Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 77 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Forumleden bieden korting aan 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 1478
Woonplaats: Brugge
   Reageer met citaat
Bericht Forumleden bieden korting aan
Ben je van plan een jaarkaart aan te kopen voor Disneyland Parijs of heb je er één en wil je korting geven kom dan zeker langs in dit topic en lees alles over Peterschap!!! Vraag of iemand je korting kan geven of zeg wanneer je zelf korting kan geven !!

Afbeelding

Peterschap

Voor het aanbrengen van 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders ontvangt de Jaarpaspoorthouder 6 maanden extra gratis*. Nieuwe Jaarpaspoorthouders krijgen 10% korting op het Jaarpaspoort van hun keuze.

Voordeel voor bestaande EN nieuwe Jaarpaspoorthouders!

Voordeel voor de bestaande Jaarpaspoorthouder

3 personen aangebracht = 6 MAANDEN GRATIS Jaarpaspoort*!

Voordeel voor de nieuwe Jaarpaspoorthouders

10% korting op het Jaarpaspoort van je keuze*

Hoe werkt het?

Peterschap in 3 stappen:
Nieuwe Jaarpaspoorthouders en bestaande Jaarpaspoorthouder: vul de gevraagde informatie in op het peterschap-formulier dat je hier kunt downloaden (2MB, PDF).

Nieuwe Jaarpaspoorthouders:
*ga samen met de bestaande Jaarpaspoorthouder naar de loketten bij de ingang van de Disney Parken en lever de kortingsbon in om te profiteren van 10% korting bij aankoop van een Jaarpaspoort. Ga dan met de bestaande Jaarpaspoorthouder naar het Jaarpaspoortenbureau en wissel je tijdelijke Jaarpaspoort in voor een definitief Jaarpaspoort.
*Of de nieuwe jaarkaarthouder kan online een dagticket aankopen en zo moet je niet aanschuiven aan de kassa van de Disney parken. Je kan dan meteen afspreken met een bestaande jaarkaarthouder in het park en samen naar het jaarkaartbureau gaan! (Eerst krijg je dan 10% korting en daarna wordt de prijs van het dagticket ook van de prijs afgetrokken) Online dagtickets kopen kan hier.

Bestaande Jaarpaspoorthouder: laat je kaart afstempelen bij het aanmaken van het definitieve Jaarpaspoort van de door jou aangebrachte nieuwe Jaarpaspoorthouder.

Vervolgens kan je op twee manieren je 6 extra maanden gratis krijgen:
Schriftelijk: stuur je gevalideerde peterschap-formulier in de maand voordat je Jaarpaspoort afloopt samen met je geldige Jaarpaspoort naar het Jaarpaspoortenbureau.
In het Disneyland Park: ga in de maand voordat je Jaarpaspoort afloopt naar het Jaarpaspoortenbureau met het gevalideerde peterschap-formulier.

Algemene voorwaarden voor de peterschap-aanbieding

De bestaande Jaarpaspoorthouder is verantwoordelijk voor het peterschap-formulier. Zowel de bestaande als de nieuwe Jaarpaspoorthouder(s) moet(en) fysiek aanwezig zijn om van het aanbod gebruik te kunnen maken.
Het Jaarpaspoortenbureau is niet verantwoordelijk in geval van verlies of diefstal van het peterschap-formulier.
Het Jaarpaspoortenbureau kan voor een gedeeltelijk of geheel kwijtgeraakt of gestolen peterschap-formulier geen vervangend formulier verstrekken.
Een Jaarpaspoorthouder kan maximaal 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders aanbrengen. Elke Jaarpaspoorthouder kan zijn of haar nieuwe Jaarpaspoorthouders daarmee laten profiteren van 10% korting. Na het aanbrengen van 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders kan de Jaarpaspoorthouder (behalve wanneer het een gratis verstrekt Jaarpaspoort betreft) profiteren van een jaar verlenging van zijn of haar Jaarpaspoort (met uitzondering van de parkeeroptie voor het Classic Jaarpaspoort).
Het aan het aanbrengen van nieuwe Jaarpaspoorthouders gekoppelde voordeel is persoonsgebonden en uitsluitend bestemd voor degene die als aanbrenger op het peterschap-formulier vermeld staat. Het voordeel is niet overdraagbaar op een andere persoon.
De peterschap-aanbieding is niet met terugwerkende kracht geldig en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De peterschap-aanbieding is enkel geldig wanneer de gegevens op het peterschap-formulier duidelijk zijn genoteerd en wanneer elke peterschap door het Jaarpaspoortenbureau met een stempel is gevalideerd.

Voor de Jaarpaspoorthouder
Om nieuwe Jaarpaspoorthouders aan te kunnen brengen, moet de Jaarpaspoorthouder informatie over zichzelf invullen op het peterschap-formulier.

Als de Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet het peterschap-formulier worden ondertekend door een van de ouders of de wettelijke voogd.
Alleen Jaarpaspoorthouders met een Jaarpaspoort dat al minstens 1 maand geldig is kunnen profiteren van deze peterschap-aanbieding.
Om in aanmerking te komen voor de maanden verlenging moet de bestaande Jaarpaspoorthouder 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders aanbrengen die minimaal twee jaar geen Jaarpaspoort hebben gehad en dient hij of zij in de maand voordat zijn of haar Jaarpaspoort afloopt bij het Jaarpaspoortenbureau langs te gaan om er het ingevulde en door het Jaarpaspoortenbureau gestempelde formulier in te leveren. Na deze maand kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de verlenging van 12 maanden. Het formulier kan ook worden ingevuld en in de maand voordat het Jaarpaspoort afloopt samen met het geldige Jaarpaspoort worden opgestuurd naar het volgende adres:
Disneyland Paris – Passeport Annuel par correspondance – 77777 Marne-La-Vallée, Cedex 4 - Frankrijk.
Het Jaarpaspoort wordt dan per post toegestuurd (geen bezorgkosten; reken op ongeveer twee weken vanaf ontvangst van het formulier door het Jaarpaspoortenbureau, plus de levertijd van de posterijen). Let op: onvolledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen.

De verlenging van 6 maanden verlengt de geldigheidsduur van het bestaande Jaarpaspoort van de Jaarpaspoorthouder (met uitzondering van de parkeeroptie voor het Classic Jaarpaspoort) en gaat in op de dag na de vervaldatum van het Jaarpaspoort. In de verlengingsmaanden van het Jaarpaspoort gelden de voorwaarden die op de dag van de aanvraag tot verlenging voor het betreffende type Jaarpaspoort geldig waren. De verlenging van de geldigheidsduur van het Jaarpaspoort wordt beschouwd en behandeld als een verlenging van het oorspronkelijke Jaarpaspoort (had de Jaarpaspoorthouder bijvoorbeeld een Dream Jaarpaspoort, dan gelden de toegekende 12 extra maanden ook voor een Dream Jaarpaspoort).

Het Jaarpaspoortenbureau behoudt zich het recht voor om peterschaps te weigeren wanneer is vastgesteld dat de nieuw aangebrachte Jaarpaspoorthouder(s) binnen de Disney Parken en in overtreding met de huisregels van Disneyland Paris zijn geworven.

Let op: De 3 stempels moeten worden verzameld in een tijdspanne van +/- 6 maanden. De periodes waarin de stempels verzameld kunnen worden lopen van april tot november en van november tot april. Dit betekent dat wanneer de eerste 2 stempels zijn verkregen in september en de 3e wordt verkregen in december de jaarpas niet gratis verlengd kan worden, de eerste 2 zijn namelijk vervallen doordat het formulier maar tot november geldig is.

Voor de nieuwe Jaarpaspoorthouder
Om van deze aanbieding gebruik te maken, mag de nieuwe Jaarpaspoorthouder in de afgelopen twee jaar geen Jaarpaspoort hebben gehad. Ook moet bij de aanschaf en bij het inwisselen voor het definitieve Jaarpaspoort de bestaande Jaarpaspoorthouder aanwezig zijn. De korting voor nieuwe Jaarpaspoorthouders is alleen geldig bij aankoop van een Jaarpaspoort bij de ingang van de Disney Parken of bij het Jaarpaspoortenbureau.

Als de nieuwe Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet het peterschap-formulier worden ondertekend door een van de ouders of de wettelijke voogd. Als de nieuwe Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet de betaling worden verricht door een van de ouders of de wettelijke voogd.

De nieuwe Jaarpaspoorthouder moet samen met de bestaande Jaarpaspoorthouder dit tijdelijke Jaarpaspoort op de dag van het eerste bezoek en binnen de aangegeven termijn inwisselen voor een definitief Jaarpaspoort bij het Jaarpaspoortenbureau in het Disneyland Park.


Voor gezinnen van 5 geldt dat de 20% familiekorting niet te combineren valt met het peterschap. Deze gezinnen kunnen dus niet nog eens 10% korting bovenop de familiekorting krijgen.

Hieronder een overzicht van de kortingen die aangeboden of gevraagd worden:

Korting Aangeboden:

Bianca0504 : vrij van data
anssdv : vrij van data
disneynico : datums bespreekbaar
Antje : datums bespreekbaar
olafje : datums bespreekbaar
TessaSneyers : datums bespreekbaar
ElsFrederix : datums bespreekbaar
Carolala : datums bespreekbaar
Anushka : datums bespreekbaar
carmenn : datums bespreekbaar
Plopperke : datums bespreekbaar
JoPangrazio : datums bespreekbaar
calimero : datums bespreekbaar
jhogenes : datums bespreekbaar
verko : datums bespreekbaar
Kiara : 13 t/m 21 juli
Wendy&Estee : 16 t/m 18 juli
Carlien : 14 t/m 28 juli
Wendelientje : 20 t/m 26 juli, 14 t/m 19 oktober, 28 december t/m 1 januari
NielsS : 21 t/m 25 juli
Bronwyn : 22 t/m 29 juli
ycrabbie : 23 t/m 25 juli
SpookjeFee : 24 t/m 26 juli, 13 en 14 oktober
Stefano : 26 en 27 juli, 24 t/m 27 september (28 juli en 23 september in overleg)
calimero : 5 t/m 7 augustus
dreckjill : 20 en 21 augustus
Tinka : 22 t/m 26 augustus, 21 t/m 25 oktober
NickySacred : 6 t/m 8 september, 20 t/m 24 september
Laura : 20 t/m 24 september, 14 t/m 19 oktober
PeterPan1 : 20 t/m 24 september (dag eerder of later eventueel bespreekbaar)
Tinkerbelletje : 22 en 23 september, 26 t/m 30 november
MissMetal : 23 en 24 september
disneyfan29 : 28 januari t/m 10 februari 2019
Korting gevraagd:
Suzanc82 : 23 juli
thdetant : 30 augustus

Let op: Vermeld niet je persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een e-mailadres, wanneer je korting aanbiedt of vraagt in dit topic. Stuur deze alleen in een persoonlijk bericht naar iemand anders toe.Places of Magic: Walt Disney World (1998 + 2010) - Disneyland California (2011) - Disneyland Paris (1996 + 2007 - ...) - Disney Cruise Line (2013)

"Think, Believe, Dream, Dare" ~ Walt Disney


Ma 12 Mrt 2012, 12:29
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hai,
Ik kan nog aan minstens drie mensen korting geven.
De data zijn vrij. Tevens betaal ik jullie parkeerkosten en krijg je een kleine attentie.
Hartelijke groeten, Bianca


Wo 18 Mei 2016, 20:50
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11569
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
M.iranda schreef:
Wie oh wie kan mijn ouders en mijn zoon korting geven? Zij zijn 8 augustus in Disneyland Parijs en willen alle drie een Dream paspoort aanschaffen. Stuur me even een privé bericht als je kunt helpen. Latr dit jaar volgen ik en mijn vriend ook nog voor een pas :)

Hoop van iemand iets te horen. °○°Let er op dat je ouders een brief met een goedkeuring en handtekening meenemen .
En ook een copy van jou paspoort en dit van je vriend op zak hebben .
Anders kunnen je ouders moeite hebben met de aankoop van het passeport .

Alvast veel succes !!!Afbeelding
https://www.disneyhandicare.com


Za 23 Jul 2016, 16:11
Bericht 3 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 7
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
D-Tekenaar schreef:
M.iranda schreef:
Wie oh wie kan mijn ouders en mijn zoon korting geven? Zij zijn 8 augustus in Disneyland Parijs en willen alle drie een Dream paspoort aanschaffen. Stuur me even een privé bericht als je kunt helpen. Latr dit jaar volgen ik en mijn vriend ook nog voor een pas :)

Hoop van iemand iets te horen. °○°Let er op dat je ouders een brief met een goedkeuring en handtekening meenemen .
En ook een copy van jou paspoort en dit van je vriend op zak hebben .
Anders kunnen je ouders moeite hebben met de aankoop van het passeport .

Alvast veel succes !!!


Dank alvast voor je antwoord, moet dit een speciale brief zijn of heb je daar voorbeeld van. We geven al brief mee dat hij met hen het land uit mag. Daar zit inderdaad ook kopiemvanmonze paspoorten enzo bij.


Za 23 Jul 2016, 16:20
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11569
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Heel graag gedaan !!

We hebben zelf voor dit probleem gestaan ;)

Daarom dat ik je graag even help !!! :yes:

Het is gewoon even belangrijk dat je in de brief in het engels aangeeft dat je ouders de toestemming hebben van jou om een passeport te kopen . En dan nog een handtekening eronder en dan is het oké .

Dit is de brief

https://drive.google.com/file/d/0Bw-KGpSoOfMDaHVfVGNSTUxtbDQ/viewAfbeelding
https://www.disneyhandicare.com


Za 23 Jul 2016, 16:27
Bericht 5 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 24
Woonplaats: Beringen
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hoi!

Wie wil wil ons helpen met het sparen van stempels en in ruil de 10% korting op de jaarkaart?
We gaan regelmatig op, dus datums zijn bespreekbaar.

Alvast bedankt!

Groetjes


Ma 29 Aug 2016, 16:11
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hallo iedereen! Het aanbod om korting te krijgen is groot zie ik, maar ook ik wil laten weten dat ik korting kan aanbieden aan wie een jaarpas wil kopen om te genieten van de magie van Disneyland Parijs... Geef maar aan wanneer je een bezoekje plant. Wij laten dan weten of we er kunnen zijn... Hopelijk tot binnenkort?

Groetjes, Antje


Vr 16 Sep 2016, 20:09
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11569
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hey iedereen ,

Wij van het Café Mickey Team willen jullie erop wijzen dat het verspreiden van e-mailadressen niet aangeraden wordt.
Wanneer dit e-mail adres in verkeerde handen komt, kan het leiden tot onaangename verassingen.
En bovendien is het verspreiden van een e-mail adres ook niet nodig! Alle leden kunnen elkaar perfect bereiken via de PM functie. Wij willen jullie alvast bedanken voor de medewerking.

Met vriendelijke groetjes van het Café Mickey Team.Afbeelding
https://www.disneyhandicare.com


Zo 09 Okt 2016, 08:28
Bericht 8 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 6
Woonplaats: Oost-vlaanderen
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Waar vind ik de lijst(en) na de leden die korting willen geven of krijgen.


Di 18 Okt 2016, 22:37
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 608
Woonplaats: Leusden
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Wendy&Estee schreef:
Waar vind ik de lijst(en) na de leden die korting willen geven of krijgen.


Die kan je hier vinden. Deze lijst staat in het allereerste bericht in dit topic en wordt iedere keer bijgewerkt.Afbeelding
37x Disneyland Paris, 17x Disney On Ice, 1x Mediterranean Cruise Disney Magic

Afbeelding


Wo 19 Okt 2016, 15:00
Bericht 10 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8892
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Er is altijd veel meer aanbod dan vraag. Wel kunnen we mekaar helpen iemand te vinden door dit bericht op je eigen sociale media te delen!!Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 06 Nov 2016, 17:09
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1
Woonplaats: Niel
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Ik zoek nog 3 stempeltjes, wie o wie kan ik plezieren met de korting? Wij zijn zeer flexibel, en kunnen bijna altijd afspreken.

Wij hebben trouwens voor het eerst echt problemen gehad, ze wouden de laatste keer ons eerst de korting niet laten geven aan iemand omdat we niet konden aantonen dat we elkaar echt kende. Nog nooit meegemaakt, en heb echt serieus moeten discussiëren eer ze ons met z'n allen wou binnen laten in het jaarpasbureau. En ik kan dan al geen Frans, dus dan is het extra irritant dat je niet deftig kunnen communiceren


Do 01 Dec 2016, 19:46
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 57
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
annsdv schreef:
Ik zoek nog 3 stempeltjes, wie o wie kan ik plezieren met de korting? Wij zijn zeer flexibel, en kunnen bijna altijd afspreken.

Wij hebben trouwens voor het eerst echt problemen gehad, ze wouden de laatste keer ons eerst de korting niet laten geven aan iemand omdat we niet konden aantonen dat we elkaar echt kende. Nog nooit meegemaakt, en heb echt serieus moeten discussiëren eer ze ons met z'n allen wou binnen laten in het jaarpasbureau. En ik kan dan al geen Frans, dus dan is het extra irritant dat je niet deftig kunnen communiceren


Hé, ik heb dit onlangs nog gehoord van iemand! Hoe moet je dat bewijzen dan? :shock:


Vr 02 Dec 2016, 00:04
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Online

Berichten: 2243
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hadden wij ook in september met Amerikanen. ... uiteindelijk niet een hele lange discussie gelukkig, maar we werden zeker niet vriendelijk geholpen...DLP: 25x sinds 1994
WDW: 7x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Afbeelding
Afbeelding

Next WDW trip: januari Marathon weekend 2019


Vr 02 Dec 2016, 07:19
Bericht 14 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 309
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
annsdv schreef:
Ik zoek nog 3 stempeltjes, wie o wie kan ik plezieren met de korting? Wij zijn zeer flexibel, en kunnen bijna altijd afspreken.

Wij hebben trouwens voor het eerst echt problemen gehad, ze wouden de laatste keer ons eerst de korting niet laten geven aan iemand omdat we niet konden aantonen dat we elkaar echt kende. Nog nooit meegemaakt, en heb echt serieus moeten discussiëren eer ze ons met z'n allen wou binnen laten in het jaarpasbureau. En ik kan dan al geen Frans, dus dan is het extra irritant dat je niet deftig kunnen communiceren


Ja ,ik gaf korting aan iemand en ze zei om het in de rij van het bureau te vragen of er nog iemand korting wil hebben maar de cm aan de desk had het gehoord en zei uitdrukkelijk dat het verboden was ;ze zullen strenger worden zeker ?judge doom van roger rabbit ontmoet op mijn avatar :D


Vr 02 Dec 2016, 10:55
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 77 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB