Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 243 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
The Twilight Zone Tower of Terror 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: The Twilight Zone Tower of Terror

De opnieuw ontworpen attractie Twilight Zone Tower of Terror in Disneyland Parijs bevat nieuwe verhaallijnen voor u nog meer rillingen en sensatie te bezorgen


Afbeelding

Een hele nieuwe dimensie van koude rillingen vinden we deze herfst terug in de Twilight Zone Tower of Terror in Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Tom Fitzgerald, senior creatief directeur bij Walt Disney Imagineering, deelde ons een verslag uit de eerste hand van de drie nieuwe verhaallijnen die hij en zijn team naar deze iconische attractie brachten.

Hoe heeft het vertellen van Twilight Zone Tower of Terror centraal gestaan ​​om deze attractie speciaal te maken?


Afbeelding

Vanaf het begin heeft het vertellen van verhalen centraal gestaan ​​in het succes van de Twilight Zone Tower of Terror. Het hele idee van de attractie was om gasten in de verhaallijn van een aflevering van de serie te plaatsen. In de bibliotheek zouden de gasten het achtergrondverhaal leren van wat er zoveel jaren geleden gebeurde, en vervolgens uitgenodigd worden om aan boord van dezelfde dienstliften te stappen om zelf de Twilight Zone over te steken. Nu, Imagineers hebben de verhaallijn uitgebreid, met een nieuwe verhaallijn en ritsequenties die meer rillingen en sensaties bieden voor deze klassieke attractie. En deze 'speciale editie' van de Twilight Zone Tower of Terror is uniek voor Disneyland Parijs.


Waarom zou je nu de Twilight Zone Tower of Terror-ervaring opnieuw bedenken?

Het verhaal achter de schermen van deze nieuwe editie begon eigenlijk jaren geleden in Disney's Hollywood Studios Park in Walt Disney World Resort in Florida, toen Imagineers nieuwe random drops creëerden voor de bestaande attractie. Voor Disneyland Parijs ging het Imagineering-team nog een stap verder door niet alleen nieuwe drops, maar ook nieuwe verhaallijnen toe te voegen die het oorspronkelijke verhaal uitbreiden.

Welke verbeteringen aan de verhaallijn kunnen gasten verwachten in deze nieuwe ervaring?

Afbeelding

De televisiereeks in de Library-scène van de attractie bevat een cast van personages met een jong meisje. In deze nieuwe versie van de show wordt het meisje een hoofdrolspeler tijdens de rit en waarschuwt ons om niet over te steken naar de Twilight Zone. Als we geen acht slaan op haar waarschuwing, volgen er sensaties! Het Imagineering-team heeft ook nieuwe illusies, mediasequenties en audio-soundtracks toegevoegd om niet één, maar drie verschillende show- en ritsequenties voor de attractie te creëren.

Wat was de grootste uitdaging waarmee je te maken kreeg bij het creëren van nieuwe verhaallijnen?

Het is altijd een uitdaging om terug te gaan naar een klassieke attractie en veranderingen aan te brengen. Maar de vooruitgang in technologie en het vertellen van verhalen maakte het moeilijk om het opnieuw bezoeken te weerstaan ​​en voort te bouwen op de originele verhaallijn en show.


Waar zijn jullie het meest enthousiast over, voor gasten om te ervaren?

We zijn verheugd dat fans en eerste bezoekers van de Twilight Zone Tower of Terror nu drie keer zoveel plezier hebben bij het beantwoorden van de vraag: "Ben je dapper genoeg!" Vroege reacties van gasten waren ongelooflijk! Nu al worden regels uit de nieuwe verhaallijn iconisch bij fans - wat erg leuk is.

De Twilight Zone is een gedeponeerd handelsmerk van CBS, Inc. en wordt met toestemming gebruikt op grond van een licentie bij CBS, Inc.

Bron: Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 07 Okt 2019, 15:31
Bericht 241 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1030
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: The Twilight Zone Tower of Terror
Zal hem heel zeker doen bij mijn volgende trip aanstaande :thumbs: :thumbs: :sorc:


Do 10 Okt 2019, 07:56
Bericht 242 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: The Twilight Zone Tower of Terror
Dertien weetjes die je misschien nog niet wist over de Twilight Zone Tower of Terror

Afbeelding


Halloween, 1939. Een mysterieus evenement dwingt de sluiting van het beroemde Hollywood Tower Hotel. Wat ooit het geliefde hotel van de Hollywood-elite was, is nu nog maar een schaduw van zichzelf. het beruchte gebouw heeft sinds de heropening in 2008,voor degenen die dapper genoeg waren om naar binnen te lopen, nog niet al zijn geheimen prijs gegeven. Om je voor te bereiden op de nieuwe ervaringen die op je wachten in The Twilight Zone Tower of Terror ™, hebben we een lijst met dertien geheimen samengesteld, rechtstreeks uit de Twilight Zone.

Afbeelding

Je kunt The Twilight Zone Tower of Terror ™, de iconische Walt Disney Studios® Park-attractie, herontdekken in een gloednieuwe versie vol adembenemende wendingen: een nieuw verhaal, gevuld met unieke geluids- en visuele effecten en drop-sequenties die nog spannender zijn dan voorheen .

1
De renovatie van The Twilight Zone Tower of Terror ™ markeerde de eerste keer dat een attractie in Disneyland Parijs open bleef tijdens een zo belangrijke transformatie. Elke liftschacht werd na elkaar gesloten om gloednieuwe effecten te implementeren. Gedurende deze tijd namen de twee andere schachten nog steeds gasten mee naar de Twilight Zone.
2
Dankzij een uniek mechanisme kunnen twee liften dezelfde as delen. Wanneer gasten aan boord gaan van een lift, neemt de andere de inzittenden mee naar de Twilight Zone.
3
De serviceliften van het Hollywood Tower Hotel laten je niet echt vallen, maar worden eigenlijk naar de grond getrokken. Dit originele systeem laat de liften sneller dalen dan de zwaartekracht en geeft onze gasten het gevoel dat ze vliegen.
4
De attractie maakt gebruik van drie van de grootste motoren die ooit voor een dergelijk transport zijn gebruikt. Ze zijn drie keer zo groot als motoren die worden gebruikt voor hogesnelheidsliften.
5
Meer dan 5.000 rekwisieten vullen de attractie. Imagineers gingen naar veel rommelmarkten en kringloopwinkels in Californië en Europa om voor de periode geschikte objecten te vinden. Velen van hen zijn verwijzingen naar The Twilight Zone zoals gebroken bril, een trompet of een miniatuur ruimtevaarder; details die een fan van de show niet zal vergeten.

Afbeelding
6
Om de attractie zo meeslepend mogelijk te houden, is de naam alleen zichtbaar op een enkele locatie. Op de bronzen plaquette met de vermelding "The Hollywood Tower Hotel" verschijnt soms "The Twilight Zone Tower of Terror ™" door magie.
7
Het ontwerp van het Hollywood Tower Hotel is geïnspireerd op de Pueblo Deco-stijl, erg populair in de jaren 1920, toen het hotel werd gebouwd. De stijl bevindt zich op het ontmoetingspunt van Art Deco, met zijn uitgesproken geografische vormen en zuidwestelijke Indiaanse kunst.
8
De Twilight Zone Tower of Terror is te vinden in veel Disney-parken over de hele wereld, maar het ziet er nooit hetzelfde uit. De attractie opende in 1994 in Disney's Hollywood Studios, in Walt Disney World, Florida, en de architectuur is gebaseerd op de stijl van de Spaanse koloniale revival. In Tokyo Disney Sea is het hotel gebouwd in de stijl van de Moorse Revival-architectuur.
9
Krijtmarkeringen zijn te vinden op de wanden van de stookruimte. Als je goed luistert, hoor je misschien de roep van een klein meisje, verloren in een andere dimensie.
10
In tegenstelling tot zijn uiterlijk is de tuin van het Hollywood Tower Hotel verre van verlaten. Planten zijn zorgvuldig uitgekozen en gekweekt door Walt Disney Imagineers om eruit te zien alsof de natuur haar plaats terugkreeg, na het verlaten van het hotel in 1939.
11
De beruchte bliksemflits trof het Hollywood Tower Hotel de avond van 31 oktober 1939, tussen 20:05 uur en 20:06 uur. Dit wordt weergegeven in de wachtrij. Een dagboek, de editie van die vreselijke dag, is in de lobby achtergelaten door gasten die het hotel ontvluchten en elke klok is gestopt tussen 8:05 en 8:06.
12
De namen in het hotelregister op de datum van Halloween 1939 zijn die van de Imagineers die hebben gewerkt aan de oprichting van de attractie in Disneyland Parijs.
13
Tijdens de grote opening van de attractie op 5 april 2008 diende het Hollywood Tower Hotel als achtergrond voor projecties tijdens een licht- en geluidsshow. Het was de eerste keer dat projectiemapping op zo'n grote schaal werd gebruikt in Disneyland Parijs. Dezelfde technologie wordt elke nacht in Disneyland Park gebruikt tijdens Disney Illuminations.

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 11 Okt 2019, 19:58
Bericht 243 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 243 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot] en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB