Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 154 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Algemene Info Disneyland Park 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4513
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Disneyland ontwaakt

Een prachtige winterse ochtend levert deze mooie beelden op in Disneyland Paris. Zo ontwaakt Disneyland Paris.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Foto's ED92Mijn hobby, mijn passie. Like mijn pagina en blijf op de hoogte.
https://www.facebook.com/pages/Kittys-little-bakery/252489791597158


Do 17 Jan 2019, 09:43
Bericht 151 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 555
Woonplaats: Haacht
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Oh zo'n lege main street, heaven! *kwijl*Afbeelding


Do 17 Jan 2019, 10:18
Bericht 152 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4035
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
il était une fois à Disneyland Paris - Main Steet, U.S.A.
Laurent Cayuela, schrijver-ontwerper bij Walt Disney Imagineering Creative Paris, neemt je mee door de verhalen die Disneyland Parijs uniek maken. Vorig seizoen hebben we gezien waarom dit Land Main Street werd genoemd, laten we vandaag eens kijken waarom het land U.S.A. heet.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 31 Jan 2019, 20:31
Bericht 153 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4035
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
400 kinderen en ouders die profiteerden van de APF France Handicap services, namen deel aan HandiDon Awards in Disneyland Parijs

Afbeelding

Disneyland Parijs organiseerde op woensdag 13 februari de vijfde HandiDon-prijsuitreiking georganiseerd door APF France Handicap. Als onderdeel van deze operatie konden 400 kinderen en ouders die gebruik maakten van de diensten van de vereniging, genieten van de attracties, shows en ontmoetingen met de Disney-figuren tijdens een grote dag van solidariteit. Deze gebeurtenis, waarvan Disneyland Parijs al sinds de eerste editie in 2014 partner is, toont de betrokkenheid van de bestemming voor problemen met betrekking tot de opvang van mensen met een handicap of met specifieke behoeften binnen de bestemming.


HandiDon, georganiseerd van 1 september tot 1 december, is een fondsenwervende actie die in ruil voor donatiekaarten de mogelijkheid biedt om vele prijzen te winnen. Dankzij de mobilisatie van de spelers van APF France handicap, haar partners en het grote publiek, wint de operatie dit jaar opnieuw een groot succes met enkele honderdduizenden deelnemers. De ingezamelde gelden zijn bedoeld om lokale acties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap en hun families in heel Frankrijk te financieren. HandiDon heeft geprofiteerd van aanzienlijke steun van zijn partners, waaronder Disneyland Parijs.

Na de trekking van 19 december 2018 vond de prijsuitreiking plaats op woensdag 13 februari tijdens een grote dag van solidariteit in Disneyland Parijs. 400 kinderen en ouders die profiteren van de handicapdiensten van APF Frankrijk, werden door Disneyland Paris uitgenodigd om te genieten van de activiteiten van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Kinderen met een handicap en hun gezinnen die zijn aangesloten bij APF Frankrijk, werden vergezeld door de Disney VoluntEARS om gedurende de dag te genieten van de shows en attracties.

"APF Frankrijk handicap danken Disneyland Parijs en alle partners die zich inzetten voor deze vijfde editie van HandiDon en die materiële en financiële steun", aldus Sylvain Coudon, Director Patronage, Philanthropy and Legacy.

"Het is erg belangrijk voor Disneyland Parijs om geluk, vreugde en inspiratie te bieden aan kinderen en hun families, en om volledig toegewijd te zijn aan diversiteit en inclusie. We zijn er trots op om de werking HandiDon te ondersteunen en te organiseren, met dit jaar de prijsuitreiking in het hart van Walt Disney Studios, "zei Mireille Smeets Director Corporate Social Responsibility (CSR), filantropie en burger actie.

Toegankelijkheid van Disneyland Parijs: een prioriteit voor meer dan 25 jaar
Al meer dan 25 jaar besteedt de bestemming bijzondere aandacht aan de ontwikkeling en bevordering van toegankelijkheid. Elk jaar brengen meer dan 110.000 bezoekers met een handicap of speciale behoeften magische momenten door op de hele bestemming.

Het beleid van Disneyland Parijs voor toegankelijkheid wordt ook erkend op nationaal niveau, aangezien de twee parken in januari 2019 zijn ontvangen, de vernieuwing van het staatsteken Toerisme en Handicaps. De acties die zijn opgezet, zijn gericht op:

- het uitvoeren van werkzaamheden gericht op het regelmatig verbeteren van de toegankelijkheid van de infrastructuur van de Site.
- Training door verschillende modules aangeboden aan werknemers over de ontvangst van bezoekers met een handicap, toegankelijkheid procedures ...
- de verspreiding van informatie voor bezoekers via de website van Disneyland Parijs (informatie beschikbaar in 8 talen, websites voor geautoriseerde reisbureaus en toegankelijkheidsprogramma's voor pretparken) maar ook veel diensten beschikbaar voor onze bezoekers: slechthorenden kit in onze hotels, bootlancering in sommige zwembaden ...
- de aanpassing en ontwikkeling van de prestaties in de Franse Gebarentaal als Mickey en de Tovenaar en binnenkort de nieuwe show van het seizoen was 2019 Lion King en ritmes van de Aarde die "chansigné" LSF.

Deze dag van solidariteit was een gelegenheid voor 400 kinderen en ouders om te genieten van een magische dag in de Disney-parken en het Legends of the Force-seizoen en het Pirates & Princesses Festival te ontdekken.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 13 Feb 2019, 22:41
Bericht 154 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 154 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB