineering

Afbeelding
 
Strong is Executive Creative Director bij Walt Disney Imagineering, recentelijk de leider van de transformatie van Space Mountain in Hyperspace Mountain voor Season of the Force in 2016, evenals vergelijkbare transformaties in Hong Kong Disneyland en Disneyland Parijs. We kregen de kans om met Brent te praten over hoe het is om deze geweldige transformatie te maken van een van de meest iconische attracties van Disney Parks aller tijden.

Bij Hyperspace Mountain brengt de eerste liftheuvel of Squadron -roll je naar boven op de iconische soundtrack van John Williams. met de sprong naar Hyperspace wordt je voorbereidt op de strijd met de piloten en krijg je opbouw naar het gevecht. Wanneer de zwaartekracht het overneemt, hebben we dat moment waarop je ... begint zoeven naast de TIE-jagers en X-wings. Dan hebben we de vernietiging van de Star Destroyer en dat moment van overwinning waar de rit het snelst gaat. "

Iedereen die Hyperspace Mountain heeft bereden, kent dat overweldigende gevoel waar Strong het over heeft, net als dat gevoel dat je diep in het midden van een epische ruimtestrijd bent. Een ding dat ons altijd opviel wanneer we Hyperspace Mountain gebruiken, is het feit dat de muziek perfect synchroon loopt met de actie van de rit.

Toen we Strong vroegen hoe het Walt Disney Imagineering-team dat zeer impactvolle muzieksynchronisatie-effect heeft laten plaatsvinden - serieus, waar begin je dan? - kon hij het niet helpen om de bron, componist John Williams te complimenteren.

"Dat was een geweldige ervaring. We zijn begonnen met het gebruiken van een van de beste soundtracks in de filmgeschiedenis als inspiratiebron, "zei hij.

"We begonnen met elementen van de soundtrack te gebruiken en het te monteren, met behulp van de precieze geluiden uit de film. We gebruikten die direct en deden eigenlijk de rit met een koptelefoon, met draagbare muziekspelers, om een ​​idee te krijgen of dit werkte. Wat we ons snel realiseerden, was dat de score absoluut het verhaal vertolkte dat we wilden vertellen, maar dat geen enkele deel van de muziek die oorspronkelijk voor de films was ontworpen, paste bij elke draai, dip en drop of tempo van de attractie."

Na te hebben uitgezocht wat het beste werkte, heeft het Hyperspace Mountain-team een ​​nieuwe soundtrack opgenomen, speciaal voor de attractie. "We namen die stukken waar we van hielden en werkten samen met componisten en John Williams een ​​gloednieuwe soundtrack uit om opnieuw te bewerken en opnieuw samen te stellen, dat we opnamen met het London Symphony Orchestra, in Abbey Road Studios, waar de originele films werden opgenomen," zei Strong. Geen wonder dat het absolute perfectie is!

Ook de effecten en beelden op Hyperspace Mountain zijn pure perfectie.

Tussen Hyperspace Mountain's eerste verschijning in Disneyland Resort voor Season of the Force en de huidige versie zit wat verschil, zo hebben Imagineers de aantrekkingskracht bijgewerkt met meer geprojecteerde scènes, lasers en effecten, grotendeels mede dankzij ontwikkelingen tijdens het bouwen van Hyperspace Mountain in Hong Kong Disneyland en Disneyland Parijs.

"Het is niet vaak dat je een ervaring perfectioneert. Meestal ontwerpen we één keer iets en installeren het een keer en dan is het het prototype en het eindproduct. Dit was een geweldig project om aan te werken, ervan te leren, het opnieuw te doen, daarvan te leren, het opnieuw te doen, daarvan te leren en die lessen volledig rond te krijgen en terug te brengen naar het origineel. "


"Er is echt een moment in Hong Kong Disneyland waar je, als je de laatste bocht omgaat, voordat je bij de Star Destroyer komt, daadwerkelijk dwars door een heel squadron van TIE-fighters vliegt. Snel achter elkaar is er links en rechts een TIE-fighter. We zien onze laserstralen uit ons voertuig komen die de TIE-fighters laten ontploffen en het voelt alsof je dwars door het midden van de strijd gaat ... We vonden het zo leuk in Hong Kong dat we het opnieuw in Parijs dupliceerden.

Verrassend genoeg is het implementeren van al deze veranderingen in de soundtrack en effecten niet langer het langste deel van het proces. Hoewel het aanvankelijke concept ongeveer twaalf maanden duurde om te ontwerpen, te testen en te lanceren, duurt de transformatie van de attractie zelf van Space Mountain naar Hyperspace Mountain slechts een uur!

"Dat hebben we te danken aan de wetenschap," vertelde Brent ons.

"Het langste deel van het overstappen van klassieke Space Mountain naar Hyperspace Mountain is eigenlijk het opzetten van de beschuttingen voor de attractie." Wie had dat ooit gedacht ?!

We vroegen Strong wat volgens hem de grootste uitdaging was bij het ontwikkelen van een transformatie als deze:

"Space Mountain is altijd een van mijn favoriete attracties geweest," zei hij. "Wanneer je iets aanraakt als Space Mountain, ligt de lat ongelooflijk hoog. Dat was waarschijnlijk het meest spannend deel, ervoor zorgen dat wat we aan het doen waren, echt een verbetering is van de ervaring en een ander verhaal vertellen. "

Hyperspace Mountain is er vooral voor de Star Wars Fans, Welke elementen kunnen zij ontdekken?

"We hebben met de Lucasfilm Story Group gewerkt om ervoor te zorgen dat de missie waar we aan toe gaan, eigenlijk een plaats heeft in Star Wars-continuïteit," zei Brent.

"Als je aan het begin van de attractie luistert naar de briefing van admiraal Ackbar, voordat je daadwerkelijk op je raket stapt, ontdek je dat de missie waar we op zitten eigenlijk een surveillance-missie is naar Jakku, wat natuurlijk de planeet is waar Rey opgroeide. We zien Rey zich een weg banen door de vernietigde Star Destroyers en de overblijfselen van deze strijd in Hyperspace Mountain. '

Tijdens het bouwen van de eerste versie van Hyperspace Mountain reed Strong meer dan 300 keer de attractie in verschillende stadia van voltooiing! Dus hoe weten Walt Disney Imagineers wanneer de rit klaar is om te tonen aan de gasten?

"Het komt beetje bij beetje bij elkaar, en opeens is er een moment waarop genoeg van de stukjes samen vallen, dat je eigenlijk vergeet dat je dit ding monteert en dat je er gewoon ineens van geniet", legt Strong uit. "Als ontwerpers hebben we de neiging om steeds op zoek te gaan naar wat kan worden verbeterd, of wat niet werkt, en wat beter zou kunnen zijn. Ik herinner me dat ik op een gegeven moment uitstapte en het team zei: 'Heb je opmerkingen?' En ik zei: 'Dat was geweldig, ik wil het nog een keer doen.' Ik was zo verdwaald op het moment dat ik vergat te kijken met een kritisch oog, ik vergat om feedback te geven. "

Dat is zeker een goed teken! 300 keer op de Hyperspace Mountain rijden voelt voor jouw werk als een complete droom. Strong heeft deze woorden van advies voor aspirant Imagineers:

"Het belangrijkste is om te doen waar je van houdt. Zoek dat ding waar je hart naar verlangt, wat het ook mag zijn, en volg het, bestudeer het, ontwikkel je vaardigheden erin. Bij Walt Disney Imagineering is er zo'n verbazingwekkende diversiteit aan talent. Elke dag werk ik met schrijvers en cinematografen en tuinbouwexperts en architecten en stemartiesten en kostuummakers. Het belangrijkste is dat je houdt van wat je doet, omdat die liefde je ware werk laat zien. "

bron: Oh My DisneyKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 22 Mei 2018, 20:21
Bericht 80 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
RANDOM ADVENTURES - Ils testent HYPERSPACE MOUNTAIN [Épisode 2]Vr 03 Mei 2019, 17:57
Bericht 81 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4923
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Hyperspace Mountain
Space Mountain viert zijn 25e verjaardag in Disneyland Parijs

Afbeelding

Op 1 juni 1995 begon de Space Mountain met het lanceren van passagiers van de Aarde naar de Maan in Disneyland Parijs, en het is al 25 jaar spannend voor onze Discoveryland gasten!


Ter gelegenheid van dit jubileum hebben we een panel van Imagineers - Luc Mayrand, Ann Morrow Johnson, Yves Ben Yeta en Tom Fitzgerald - samengesteld om persoonlijke verhalen en inzichten te delen over het creatieve proces achter de attractie, de innovatie en evolutie ervan, en wat Space Mountain zo inspirerend maakt voor ons en miljoenen mensen over de hele wereld.

We hopen dat u geniet van dit virtuele panel!

Bron: DisneyparksblogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 28 Jun 2020, 11:47
Bericht 82 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 82 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB