Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 75 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Café Mickey Nieuwsbrief 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 560
Woonplaats: op 4,5 uur rijden van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Wat een leuke nieuwsbrief alweer. Teruglezende, kan ik slechts concluderen dat 2017 is omgevlogen. Zó veel leuke Disneyherinneringen dit jaar.

Laten we hopen dat 2018 net zoveel Magie brengt als dit jaar. Ik wens het hele Café Mickey team en de forumbezoekers in ieder geval veel voorspoed en een goede gezondheid toe. Een fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!!Afbeelding


Zo 31 Dec 2017, 11:31
Bericht 61 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4474
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Dank je wel Lars, precies wat ik dacht toen we met het jaaroverzicht bezig waren.Sent from my iPhone using TapatalkMijn hobby, mijn passie. Like mijn pagina en blijf op de hoogte.
https://www.facebook.com/pages/Kittys-little-bakery/252489791597158


Zo 31 Dec 2017, 23:50
Bericht 62 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 1 - 2018

Hallo Disneyfans

2018 zijn we met z'n allen in geknald met de eerste Café Mickey Quiz en bowling meeting. Deze meeting in de eerste week van het nieuwe jaar vonden wij zeer geslaagd, hebben jullie er ook zo van genoten? Waar we nog meer van genieten is de 2e editie van Season of the Force, welke al snel in het nieuwe jaar is gestart. Maar uiteraard blijft het hier niet bij. Disneyland Paris heeft het jaar al redelijk volgepland met allemaal leuke, nieuwe en oude seizoenen en evenementen. Laten we gauw kijken wat we allemaal mogen verwachten.

Disneynieuws

Season of the Force
Het eerste seizoen dat dit jaar gevierd wordt in Disneyland Paris is Season of the Force. Net als vorig jaar valt er weer een hoop te beleven tijdens dit speciale Star Wars seizoen. In het Disneyland Park kan je genieten van een epische reis tussen de sterrenstelsels in Star Wars Hyperspace Mountain, Darth Vader ontmoeten of op een onverwachts avontuur gaan in Star Tours: The Adventure Continues. In het Walt Disney Studios Park is ook ontzettend veel te beleven. Zo kan je de Stormtroopers Patrol tegenkomen, The First Order March voorbij zien komen en verschillende legendarische characters van de saga op het podium in de spotlights zien staan tijdens Star Wars: A Galaxy Far, Far Away. Je kan daarna je dag perfect afsluiten met Star Wars: A Galactic Celebration, de prachtige projectieshow op de Tower of Terror waar dit jaar weer nieuwe scènes aan toegevoegd zijn. Dit alles kan nog bewonderd worden tot 25 maart
Lees meer

Saint David's Welsh Festival
Ook in maart vindt het Saint David's Welsh Weekend plaats. Dit jaar wordt dit festival gevierd van 9 tot en met 11 maart. Aangezien Saint David de beschermheilige van Wales is, zijn de festiviteiten typisch Welsh en zullen Mickey en Minnie zich kleden in een traditioneel kostuum uit Wales om helemaal in de stemming te komen. Geniet van de muziek, ambiance en de vuurwerkshow.
Lees meer

St. Patrick's day
Op 17 maart vindt het Sint Patrick's Day Festival plaats. Disney characters verkleden zich speciaal voor deze gelegeheid en zingen en dansen op traditionele Ierse muziek. Deze dag zijn er verschillende bijzonderheden te zien en voor Illuminations kan je genieten van een speciale show op het kasteel.
Lees meer

Pirates & Princesses Festival
Wanneer de Star Wars characters weer zijn vertrokken is het vanaf 31 maart tot en met 31 mei tijd voor de prinsessen en piraten die het Disneyland Park zullen overnemen. Het Disneyland Park is de ideale plek om je helden te ontmoeten of je zelfs om te toveren tot een piraat of prinses. Tijdens dit seizoen zal er speciale merchandise te koop zijn. Naast alle ontmoetingen met de characters komt er ook een hele nieuwe show, 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!'. Meerdere keren per dag zullen vanaf beide kanten van de parade-route de piraten paradewagen en de prinsessen paradewagen langskomen om elkaar halverwege tegen te komen en de gasten onder te dompelen in een muzikaal feest. De nieuwe show belooft een gigantisch spektakel met 85 artiesten te worden.
Lees meer

Disney Fandaze
Dit jaar lanceert Disneyland Paris een nieuwe serie Fan ervaringen, geïnspireerd door en speciaal gecreëerd voor Disney fans over de hele wereld. De inauguratie party zal plaats vinden in het eerste weekend van Juni en het belooft al een waar Disneyfeest te worden.
Lees meer

Marvel Summer of Super Heroes
Na de Piraten en Prinsessen is het vanaf 10 juni tot en met 30 september de beurt aan de superhelden van Marvel en kan je in het Walt Disney Studios Park een episch avontuur beleven. Tijdens deze Summer of Super Heroes zijn er weer verschillende nieuwe activiteiten te beleven. Zo is er de nooit eerder vertoonde show 'Marvel: Super Heroes United' in het Studios Theater. Deze show bevat live-action scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man en geavanceerde speciale effecten die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven wekken. Daarnaast is er ook een show aan de voet van het Hollywood Tower Hotel; 'Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!' en op Production Courtyard is er de 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off'. Ook is er tijdens deze speciale zomer de mogelijkheid om Captain America te ontmoeten.
Lees meer

Run Disney
Voor het derde jaar op rij organiseert Disneyland Paris het Run Disney evenement. Van 20 tot en met 23 september kan je weer verschillende afstanden lopen. Zo zijn er de Kids run (100m, 200m en 1K) (€12 per race), 5K (€35), 10K (€55) en Halve Marathon (€75). Pakketten inclusief Disney hotel met of zonder tickets voor de parken zijn nu al te koop! Losse tickets zijn pas later te koop.
Lees meer

Disney's Halloween Festival
In oktober staat Disneyland Paris weer in het teken van Halloween. Op het moment zijn de Disney characters weer hard aan het werk om nieuwe trick en treats te bedenken. Ondertussen kunnen we terugkijken op een geslaagd Halloween Festival in 2017. Zo waren er vele villains te ontmoeten, maar ook nieuwe shows te zien. De Goofy's Skeletoon Street Party was de mogelijkheid om één van de kleurrijkste feesten te ontdekken in Frontierland en Frontierland werd helemaal ondergedompeld in Halloween-sfeer. In Main Street U.S.A. was een nieuwe parade te bewonderen waar Disney characters langszoefden op gepimpte driewielers. Naast Mickey Mouse lagen er ook verschillende villains op de loer die voor heel veel spookachtig plezier hebben gezorgd. Al deze bijzonderheden beloven weer een mooi Halloween seizoen te maken en we zijn benieuwd wat de Disney Villains dit jaar in petto hebben.
Lees meer

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire
Disney’s Magical Fireworks and Bonfire: 6, 8 en 10 november 2017.
Wandel naar Lake Disney en staar naar de avondlucht terwijl die verlicht wordt door prachtig vuurwerk. Het water reflecteert de magie van de vuurwerkshow en een spannende soundtrack bouwt de spanning op.
Lees meer

Disney's Enchanted Christmas
Zoals elk jaar zal ook 2018 weer afgesloten worden met het meest magische seizoen van allen. De kerst in Disneyland Paris start altijd vroeg en duurt nog voort tot en met de eerste week van januari. In 2017 werd kerst voor het eerst ook in de Walt Disney Studios gevierd en werden we verrast met nieuwe shows. Wat zal Disneyland Paris dit jaar weer voor ons in petto hebben? We zullen af moeten wachten, maar in de tussentijd kunnen we nog heerlijk terug kijken op de kerst van vorig jaar.
Lees meer


Wist je dat...
- Bij Star Wars: a Galactic Celebration er 100 lichten schijnen op het Hollywood Tower Hotel waarvan 17 4k projectors.
- De nieuwe show van Pirates and Princesses interactief zal zijn en gasten zelf het verhaal zullen kunnen bepalen.
- Er op de Fandaze inauguratie meer dan 50 personages zullen zijn, waaronder enige zeer exclusieve en met zeer exclusieve outfits.
- Voor Summer of Superheroes er een nieuwe backstage wordt gebouwd.
- je korting op je startnummers/bibs van Run Disney krijgt met je jaarpas.

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 31 Jan 2018, 19:54
Bericht 63 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 2 - 2018

Hallo Disneyfans,

Hebben jullie het ook zo koud? Februari heeft ons laten zien dat het toch nog echt winter is. Begin van de maand heeft Elsa van Disneyland Paris een heus winterwonderland gemaakt door het te bedekken onder een dik pak sneeuw. Gelukkig is het binnen bij de haard heerlijk warm. Terwijl de Siberische wind het buiten laat vriezen, warmen wij ons even op bij wat heerlijk Disneynieuws. Veel leesplezier.

Disneynieuws

Bob Iger investeert 2 miljard in de Walt Disney Studios!
Bob Iger heeft laten weten dat hij 2 miljard euro gaat investeren in de Walt Disney Studios in Parijs.
De investeringen zullen zorgen voor een paar nieuwkomers in het park. Er komen 3 nieuwe gebieden binnen het park. De gebieden zullen in het thema staan van Marvel, Frozen en Star Wars. Elk gebied wordt gevuld met nieuwe attracties en live Entertainment. Ook zal er een meer gebouwd worden binnen het park. Dit zal onder meer gebruikt worden voor shows. De werkzaamheden voor het nieuwe themadeel beginnen vanaf 2021 en worden ongetwijfeld een mooie uitbreiding van de Walt Disney Studios.
Lees meer

Nieuwe Marvel gethematiseerde attractie
Disneyland Paris heeft plannen onthuld om de Marvel Superhelden op onovertroffen wijze tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie. Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith wordt volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven. Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.
Lees meer

Electroland keert terug deze zomer
Electroland komt deze zomer voor de tweede keer naar Disneyland Paris en het evenement duurt dit jaar maar liefst twee dagen. Wanneer de wereldberoemde dj’s het grote podium beklimmen, verandert het Walt Disney Studios Park in een fantastische electro-dance wereld, met een adembenemende lichtshow en special effects. Voor de bezoekers van dit evenement zijn bovendien een aantal populaire attracties geopend. Electroland barst los op 29 en 30 juni 2018 van 8 uur 's avonds tot 2 uur ’s nachts.
Lees meer

Wijziging Extra Magic Time
Sinds de komst van 'Extra Magic Time' zijn zowel het Disneyland Park als de Walt Disney Studios vanaf 8u30 geopend voor hotelgasten en jaarpashouders. Vanaf 18 maart zullen meer attracties open zijn tijdens Extra Magic Time.
Lees meer

Characters terug bij Café Mickey
Goed nieuws voor de fans van Character dining. Sinds 18 februari heeft Café Mickey een nieuw menu en zijn de Disney Characters terug om je te vergezellen tijdens het diner.
De prijzen voor een driegangenmenu is € 65,- en voor een kindermenu € 35,-
Lees meer

Vernieuwingen Jaarpassen
In 2018 staan een aantal vernieuwingen te wachten voor de jaarpashouders. Voor de Infinity pashouders zal vanaf eind maart het VIP gedeelte bij Disney Stars on Parade en Disney Illuminations vergroot worden. Vanaf 10 juni zal er een nieuwe zone gereserveerd worden voor Infinity pashouders voor de nieuwe show Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! welke tijdens de Marvel Summer of Super Heroes in het Walt Disney Studios Park zal worden opgevoerd. Maar ook de prijzen zullen wijzigen. Vanaf 21 maart zullen de jaarpassen stijgen in prijs. De Infinity pass zal dezelfde prijs houden, terwijl de andere passen worden verhoogd.
Lees meer

Speciale avondevenementen voor infinity jaarpashouders
Op 30 maart 2018 zal de eerste van vele speciale evenementen voor infinity jaarpashouders plaatsvinden. The Hollywood Tower Hotel: 10th Anniversary. De eerste van de nieuwe reeks avondevenementen zal plaatsvinden op vrijdag 30 maart 2018 om de 10e verjaardag van het Hollywood Tower Hotel te vieren. Een onvergetelijk verkleedfeest, met een speciaal Hollywoodthema uit de jaren 30!
Lees meer

Lenteaanbieding hotels
Nog tot 3 mei 2018 boek je een verblijf met kortingen tot 30%. De korting geldt voor aankomsten tijdens de lente, 21 maart t/m 30 juni 2018. Er valt in deze periode nog genoeg te beleven, want aan de 25ste verjaardag komt geen einde. We mogen nog genieten van de schitterende finale met een betoverende ervaring tijdens het Piraten & Prinsessen Festival en Marvel Summer of Super Heroes!
Lees meer

Ontbijten in Disneyland Paris
Sinds 29 maart 2017 is het ontbijt niet meer standaard inbegrepen bij je verblijf in een Disneyland hotel. Als je verblijft in een Disney hotel heb je de mogelijkheid om voordelig ontbijt, half of vol pension bij te boeken. Vanaf 21 maart 2018 zullen de prijzen wijzigen.
Lees meer

Speciale aanbieding: Ticket volwassene aan kinderprijs!
Zin om een episch Star Wars avontuur in de 2 Disney Parken te beleven tijdens Season of the Force? Mis de intergalactische speciale aanbieding niet. Tot 20 maart koop je online een Ticket volwassene aan kinderprijs. Al vanaf €42,- kun je het park gaan verkennen.
Lees meer

Black Panter
"Black Panther” volgt het leven van T’Challa die na zijn avontuur in “Captain America: Civil War", terugkeert naar zijn thuisplek. De geïsoleerde en hoog technologische 'African nation of Wakanda' om zijn taak als Koning te vervullen. Wanneer een oude vijand weer opduikt, is het tijd voor 'T’Challa’s' om weer in de huid te kruipen van de "Black Panther” en zo Wakanda en de rest van de wereld te redden. Black Panter was voor de eerste keer te zien in “Fantastic Four Vol. 1” uit 1966 en hij heeft nu zijn eigen filmverhaal. Een verhaal dat je nu kunt ontdekken in de Belgische en Nederlandse bioscopen.
Lees meer

A Wrinkle in Time
Op 30 maart 2018 zal men over de hele wereld kennis kunnen maken met de unieke en avontuurlijke Meg Murry en zullen we haar volgen op een ongekende reis door ruimte en tijd in een missie om haar familie te redden. Of je nu bekend bent met de cult-klassieker roman van Madeleine L'Engle of je dit boeiende verhaal voor het eerst beleeft, het publiek van jong en oud zal een originele, hartverwarmende en visueel boeiende filmische gebeurtenis meemaken. Met een all-star cast waaronder Reese Witherspoon, Chris Pine, Mindy Kaling en Oprah Winfrey die de intrigerende personages tot leven brengen, A WRINKLE IN TIME biedt een nieuwe wereld en zal zorgen voor een frisse en originele film op het grote scherm komende lente.
Lees meer


Wist je dat...
- Mickey weer dagelijks de verjaardag van Disneyland Paris viert tijdens zijn show op Castle stage?
- Minnie haar eigen ster kreeg op de Walk of Fame in Hollywood?
- Disneyland Paris nu al de belangrijkste toeristische bestemming van Europa is?
- Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken
(Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven thematische Disney Hotels met 5.800 kamers?
- Disney Village één van de grootste entertainmentcomplexen in de regio Ile-de-France is?
-Disney Village, met een oppervlakte van meer dan 30.000 m², de bezoekers thematische eet-, winkel- en bioscoopervaringen biedt?
- Disneyland Paris 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants telt?
- Disneyland Paris over enkele jaren dus nog meer magie zal bieden?
- Café Mickey haar eigen youtube kanaal heeft? Abonneer je voor regelmatige updates van het leukste nieuws voor elke Disneygek. https://www.youtube.com/user/CafeMickeyChannel

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 28 Feb 2018, 09:13
Bericht 64 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 3 - 2018

Hallo Disney fans,

De lente is begonnen en dit jaar viert Disneyland Paris dat met een nieuw Piraten en Prinsessen seizoen. Daarnaast wordt er het eerste weekend van juni voor het eerst een Disney Fandaze evenement gehouden. We kijken ook al uit naar een mooie en warme zomer met veel superhelden fun. Hebben jullie al een magische vakantie geboekt? Niet? Lees dan gauw verder, want in deze nieuwsbrief gaan we bekijken wat Disneyland Paris voor ons in petto heeft in de nabije toekomst. Veel leesplezier.

Disneynieuws

Festival of Pirates and Princesses
Alle sprookjes beginnen met “Er was eens”. Hoe de rest van het verhaal verloopt, dat kun je tijdens dit nieuwe seizoen zelf beslissen bij Disneyland Paris door te kiezen voor Piraten of Prinsessen. Het gloednieuwe Festival van Piraten en Prinsessen is een van de hoogtepunten van de 25e verjaardag van Disneyland Paris die nog wordt gevierd tot september 2018 en wordt gehouden van 31 maart tot en met 31 mei. Er komen nieuwe interactieve shows, Disney Figuren zijn te ontmoeten, er worden weer gethematiseerde schminkopties geboden en iedereen kan genieten van een groot aanbod aan entertainment in het Disneyland Park. Het park biedt iedereen de gelegenheid held te zijn in zijn eigen avonturenverhaal. Op ons forum vind je alle informatie over dit gloednieuwe seizoen.
Lees meer

Lente aanbieding Disneyland Paris
Boek voor 3 mei voor het Piraten en Prinsessen seizoen en geniet van kortingen tot -30% op jouw verblijf voor aankomsten tijdens de lente. De korting is geldig op aankomsten tussen 21 maart en 30 juni.
Lees meer

Disney FanDaze Inaugural Party
Ontmoet de grootste Disneyfans op het allergrootste Disneyfanevenement, de Disney FanDaze Inaugural Party – betoverend en spannend in Disneyland Paris tijdens het eerste weekend van juni in 2018. De Disney FanDaze Inaugural Party belooft een uniek evenement te worden, een droom die werkelijkheid wordt voor alle Disneyfans, met verrassingen op elke straathoek en boordevol onvergetelijke momenten om samen van te genieten. Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Katrien, Goofy en Pluto zijn gekleed in de meest extravagante outfits, die speciaal zijn ontworpen voor Disney FanDaze. Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren, zoals Karel Paardepoot, Klarabella Koe en Klaartje Kip. Er komen 6 gloednieuwe shows, voor één avond.
Lees meer

Disney FanDazepakketten online te bestellen
Klaar voor het allereerste, exclusieve Disney FanDaze-evenement? Tickets zijn online te bestellen. Wil je graag wat extra's? Kies dan voor een uitgebreider pakket. Ontdek snel welke pakketten er zijn.
Lees meer

Marvel Summer of Superheroes
Vanaf 10 juni nemen je favoriete Marvel superhelden het stokje van de piraten en prinsessen over om voor meer dan drie maanden lang het Marvel universum te laten beleven in het Walt Disney Studios Park. Stel jezelf voor dat je de kracht had om in je favoriete films en strips te duiken. Deze zomer kan dat! Toon je dansmoves tijdens een dance-off met de Guardians of the Galaxy, beleef hoe de meedogenloze Loki de macht probeert te grijpen, ontmoet Captain America en laat jezelf verwonderen door de geweldige show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en nog veel meer!
Lees meer

Nieuw Signature Marvel Superhelden Arrangement
Heb jij altijd al je favoriete Marvel helden willen ontmoeten? Tijdens de Marvel Superheroes Summer is er een speciaal limited edition arrangement te boeken. Het arrangement bestaat uit: hotelovernachting in een Disneylandhotel, entreetickets voor beide parken, Fastpass, Photopass+, een giftcard van € 60,-, dinerbuffet in Manhattan Restaurant met ontmoetingen met Captain America, Thor of Black Widow en een exclusieve ontmoeting met Spiderman. Meer weten? Lees er op ons forum alles over.
Lees meer

Signature Celebration Arrangement
Naast het Signature Marvel Superhelden Arrangement kun je deze zomer ook kiezen voor een ander nieuw arrangement. Het Signature Celebration Arrangement bestaat ook uit een verblijf in een Disneylandhotel, entreetickets voor beide parken, Fastpass, Photopass+, een giftcard van € 60,-. Maar er is meer, genieten van een theeparty met een overheerlijke feesttaart en zoetigheden en Mickey, Minnie en Goofy die je persoonlijk komen feliciteren en een cadeautas vol Disney goodies met onder meer een feestpen, een handtekeningenboekje, Minnie oortjes, een lanyard en een Mickey Mouse knuffel. Voor elke Disneygek de perfecte manier om iets te vieren.
Lees meer

Zomeraanbieding: tot 35 % korting op je verblijf
Deze zomer komen voor het eerst in de geschiedenis alle superhelden van Marvel samen in het Walt Disney Studios Park! Door op voorhand te boeken, geniet van je van de BESTE AANBIEDING (hotel + toegangstickets) voor aankomsten tijdens de zomer. Tot -35% op jouw verblijf en verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar.
Lees meer

Jean Imbert creëert de "Petit Jean" beleving voor Disneyland Paris
Vanaf zaterdag 7 april 2018 zal Jean Imbert gedurende twee maanden de keukens van de Founder’s Club overnemen. Chefkok Jean Imbert zal een menu voorstellen dat "Petit Jean" heet en dat een culinaire reis zal zijn die geïnspireerd is door de grootste Disneyklassiekers. Voor deze culinaire beleving liet Jean Imbert zich inspireren door culinaire gerechten zoals de beroemde spaghetti uit Lady en de Vagebond, de Ratatouille van Rémy en de Giftige appel van Sneeuwwitje. Meer weten? Kijk dan snel in het Disneyland Hotel topic.
Lees meer

Star Wars Identities
Begin van het jaar hebben we in Disneyland Paris Season of the Force voor de tweede keer kunnen vieren. In Nederland bracht Star Wars Identities wat Force dichter bij huis. Tot 11 maart was de expositie te zien in Utrecht. Heb je deze gemist? Geen nood, vanaf 2 april komt de Star Wars Identities Expositie naar Brussel.
Lees meer

Café Mickey Buttons
Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we natuurlijk ook weer voor de komende seizoenen een mooie button ontworpen. Tegen een kleine vergoeding voor de verzending worden deze naar je opgestuurd. Wil graag één of meerdere buttons? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- de renovatie van Disney's Hotel New York pas op 7 januari 2019 zal starten in plaats van deze oktober?
- je dus nog tot 7 januari 2019 een verblijf kunt boeken in het Disney's Hotel New York?
- Catherine Powel Disneyland Paris verlaat?
- A Wrinkle in Time de Nederlandse en Belgische bioscopen niet heeft gehaald?
- je nu ook op ons portaal kunt zien hoe het weer is in Disneyland Paris?
- de openingstijden van de restaurants in Disneyland Paris weer te vinden zijn in de app op ons forum?
- Team Café Mickey iedereen een Vrolijk paasfeest wenst? Vrolijk Pasen!

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 28 Mrt 2018, 12:10
Bericht 65 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 4 - 2018

Hallo Disney Fans,

Wat een heerlijk weer dit voorjaar, de temperaturen doen ons in ieder geval al denken aan de zomer. We kunnen dan ook niet wachten tot het daadwerkelijk zomer is. Zomervakantie dan. Deze zomer viert Disneyland Paris nog tot september haar 25ste verjaardag. Er staan dan ook nog een aantal leuke evenementen op de planning. Nog ideetjes nodig voor deze vakantie? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet in deze nieuwsbrief. Lees je mee?

Disneynieuws

Pirates en Princess festival
Hou je van Piraten of Prinsessen? Haast je dan, want nog tot en met 31 mei wordt het Pirates en Princess Festival gevierd. Met een grote nieuwe parade met showstops en ontmoetingen met prinsessen en piraten is dit een vrolijk seizoen dat eigenlijk niet gemist mag worden. Als je meer te weten wil komen over dit seizoen, kijk dan even hier.

Boek nu met 25% korting + verblijf cadeau voor kinderen t/m 11 jaar.
Lees meer

Evenementen Disney Village
In Disney Village is altijd wel wat te beleven. Zo hebben we dit jaar al het St David's Welsh weekend en St Patrick's Day mogen vieren. Op 25 en 26 mei wordt in Disney Village een gloednieuw festival gevierd. Ervaar de Cajun-cultuur door straatamusement en concerten New Orleans Celebrations. Meer over de evenementen in Disney Village in het speciale topic hiervoor.
Lees meer

Fandaze
Ontmoet de grootste Disneyfans op het allergrootste Disneyfanevenement, de Disney FanDaze Inaugural Party – betoverend en spannend - in Disneyland Paris tijdens het eerste weekend van juni in 2018. De Disney FanDaze Inaugural Party belooft een uniek evenement te worden, een droom die werkelijkheid wordt voor alle Disneyfans, met verrassingen op elke straathoek en boordevol onvergetelijke momenten om samen van te genieten. Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Katrien, Goofy en Pluto zijn gekleed in de meest extravagante outfits, die speciaal zijn ontworpen voor Disney FanDaze. Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren, zoals Karel Paardepoot, Klarabella Koe en Klaartje Kip. Er komen 6 gloednieuwe shows, voor één avond. Ben jij er ook bij?
Lees meer

Marvel Summer of Super Heroes
Deze zomer komen de Superhelden van Marvel naar Disneyland Paris tijdens de Marvel Summer of Super Heroes. Dit nieuwe seizoen loopt van 10 juni tot 30 september 2018. Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow zullen voor de eerste keer exclusief samen te zien zijn tijdens de speciale Marvel Summer of Super Heroes Season in het Walt Disney Studios Park en staan garant voor een adembenemende show en verschillende meet en greets. Hiervind je alle informatie over dit seizoen.

Boek voor 28 juni 2018 voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september en ontvang tot 30% korting.
Lees meer

Village Nature
Op een paar minuten van Disneyland Paris ligt Village Nature Paris, een duurzame toeristische bestemming waar je een heel nieuwe vakantie-ervaring kan opdoen. Je bent er even helemaal tussenuit samen met je gezin, vrienden of partner in een unieke groene dorpsoase. Je kan kiezen voor een cottage of een appartement langs het meer of juist diep in het bos. Er zijn 5 belevingswerelden te ontdekken, waaronder de Aqualagoon, een groot waterpark met een buitenlagune die het hele jaar door verwarmd is. Wij hebben al een kijkje genomen in dit prachtige vakantiepark. Je vindt informatie en foto's op ons forum.
Lees meer

Onderhoudwerkzaamheden deze zomer
In Disneyland Paris zitten ze absoluut niet stil, elke dag zijn ze bezig om de magische belevenis nog meer te vergroten. Voor de Walt Disney Studios staat de komende jaren een grote uitbreiding gepland, maar natuurlijk gaat het reguliere onderhoud ook gewoon door. Ga je in de komende maanden naar Disneyland Paris? Kijk dan van tevoren welke attracties in onderhoud zijn. Niemand wil voor onverwachte teleurstellingen komen te staan.
Lees meer

Miss en Mister Café Mickey verkiezing
Ook deze zomer hebben wij weer de Mister en Miss Café Mickey verkiezing georganiseerd. Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Inschrijven kan nog tot 20 mei. Wil jij meedoen met een magische wedstrijd om aan te tonen dat jij de Disneygek bent waar wij naar op zoek zijn? Kijk dan snel op ons forum voor alle informatie. Voor informatie over de Mister verkiezing kijk je hier en voor de Miss verkiezing kijk je hier.

Direct inschrijven kan door je gegevens te sturen naar: moderators@cafemickey.com
Lees meer

Restaurantnieuws
Hebben jullie ook zo'n hekel aan het bellen naar de reserveringslijn voor het boeken van je tafelbedieningsrestaurant tijdens je verblijf? Niet alleen zijn de wachttijden vaak lang, ook is het maar afwachten of de castmember aan de andere kant van de lijn je wel daadwerkelijk goed verstaat en of je jezelf wel goed verstaanbaar kunt maken. Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort is het mogelijk je tafel online te reserveren. De site is nog in testfase, maar we hebben er vertrouwen in dat deze binnenkort goed zal werken.
Lees meer

Boek nu je reis naar Walt Disney World
Altijd al naar Walt Disney World willen gaan? Dan is het misschien nu wel het moment om te boeken. Helaas zal het voor deze zomer waarschijnlijk wat kort dag zijn. Maar we hebben al vast de beste aanbieding voor 2019 voor je uitgezocht. Deze aanbieding is inclusief gratis maaltijden, $200 giftcard, Disney's 14 for 7 ticket, Free magic bands, Disney FastPass+ and Memory Maker.
Lees meer

Veronica Disney Event
Zoals elk jaar biedt Veronica ook weer een magisch weekend aan. Dit keer echter niet in het begin van het kerstseizoen zoals wij het gewend zijn, maar in het eerste weekend van februari. Verder wijzigt er niks, ook dit keer wordt er weer een speciale openstelling georganiseerd op zaterdagavond. Het Veronica Disney Event is vanaf nu te boeken.
Lees meer

Mickey Mouse 90ste verjaardag
It All Started With A Mouse, zo sprak Walt Disney, en 90 jaar na zijn debuut in Steamboat Willie op 18 november 1928, eert The Walt Disney Company zijn wereldwijde ambassadeur, Mickey Mouse, met een wereldwijd feest dat we het hele jaar door vieren en daarna. Benieuwd naar de festiviteiten?
Lees meer


Wist je dat...
- we dit jaar de 90ste verjaardag van Mickey Mouse vieren?

- hij zijn debuut maakte op 18 november 1928?

- dat hij samen met Minnie Mouse zijn debuut maakte?

- Minnie Mouse dus samen met Mickey haar 90ste verjaardag viert?

- hun gezamenlijk debuut in de cartoon 'Steamboot Willie' was?

- de eerste gecreëerde Mickey Mouse cartoon 'Plane Crazy' is?

- 'The Bandconcert' de eerste cartoon van Mickey Mouse in kleur is?

- alle Disneyparken over de hele wereld op 18 november de verjaardag van Mickey Mouse zullen vieren?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 16 Mei 2018, 20:20
Bericht 66 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 195
Woonplaats: Lede, België
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Privacybeleid - 2018

Hallo iedereen

U heeft er waarschijnlijk al van gehoord dat op 25 mei aanstaande de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ofwel General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht is en in het kader daarvan vragen wij u om ons privacybeleid na te kijken.

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden voor intern gebruik. Dit betekent ook dat uw gegevens niet worden gedeeld met derden! Het ontvangen van onze nieuwsbrief en uw publieke gegevens die u heeft ingegeven op ons forum kunt u altijd zelf raadplegen en aanpassen via uw profiel.

Verder verwijzen we u graag door naar het privacybeleid op onze site.

Met vriendelijke groeten,
Het Café Mickey TeamAll our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. ~Walt Disney


Do 24 Mei 2018, 17:32
Bericht 67 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 6 - 2018

Hallo iedereen

Het is zomer, de temperaturen blijven stijgen, de zon blijft stralen, de dagen worden weer heerlijk lang. Het is echt geen weer om binnen te zitten. Er is zo veel om naar uit te kijken deze zomer en najaar. Zowel in de Disneyparken, in de bioscopen, als daar buiten valt er veel te beleven. Waar zullen we eens beginnen? Genieten jullie mee?

Disneynieuws

Marvel Summer of Superheroes
De superhelden van Marvel zijn gearriveerd in Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Na de grootse invasie van piraten en prinsessen tijdens het Piraten en Prinsessen festival in het Disneyland Park is het nu aan Walt Disney Studios om de superhelden van Marvel te ontvangen en huisvesten voor de komende maanden. Er zijn nieuwe shows, meet en greets, Marvelous Merchandise en een groot assortiment Marvelicious lekkernijen. Alles over dit nieuwe seizoen vind je op ons forum.
Lees meer

Marvel Soirée
7 juli is de volgende Annual Pass avond. Deze avond staat in het teken van het Marvel Universum en is toegankelijk voor Magic Plus en Infinity pashouders. Helaas voor degenen die geen kaarten hebben weten te bemachtigen, want deze avond was al snel uitverkocht. Maar treur niet, op ons forum is het natuurlijk altijd mogelijk langs de zijlijn mee te genieten.
Lees meer

Disney Stars on Parade
Enkele weken geleden vatte de Malificent draak in Walt Disney World vuur. Om deze reden werd de draak in Disney Stars on Parade in Disneyland Paris niet volledig gebruikt. Het probleem lijkt nu opgelost en sinds kort spuwt de draak in Disneyland Paris weer gewoon vuur. Disney stars on Parade is dagelijks te zien om 17:30.
Lees meer

The Starlit Princess Waltz is terug
Door het Pirates en Princess Festival is The Starlit Princess Waltz afwezig geweest, maar voor de laatste maanden van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris zijn alle prinsessen weer terug voor een schitterende show. Nog tot en met 9 september is de show dagelijks te bewonderen op de Royal Castle stage.
Lees meer

La Grande Finale
Op vrijdag 7 september sluit Disneyland Paris haar 25ste verjaardags-(anderhalf)jaar af met een Infinity jaarpassavond. Het belooft een schitterend feest te worden. Jaarpashouders mogen 2 vrienden meenemen om samen in blauw en zilver te komen schitteren. Tickets zullen vanaf 3 juli te koop zijn. Wees er snel bij, er zijn maar 2.500 tickets beschikbaar.
Lees meer

Jazz in Disneyland Paris
Het Walt Disney Studios Park staat zaterdag 29 september 2018 van 20.00 tot 01.00 helemaal in het teken van Disney Loves Jazz, de Jazzavond in Disneyland Paris. In 1919 in Frankrijk luisterde Walt Disney voor het eerst naar Jazz, het muziekgenre dat uiteindelijk zijn favoriet zou worden. Jaren later is jazzmuziek onderdeel geworden van de Disney-erfenis door de onvergetelijke soundtracks van films als Jungle Boek, De Aristokatten of zelfs de Toy Story films en de populaire Jazz Loves Disney-albums. In 2018 gaat de traditie verder met Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Paris. Deze gloednieuwe ervaring maakt op 29 september 2018 van het Walt Disney Studio Park het meest verrassende muzikale podium.
Lees meer

Disneyland Paris Magic Run
20 tot en met 23 september wordt weer een magisch sportief weekend. De Disneyland Paris Magic Run wordt dan gehouden en ook dit jaar wordt weer een waar feest. Dit jaar is er weer een kidsrun, een 5 kilometer run, 10 kilometer en halve marathon. Allen met een leuk thema en bijpassende medailles. Geniet vast met ons mee in het onderstaand topic.
Lees meer

90 jaar Mickey Mouse
"It all started with a Mouse" en dit jaar is dat al 90 jaar geleden. Geen wonder dan ook dat dit jaar Mickey Mouse flink in het zonnetje wordt gezet. Disneyland Paris doet dit door 90 dagen lang te feesten. Hoe? Dat lees je op ons forum.
Lees meer

Data onderhoudwerkzaamheden
Ga je naar Disneyland Paris, kijk dan van te voren wat er in de planning staat voor onderhoud. De komende maanden zijn enkele grote geliefde attracties gesloten. Kom niet voor verrassingen te staan en check wat in onderhoud gaat tijdens jouw verblijf. Of probeer er omheen te plannen.
Lees meer

Disney Sand Magic in Oostende
Ook dit jaar hebben 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand een beeldengalerij van ruim 10.000 m² gecreëerd op het Groot Strand van Oostende. De meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel zijn vanaf nu tot 30 september te zien op het grootste Zandsculpturenfestival. Café Mickey nam vast een kijkje, bekijk de beelden in het volgende topic.
Lees meer

Miss en Mister Café Mickey verkiezing 2018
De Miss/Mister Café Mickey verkiezing 2018 is reeds in volle gang. Dit jaar strijden 2 missen en 2 misters om de felbegeerde titel. Benieuwd naar de wedstrijd? Meelezen kan altijd. Binnenkort kunnen ook leden stemmen voor hun favoriete Miss of Mister. Mis deze spannende strijd dus niet.
Lees meer

Nieuws uit de bioscopen
Dit jaar heeft Disney een hoop nieuwe films voor ons. Zo werden we al getrakteerd door Marvel op Black Panther en de nieuwe Avengers film: Infinity War en bracht Star Wars ons Solo, a Star Wars story. Infinity War en Solo zijn nog te zien in de meeste bioscopen, maar er zijn nog meer redenen om naar de bioscoop te gaan. Disney Pixar bracht ons deze maand Incredibles II, een antwoord op ons verlangen van 13 jaar op een vervolg van de eerste Incredibles film. Een spoilervrije review vind je hier. Marvel komt over enkele weken met Antman and the Wasp. Benieuwd naar deze superhelden? Alles over de film vind je hier. En last but not least komt Disney deze zomer met een life action versie van ons meest geliefde beertje, Winnie de Pooh. Hier kun je vast genieten van de eerste beelden van Christopher Robin.

Benieuwd naar wat er nog meer in de bioscopen zal verschijnen in 2018 en 2019? Neem vooral een kijkje in het filmdeel van ons forum.
Lees meer

Kom deze herfst of winter en krijg tot 35% korting en gratis verblijf voor kids t/m 11 jaar
Tijdens het Halloween en Kerstseizoen viert Disneyland Paris 90 jaar vol plezier met De Grandioze Mickey Mouse Party! Speciaal voor onze meest geliefde muizenvriend komt er een nieuwe show, Mickey's PhilharMagic, in het Discoveryland Theater.

Kom Disneyland Paris ontdekken tijdens Halloween (1 oktober tot 4 november 2018) en Kerst (10 november 2018 tot 6 januari 2019).
Lees meer

Disney's New years Eve Party
Zou je graag oud en nieuw of Kerstavond vieren in Disneyland Paris? Dat kan, deze avonden zijn extra magisch door alle extra's die alleen Disneyland je kunt bieden. Je vindt meer informatie over deze avonden op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- verstopt in een hoekje van het Backlotgedeelte in het Walt Disney Studios Park zich het kleinste restaurant van heel Disneyland Paris: Café des Cascadeurs bevindt?
- je nu vanaf de app Lineberty een reservering kan maken voor je meet met één van je favoriete Characters in de Walt Disney Studios?
- het sinds kort mogelijk is om online te reserveren voor de meeste table service restaurants in Disneyland Paris?
- je met je Mastercard voor diverse shows een plaatsje kunt reserveren bij City hall?
- het momenteel Solden is in Disneyland Paris?
- er elke dinsdag een preparade, Tuesday is Guest Star Day is rond 17:00?
- Team Café Mickey iedereen een hele fijne zomervakantie wenst?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 03 Jul 2018, 19:10
Bericht 68 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 7 - 2018

Hallo Disneyfans,

Genieten jullie ook zo van deze zomer? Wij in ieder geval wel. Naar ons gevoel is het een zomer vol Disney, waar we ook zijn. Ja, want in de parken is er veel te beleven, maar ook daar buiten is er meer dan genoeg te beleven op Disney gebied. Benieuwd wat er allemaal nog te beleven is deze zomer? Geniet dan mee in deze nieuwsbrief.

Disneynieuws

Nieuw Café Mickey Team
Sinds begin deze maand hebben we versterking gekregen in ons team. Laura en Lars zijn ons team komen versterken. Beiden zijn jullie wellicht al bekend van de vorige Miss en Mister Café Mickey verkiezingen. Wil je meer over hun en onze reeds bekende teamleden te weten komen, kijk dan gerust rond in het volgende topic.
Lees meer

Rendez-vous Gourmand keert terug naar Disneyland Paris
Vanaf 27 juli geniet je tijdens het Rendez-vous Gourmand van heerlijke hapjes en drankjes. Deze Franse versie van het 'Food & Wine festival wordt ook dit jaar gehouden in de Walt Disney Studios, dit keer voor een langere periode, namelijk van 27 juli tot 30 september 2018. Het evenement waarbij je vorig jaar allerlei lekkere hapjes en drankjes van verschillende Franse regio's kon proeven, heeft dit jaar een Europees thema gekregen, waarbij je kunt proeven van heerlijkheden uit Frankrijk, België, Spanje en Italië. Ontdek er alles over op ons forum.
Lees meer

Signature Marvel superhelden arrangement
Deze zomer zijn de Marvel superhelden geland in de Walt Disney Studios. Naast de vele Marvel activiteiten is er ook de mogelijkheid om een Signature Marvel superhelden arrangement te boeken. Café Mickey zou Café Mickey niet zijn als wij het niet eerst eens voor jullie gingen uittesten. Wil je weten wat je precies kunt verwachten van het Signature Marvel superhelden arrangement? Kijk dan snel verder.
Lees meer

Online reserveren restaurants
Hebben jullie ook zo'n hekel aan het bellen naar de reserveringslijn voor het boeken van je tafelbedieningsrestaurant tijdens je verblijf? Niet alleen zijn de wachttijden vaak lang, ook is het maar afwachten of de castmember aan de andere kant van de lijn je wel daadwerkelijk goed verstaat en of je jezelf wel goed verstaanbaar kunt maken. Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort is het mogelijk je tafel online te reserveren. De site is nog in testfase, maar we hebben er vertrouwen in dat deze binnenkort goed zal werken.
Lees meer

Maaltijd opties
Niks is vervelender op vakantie dan dat je naar je eten moet gaan zoeken. Regel het goed en boek een maaltijdoptie bij je arrangement. Een maaltijdoptie is makkelijk bij te boeken als je verblijft in een Disney hotel. Je hebt de mogelijkheid om voordelig ontbijt, half of vol pension bij te boeken. Ontdek op ons forum welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze eenvoudig toe kunt voegen aan je arrangement.
Lees meer

Village Nature Paris aanbieding
Heb je al eens gehoord van Village Nature Paris? Village Nature Paris is een vakantiepark op slechts een paar kilometers afstand van Disneyland Paris. Village Nature Paris heeft een ruim aanbod aan activiteiten en ontspanning voor jong en oud en natuurlijk mogen we de Aqualagoon niet vergeten. Geniet nu van 25% korting op jouw verblijf in Villages Nature Paris, inclusief toegangstickets voor de Disney Parken.
Lees meer

Online aanbieding entreetickets
Plan je 1 dagje Disneyland Paris, kijk dan eens naar de aanbieding op ons forum. Of je nu naar 1 park of naar 2 parken gaat, online bestellen is de beste optie. Tickets voor volwassenen zijn er al voor de prijs van kindertickets. Daarnaast hoef je 's morgens ook niet aan te schuiven in de rij bij de kassa's, maar kun je bij aankomst gelijk genieten van de Magie.
Lees meer

Vroegboekkorting
Wil je graag naar het Halloween- of Kerstseizoen dit jaar? Tijdens Halloween en Kerst viert Disneyland Paris ook de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. Boek nu en geniet van de vroegboekkorting van 35% korting op je verblijf, kinderen tot en met 11 jaar verblijven zelfs gratis.
Lees meer

Disney's Halloween Party
Alleen op 31 oktober 2018, van 20.30 u tot 2.00 u 's ochtends, tijdens de Disney's Halloween Party. 1 avond groter, beter en spannender dan ooit tevoren! Trek snel je halloweenkostuum aan want de plaatsen zijn beperkt! Ontdek op ons forum hoe je aan een ticket komt.
Lees meer

WDW startersgids
Altijd al een reis willen maken naar Walt Disney World? Maar weet je niet waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan snel op ons forum, hier vind je namelijk de WDW startersgids vol met tips en handige linkjes.
Lees meer

Disney Cruise tripreport
Ben je ook zo benieuwd naar hoe een Disney cruise er nou eigenlijk uitziet? Wil je weten wat mag je verwachten? Lees eens dit tripreport over een Mediterranean Cruise op de Disney Magic en geniet mee met Michelle's avonturen.
Lees meer

Café Mickey kalender
Wil jij alles weten over Disney? Pixar? Marvel? Of Star Wars? Dan is de Café Mickey Kalender iets voor jou. Daar vind je wat er op welke dag is gebeurd in de Disney geschiedenis. Leuke weetjes voor elke Disneygek.
Lees meer

Vakantie to do list
Blijf je deze zomervakantie thuis? Maar wil je je vakantie toch een Disney tintje geven? Dat kan. In de vakantie to do list hebben wij reeds enkele ideetjes voor je op een rijtje gezet. Kom regelmatig kijken voor nieuwe ideeën of om je eigen ideeën te delen. Laat je ons ook weten of je iets hebt gedaan uit de to do list?
Lees meer

Zomermeeting Efteling
Altijd al eens je mede-Disneyfans willen ontmoeten? Kom naar onze zomermeeting op zaterdag 11 augustus. Deze meeting is tijdens het Negen Pleinen Festijn en de Efteling is dan open tot 23:00. Lees snel hoe je je op kunt geven.
Lees meer

Janneman Robinson
Volgende maand zullen onze liefste knuffeligste Poohbeer en zijn vrienden te zien zijn op het grote scherm. De Live action film neemt ons mee naar het volwassen bestaan van Janneman Robinson. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Zal hij met behulp van zijn oude vrienden het rechte pad weer vinden? Janneman Robinson verschijnt op 9 augustus in de Nederlandse en Belgische bioscopen.
Lees meer


Wist je dat...
- Café Mickey sinds kort een facebook groep heeft waar je gewoon gezellig kunt kletsen?

- Het Café Mickey team sinds juli 2018 uit 10 personen bestaat?

- Café Mickey sinds kort een apart forumdeel heeft over RunDisney?

- Er op het forum van Café Mickey ook een leuk onderdeel is voor creatievelingen?

- Café Mickey ook veel Disney spelletjes heeft in de spelletjeshoek?

- Er regelmatig meetings georganiseerd worden en de eerstvolgende in de Efteling zal zijn?

- Het Café Mickey team elke dag klaar staat om meer magie te creëren?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 25 Jul 2018, 19:31
Bericht 69 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 8 - 2018

Hallo Disneyfans,

De zomervakantie is alweer zo goed als voorbij. Zelfs het weer lijkt zich al klaar te maken voor de herfst. Maar niet getreurd, want Disney magie vind je in alle jaargetijden. Geniet dit heerlijke tussenseizoen van alles wat Disney ons te bieden heeft. Wat er te beleven valt? We gaan er deze nieuwsbrief even op in.

Disneynieuws

Café Mickey enquête
Voor we in alle overige Disneymagie duiken willen wij even je aandacht vragen voor het volgende. Wij bij Café Mickey zitten niet graag stil en proberen zo veel mogelijk tegemoet te komen aan je behoefte aan dagelijkse portie Disneymagie. Daarvoor moeten wij dan wel weten wat die behoefte is. Wij willen je dan ook graag om je mening vragen. Vorige week zijn wij gestart met een enquête. Hierop hebben we reeds veel goede verbeterpunten ontvangen, waarvoor onze dank. Heb je de Café Mickey enquête nog niet ingevuld, doe dit dan gauw. Wij hechten veel waarde aan jullie input. Bij voorbaat dank.
Lees meer

PhotopassDay 2018
19 augustus was het weer PhotoPassDay in alle Disneyparken. Dit jaarlijks terugkerend evenement werd ook in Disneyland Paris gehouden. Op PhotoPassDay krijg je de kans om met zeldzame characters op de foto te gaan en zijn op diverse locaties in het park fotografen aanwezig om foto's te maken. Benieuwd naar hoe zo'n dag er uitziet? Ontdek de foto 's van de afgelopen PhotoPass day op ons forum of deel jouw foto's van deze dag met ons.
Lees meer

Le grand finale
7 september is het dan echt zo ver. Op deze dag wordt anderhalf jaar feest afgesloten. Het grote 25ste verjaardagsfeest van Disneyland Paris wordt afgesloten met Le Grand Finale, een speciale avond met leuk extra entertainment. De avond is speciaal voor infinity jaarpashouders en hun genodigden en is helaas al uitverkocht. Maar uiteraard kun je via ons forum gewoon alle feestvreugde mee beleven.
Lees meer

Magic Run weekend 2018
In het voorlaatste weekend van september wordt het Magic Run weekend gehouden. Ben jij er al bij? Deze run op de meest magische plek in Europa belooft ook weer een gezellig evenement te worden. De verschillende uitdagingen hebben weer ieder hun eigen thema en medailles. Bovendien staan ook dit jaar weer de nodige characters aan de kant om je aan te moedigen en om samen met je op de foto te gaan. Al zin gekregen in het Magic Run weekend? Kom gezellig mee kletsen in dit topic.
Lees meer

Run Disney Meeting
In het weekend van de Magic Run zijn er enkele teamleden en forumleden aanwezig. De gelegenheid dus om een meeting te organiseren. Ben jij er dit weekend ook bij? Voor details houd je het beste dit topic in de gaten.
Lees meer

Disney Loves Jazz
Voor het eerst wordt er in Disneyland Paris een Disney Loves Jazz avond georganiseerd. Walt Disney was zelf een groot fan van Jazz muziek, dit is in enkele films ook goed te merken. Houd jij net als Walt Disney ook zo van Jazz muziek? Dan is Disney Loves Jazz het evenement voor jou. Deze jazznacht in Disneyland Paris belooft een exclusief evenement voor het hele gezin te worden, met jazzmuzikanten, originele Disney-figuren, attracties voor iedereen en het uitzonderlijke Jazz Loves Disney-concert. Selah Sue sluit zich aan bij China Moses, Ben Uncle Soul, Hugh Coltman en vele anderen voor dit evenement!
Lees meer

Magic Run weekend en Disney loves Jazz Buttons
Al bekend met de mooie buttons van Café Mickey? Ja, ook voor deze twee evenementen hebben we speciale buttons ontworpen. Ben je ook benieuwd naar het design? Of wil je er ook één of meerdere bestellen? Neem dan snel een kijkje op ons forum.
Lees meer

Halloween in Disneyland Paris
Vanaf 1 oktober vieren wij 90 jaar Mickey tijdens De Grandioze Mickey Mouse Party én wordt het griezelen met een vernieuwd Halloween-seizoen: Disney's Halloween Festival: Mickey's Grote Griezelfeest! Wat er te beleven valt? De populaire parade Mickey’s Halloween Cavalcade komt dit jaar terug. Op 1 oktober 2018 opent ook de nieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. En wat dacht je van ontmoetingen en een show met de Disney Schurken?
Lees meer

The biggest Mouse Party in the world
Al 90 jaar weet Mickey Mouse ons hart te veroveren en verdient hij het dus niet om zijn verjaardag langer dan één dag te vieren? 2018 staat bij Disney in het teken van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. In New York komt een tentoonstelling gewijd aan 's werelds meest iconische muis, wereldwijd zullen de Disneyparken dit heuglijke feit op verschillende manieren vieren en er zijn talloze Mickey Mouse spullen te koop in diverse winkels van diverse merken.
Lees meer

Disney's Enchanted Christmas
Van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019 beleef je fantastische vrolijkheid van een verrassend en gezellig kerstseizoen in beide Disney Parken. Het Disneyland park schittert in een feestelijke gloed, Disney Figuren wensen je een vrolijke kerst, een gigantische kerstboom licht de hemel op en deelt de hele winter lang kerstwensen uit. Er is een vrolijke kerstparade, leuke bekende en nieuwe kerstshows en natuurlijk kun je je favoriete Disney figuren ontmoeten.
Lees meer

Disney's The Nutcracker and the Four realms
Deze winter neemt Disney je mee naar de wereld van de Notenkraker. Een wereld die bestaat uit vier rijken. Een wereld die vol zit met verrassingen, maar ook gevaren. Vanaf 2 november kun je meereizen met Clara naar de vier rijken. In de tussentijd kun je op ons forum vast genieten van de voorpret.
Lees meer


Wist je dat...
- Belle1608 na een lange en spannende strijd onze Miss Café Mickey 2018 is geworden?
- er meer dan 47.000 foto's zijn gemaakt tijdens PhotoPassDay? En dat er bijna 100 fotografen aanwezig waren om deze foto's te maken?
- de Castmembers in Disneyland Paris vanaf 10 september nieuwe name tags krijgen?
- Cinémagique deze winter weer terugkeert?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 26 Aug 2018, 12:56
Bericht 70 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 9 - 2018

Hallo Disneyfans,

Vandaag begint Halloween in Disneyland Paris. Hebben jullie er ook zo'n zin in? Wij wel, vandaar dat we de afgelopen dagen al een aantal keren een kijkje hebben genomen in het park. Dit zul je vast wel gezien hebben. Ben je ook benieuwd wat deze Halloween ons gaat brengen? We nemen je graag mee naar alle Halloween evenementen in alle Disneyparken over de hele wereld.

Disneynieuws

Disneyland Paris
In ons eigen Disneyland in Parijs werd het park afgelopen week omgetoverd tot een halloween paradijs. De geesten van Mainstreet U.S.A. zijn terug, maar ook de versieringen van Coco's Dia de Los Muertos kunnen natuurlijk niet ontbreken. In de winkels verschijnt ook steeds meer Halloween merchandise. Wil je weten wat er nog meer te beleven is tijdens deze Halloween in Disneyland Paris? Kijk dan snel in het speciale halloweendeel op ons forum.
Lees meer

Disneyland Resort Anaheim
In het Disneyland Resort in Anaheim zijn ze al sinds 7 september Halloween aan het vieren. Disney Junior Star Vampirina sluit zich voor het eerst aan bij de Halloween-viering in Disney Parks, Oogie Boogie neemt Disney California Adventure park over en twee populaire attracties zijn veranderd in hun jaarlijkse Halloween-thema. Hoogtepunt is elk jaar toch wel Mickey's Halloween-party. Wil je alles weten over Halloween in Disneyland Resort in Anaheim? Kijk dan snel in het volgende topic.
Lees meer

Disney cruiseline
Ook bij de Disney cruiseline wordt er al volop Halloween gevierd. Elk Disney-cruiseschip is omgetoverd tot een griezelig wonderland voor Halloween op de High Seas cruises, een extra-spooky feest boordevol spookfratsen en leuke traktaties voor het hele gezin. Tijdens dit angstaanjagend leuke evenement nodigen Mickey en vrienden gasten uit voor een betoverende line-up van themafeesten en feestelijk entertainment. Benieuwd wat er allemaal te beleven is op de Disney cruises? Op ons forum sommen we het allemaal nog eens voor je op.
Lees meer

Walt Disney World
Walt Disney World is elk jaar toch wel weer de eerste die het Halloweenseizoen aftrapt. Op 17 augustus was er al de eerste Mickey's Not So Scary Halloween Party! Maar er is dit seizoen natuurlijk meer te beleven. Er zijn parades, aangepaste attracties en natuurlijk de nodige shows, merchandise en lekkernijen om je helemaal in Halloweenstemming te brengen.
Lees meer

Tokyo Disney resort
Voor de eerste keer krijgen gasten in Tokyo Disneyland te maken met een spookversie van het park. Met Halloweengeesten en spookachtige decoratie creëert Tokyo Disneyland een griezelige, spookachtige en vooral gezellige sfeer. Daarnaast wordt er weer voldoende Halloweenmerchandise aangeboden en zijn er speciale Halloweenmenu's verkrijgbaar en kun je genieten van de Spooky "Boo" parade.
Lees meer

Hong Kong Disneyland
Ook in Hong Kong konden ze niet wachten tot het oktober was, dus zijn ze al in september gestart met het vieren van dit griezeleuke seizoen. Mickey, Minnie en al je Disneyvrienden schitteren weer in hun prachtige kostuums en natuurlijk mogen we de slechteriken niet vergeten die elke avond het park overnemen. Meer weten over Halloween in Hong Kong? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- op 31 oktober de Halloweenparty wordt gehouden in Disneyland Paris?

- deze Halloweenparty wordt gehouden na sluitingstijd van het park?

- je verkleed mag gaan naar de party? Er echter wel restricties zijn aan je kostuum

- Halloween en kerst dit jaar in teken staan van De Grandioze Mickey Mouse Party, het verjaardagsfeest voor Mickey Mouses 90ste verjaardag?

- er Halloweennieuws van 1 Disneyresort mist in dit overzicht? Weet jij welk?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 01 Okt 2018, 11:37
Bericht 71 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 10 - 2018

Hallo Disneyfans

Herfst, het seizoen van knusse warme chocolademelk bij de open haard, terwijl buiten de storm woedt. Maar niet dit jaar, dit jaar hebben we nog heerlijk van de zon en de warmte kunnen genieten tijdens het Halloween seizoen. Nog maar 2 maanden en dan begint er weer een nieuw jaar. Benieuwd naar wat Disney ons dit jaar nog zal brengen? Laten we het eens nader inspecteren.

Disneynieuws

Disney's Halloween Festival
Disney's Halloween Festival is in volle gang in Disneyland Paris en het feest duurt nog voort tot 4 november. Dit jaar wordt er flink uitgepakt met dagelijkse parades en shows en vele meet en greets met je favoriete Disneyfiguren en Villains. Kun je ook geen genoeg krijgen van Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris? Ga dan snel naar ons Youtube kanaal en ontdek onze Youtube filmpjes van het halloweenseizoen.
Lees meer

The Biggest Mouse Party
Dit jaar is het groot feest voor Mickey Mouse. Hij wordt namelijk 90 jaar oud en dit wordt groots gevierd in alle Disney parken over de hele wereld. In Disneyland Paris vieren ze the World Biggest Mouse Party met allerlei extra's in het park al vanaf 1 oktober. Ook het weekend van 17 en 18 november laten ze niet zomaar voorbijgaan. Kijk op het forum voor nog meer informatie over The Biggest Mouse Party
Lees meer

Mickey’s PhilharMagic: Editie Disneyland Paris!
Een verjaardag vier je liefst met je vrienden en Mickey’s beste vriend Donald heeft een verrassingsshow voorbereid die je onderdompelt in de meest onvergetelijke liedjes en verhalen van Disney. Laat je betoveren door de magie van Disney’s 4D-animatie met talrijke bekende Disney Figuren met Mickey’s PhilharMagic: Editie Disneyland Paris!
Lees meer

Nieuwe FastPass opties voor Disneyland Paris
Met een FASTPASS verkort je de wachttijden bij een aantal van onze populairste attracties, zoals Peter Pan’s Flight en Star Wars Hyperspace Mountain, zo kan je ten volle profiteren van je dag. En nog leuker is dat de FASTPASS inbegrepen is in de prijs van je ticket voor de Disney Parken. Sinds deze week zijn er naast de vertrouwde FASTPASSES nu ook nieuwe betaalde FASTPASS opties. Ontdek alles over de nieuwe opties.
Lees meer

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire
Op 7, 9 en 12 november 2018 kun je weer genieten van Disney’s Magical Fireworks and Bonfire. Dit evenement wordt gehouden bij Lake Disney, waardoor het prachtig wordt gereflecteerd op het water met op de achtergrond een spannende soundtrack.
Lees meer

Disney's Betoverende Kerst
Is kerst je favoriete seizoen? Kijk dan snel wat we kunnen verwachten voor Disney’s Betoverende Kerst: Mickey's Vrolijke Kerstfeest. Het park wordt weer feestelijk uitgedost zodat het schitterend het Kerstseizoen in kan gaan. Er zijn kerstparades en shows, Disneyfiguren die uitgedost zijn op hun kerstbest. En speciaal voor Mickey's Biggest Mouse Party heeft Minnie een verrassing voor hem. Ook benieuwd wat de kerst ons nog meer zal brengen? Houd dan dit deel van ons forum in de gaten.
Lees meer

Huidige aanbieding Disneyland Paris
Heb je ook zo'n zin om de kerst of Mickey's verjaardag te vieren in Disneyland Paris? Kijk snel even op ons forum en bekijk de nieuwste aanbiedingen. Als je nu boekt, geniet je van een mooie korting en krijg je een gratis cadeaukaart om te besteden in de winkels en restaurants van de parken: klik hier

Je kunt nu trouwens ook online boeken met een voorschot en de rest betalen enkele weken voor aankomst. klik hier

De seizoenen van Disneyland Paris
Disneyland Paris heeft al verschillende seizoenen in een bepaald thema gestaan en de komende maanden en in het nieuwe jaar worden weer verschillende seizoenen gevierd. 2018 wordt natuurlijk feestelijk afgesloten met een betoverende kerst. In 2019 komen er een aantal bekende seizoenen, maar ook een heel nieuw seizoen aan bod. Zo komen in ieder geval het Star Wars Celebration, het Piraten en Prinsessen Festival en het Marvel superhelden seizoen terug en wordt er vanaf juli een heel nieuw seizoen tot leven gebracht, namelijk het Festival van de Lion King en van de Jungle. Op het forum kan je alles lezen over de komende seizoenen.
Lees meer

Veronica Weekend in Disneyland Paris
Zoals elk jaar biedt Oad in samenwerking met Veronica weer een reis naar Disneyland Paris aan. Oad biedt ook nu weer een speciaal tarief aan voor een arrangement en er is een speciaal avondevenement, dat enkel met het arrangement te bezoeken is. Dit jaar staat het weekend gepland op 1 februari 2019.
Lees meer

Korting op je reis naar Walt Disney World
Altijd al eens Walt Disney World in Amerika willen bezoeken? Profiteer dan nu van deze aanbieding waarbij je onder andere een $100 giftcard en een memory maker pakket cadeau krijgt. Ook krijg je 14 dagen hopper tickets voor de prijs van 7. Vind hier meer informatie over deze geweldige aanbieding.
Lees meer

Walt Disney Studios park: uitbreidingsnieuws
Op 27 februari 2018 kondigde The Walt Disney Company een belangrijk ontwikkelingsproject aan voor de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Dit plan omvat het renoveren van bestaande gebieden voor Marvel en het uitbreiden van het park om Frozen en Star Wars-gebieden toe te voegen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op ons forum.
Lees meer

Café Mickey Halloween button
Natuurlijk heeft Café Mickey ook deze keer weer nieuwe Halloween buttons ontworpen. Er zijn er dit jaar zelfs twee! De laatste kans om jouw Café Mickey Halloween button te bestellen. (Hou er rekening mee dat het na de betaling ongeveer een week duurt voor je ze thuis hebt)
Lees meer

The Evil Queen deelt haar duivelse cocktailrecept
Geen fan van haar brouwsel? Misschien weten wij wel wat anders voor jou... Met op de villains geïnspireerde cocktails kun je niet fout gaan bij een groots Halloween feest. Laat zeker weten welke jij al geprobeerd hebt en of hij even gruwelijk lekker is als hij eruitziet.
Lees meer

Café Mickey test 'Makkelijk Lezen met Disney en Zwijssen'
Op verzoek van Disney en Zwijssen testten we de nieuwe serie leesboeken uit de reeks Makkelijk Lezen met Disney en Zwijssen. Deze serie bestaat uit 6 hardcoverboeken van verschillende leesniveaus en een e-book. Samen met een groep kinderen en hun ouders lazen we de boeken en schreven we een review. De bevindingen van het Kidspanel (en hun ouders) is terug te vinden op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
Wist je dat:

... zowel the Nightmare Before Christmas als Hocus Pocus hun 25 ste verjaardag vieren dit jaar?

... je Miguel kunt ontmoeten bij Fuento Del Oro in Disneyland Paris?

... je een Halloweenbutton kunt afhalen bij de Disneylandhotels?

... je maar liefst 2 versies van Donald kunt ontmoeten in Disneyland Paris dit jaar: Devil en Maleficent Donald?

... je dit Halloween seizoen Parisienne Minnie kunt ontmoeten nabij Art of Animation?

... het Disneyland park tijdens Halloween wordt overgenomen door de villains?

... er 83 performers aanwezig zijn voor de Halloween cavalcade?

... je dit Halloween seizoen de gelegenheid krijgt om 19 Disney characters te ontmoeten?

... Mickey Mouse in verschillende outfits verschijnt tijdens de parade deze Halloween?

... je tijdens de Halloween soirée Baymax en andere Big Hero 6 characters aan het werk ziet in de show ' The revenge of Yokai'

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 21 Okt 2018, 18:53
Bericht 72 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 11 - 2018

Hallo Disneyfans,

It was all started with a mouse. Vandaag is Mickey Mouse 90 jaar geworden en dat wordt over de hele wereld groots gevierd. Want het Disney imperium begon met het ontstaan van onze favoriete muis. The Biggest Mouse party wordt niet alleen in alle Disneyparken groots gevierd, ook daar buiten is van alles te beleven. Ook hebben veel grote merken speciaal voor Mickey's verjaardag een groot aantal merchandise uitgebracht. Vandaag vieren we dus Mickey Mouse's 90ste verjaardag, lees je mee hoe we dit doen?

Disneynieuws

It all started with a mouse
Op 18 november 1928 maakte Mickey Mouse zijn debuut in Steamboat Willie samen met Minnie Mouse. In de 90 jaar sindsdien is Mickey Mouse uitgegroeid tot een icoon en het gezicht van de Walt Disney company. Walt Disney stelde zelf: "It all started with a mouse". Alles weten over onze beste muizenvriend? Kijk dan in zijn eigen onderwerp op ons forum. Vergeet niet een berichtje achter te laten voor zijn verjaardag.
Lees meer

Disneyland Paris
In Disneyland Paris is het 90 dagen lang de verjaardag van Mickey Mouse. Het zal je niet zijn ontgaan dat er in alle landen in het Disneylandpark grote cupcakes zijn opgedoken. Minnie Mouse organiseert op haar manier een groot feest voor Mickey en het feest wordt afgesloten met een groots verjaardagsfeest voor jaarpashouders op 6 december. Wil je niks missen van The Biggest Mouse Party in Disneyland Paris? Volg het volgende bericht op ons forum.
Lees meer

Walt Disney World
Walt Disney World begint met het vieren van The Biggest Mouse Party in het weekend van 16 tot en met 18 november. Met speciale evenementen en shows, merchandise en traktaties wordt het feest in stijl ingeluid. Maar na het weekend houdt het niet op, integendeel. In Walt Disney World feesten ze gewoon door in 2019. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt? Op ons forum hebben we het allemaal op een rijtje gezet.
Lees meer

Disneyland Resort California
Ook in het Disneyland Resort in Californië is het feest dit weekend begonnen en zullen de feestelijkheden doorgaan in 2019. The Biggest Mouse Party wordt in Amerika dan ook werkelijk groots aangepakt. Welke festiviteiten Disneyland heeft gepland? Je vindt het allemaal op ons forum.
Lees meer

Tokyo Disneyland
In Tokyo Disney Resort houden ze het dit keer bescheiden. The Biggest Mouse party wordt daar gevierd door gethematiseerde decoratie en merchandise. Alles over het verjaardagsfeest van Mickey Mouse in Tokyo Disney resort vind je op ons forum.
Lees meer

Hong Kong Disneyland
Speciaal voor The Biggest Mouse Party bezocht Mickey Mouse diverse plekken in Hong Kong. Dit leverde natuurlijk mooie foto's op. De foto's en een compilatiefilmpje vind je terug in ditonderwerp.
Maar natuurlijk viert Hong Kong Disneyland ook de verjaardag van Mickey Mouse zelf. Er worden shows opgevoerd, meet en greets georganiseerd, er is volop leuke verjaardagsmerchandise te koop en natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. Hoe Hong Kong Disneyland Mickey's verjaardag viert, vind je op ons forum.
Lees meer

Shanghai Disney Resort
Ook in Shanghai wordt de verjaardag van Mickey Mouse groots gevierd. Met Meet en greets, extra shows, verjaardagsmerchandise en lekkernijen wordt Mickey bijzonder in het zonnetje gezet. Maar ook buiten het resort worden er evenementen gehouden. Lees alles over Mickey's verjaardag in Shanghai op ons forum.
Lees meer

Disney on ice
Ook dit jaar komt Disney on ice weer met een wervelende ijsshow in Nederland. Van 12 december tot en met 30 december beleef je Onvergetelijke avonturen met vele bekende Disneyvrienden. Dit jaar is er voor Mickey's 90ste verjaardagsfeest een speciale dans preshow en een ontmoeting met Mickey en Minnie Mouse. Disney on ice organiseert een winactie, kijk snel op ons forum hoe je mee kunt doen.
Lees meer

Mickey's 90's merchandise
Zowel in de parken als er buiten is er dit jaar heel veel Mickey Mouse merchandise te koop. Niet alleen heeft Disney van alles voor je wat elke Mickey Mouse fan zou begeren. Ook grote merken wereldwijd besteden veel aandacht aan de verjaardag van Mickey. Lego kwam al met nieuwe Brickheads van Mickey en Minnie, Swarovski bracht een hele nieuwe serie uit, Samsonite kwam met een collectie om Mickey Mouse te eren, maar ook puzzelmerk Jumbo kwam met een speciale puzzel om dit feest te vieren. Wil je weten wat er zoal te koop is aan merchandise voor de 90ste verjaardag van Mickey? Kijk dan eens in dit topic.
Lees meer

Buttons Mickey's 90's
Zoals altijd maken wij voor elke bijzondere gebeurtenis of seizoen in Disneyland Paris een mooie button. Een mooie button voor Mickey's 90ste verjaardag mag dus niet ontbreken. Kijk op ons forum hoe je deze kunt bestellen en voeg deze snel toe aan je verzameling. Er is ook een button om de opening van Mickey's PhilharMagic te vieren.
Lees meer


Wist je dat...
- op 18 november 1928 Mickey zijn debuut maakte in de korte animatiefilm Steamboat Willie?
- Steamboat Willie de eerste animatiefilm was met geluid?
- 18 november sindsdien wordt gezien als de verjaardag van Mickey Mouse?
- Steamboat Willie wel als eerste verscheen, maar er eerder nog 2 andere korte animatiefilms, Plane Crazy en The Gallopin, werden geproduceerd?
- Mickey Mouse oorspronkelijk Mortimer zou heten, maar dat Walt Disney's vrouw, Lillian, daar een stokje voor stak?
- Mickey op zijn vijftigste verjaardag, 18 november 1978, als eerste animatiefiguur een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame?
- De eerste woorden van Mickey Mouse "Hot Dogs" waren en dat deze woorden ingesproken werden door Walt Disney?
- Mickey Mouse van 1950 tot 1959 in België een eigen weekblad had genaamd Mickey magazine? In Nederland kreeg Mickey Mouse van 1976 tot 1989 een maandblad, genaamd Mickey Maandblad.
- Het Café Mickey Team Mickey en Minnie Mouse beiden een hele fijne negentigste verjaardag wensen? Gefeliciteerd Mickey Mouse en Minnie Mouse!!!!

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 18 Nov 2018, 09:55
Bericht 73 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 195
Woonplaats: Lede, België
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 12 - 2018

Hallo Disneyfans,

Het meest betoverende seizoen van het jaar is weer aangebroken. Hopen we niet ook allemaal op een mooie witte kerst? In de Disneyresorts over de hele wereld wordt er al volop kerst gevierd. Onze Disneyvrienden hebben zich kerstbest aangekleed, de resorts zijn gezellig gedecoreerd en de kerstbomen schitteren weer prachtig op hun oude vertrouwde plekje. Maar ook buiten de parken vieren we met Disney kerst. Wat Disney allemaal voor ons in petto heeft dit betoverende kerstseizoen? In deze nieuwsbrief gaan we daar graag verder op in.

Disneynieuws

Disneyland Paris
In Disneyland Paris wordt kerst dit jaar groots gevierd. Niet alleen vieren we het meest betoverende seizoen, ook The Biggest Mouse Party ter ere van Mickey's 90ste verjaardag gaat gewoon voort. Speciaal voor Mickey's verjaardag heeft Minnie dan ook een verrassing bedacht, ontdek wat het is in een gloednieuwe show. Maar natuurlijk geniet je tijdens Disney's betoverende kerst in Disneyland Paris ook van diverse parades, shows en meet en greets in beide parken. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Disneyland Paris dit seizoen? Op ons forum vind je er alles over.
Lees meer

Walt Disney World
Ook in Walt Disney World wordt er al volop kerst gevierd. Zo wordt er in het Magic Kingdom, Mickey's Very Merry Christmas Party gehouden. Deze party, waarvoor je een extra ticket nodig hebt, zit vol verrassingen om het kerstseizoen nog mooier te maken. Zo kan je genieten van gratis koekjes en drankjes en extra shows, parade en vuurwerk voor de hele familie. Op ons forum geniet je mee met alle festiviteiten van Mickey's Very Merry Christmas Party.
Lees meer

Disneyland Resort California
Disneyland California viert kerst in beide parken. In het Disneyland park genieten gasten van shows, kerstdecoraties en de kerstversies van It's a Small World en Haunted Mansion. Terwijl in Disney California Adventure park de nadruk ligt op tradities over de hele wereld. Een groot kerstfeest is het in ieder geval en natuurlijk geniet je op ons forum mee van alle festiviteiten.
Lees meer

Tokyo Disney Resort
In Tokyo Disney Resort wordt dit jaar de 35ste verjaardag gevierd. Samen met het speciale evenement: 'Disney Christmas' wordt een extra bijzondere ervaring voor iedereen gecreëerd. Aan alles is gedacht, geniet mee van de kerstparade, versieringen, kerstmerchandise en kerstmenu's. Maar ook heeft Tokyo Disney Resort speciaal voor het 35-jarig jubileum een muziek en lichtshow ontworpen, met 'Celebration Street' in de World Bazaar betovert Tokyo Disney Resort haar gasten sinds het begin van de verjaardag. Voor Kerstmis wordt 'Celebration Street' in het donker omgetoverd tot een speciale versie met muziek en licht om een speciale kerstsfeer te creëren.
Lees meer

Tokyo DisneySea
Tokyo DisneySea trakteert haar gasten dit jaar niet alleen op een heerlijke kerstsfeer, gecreëerd door de kerstversiering, merchandise en kerstmenu's. Mickey Mouse, zijn Disneyvrienden, zangers en dansers voeren ook de show: It's Christmastime op. Een leuke show met zang, dans, je Disneyvrienden en natuurlijk kerstmuziek. 's Avonds geniet je op de wateren van Mediterranean Harbour van Colors of Christmas.
Lees meer

Hong Kong Disneyland
Nog tot en met 1 januari is Hong Kong Disneyland ondergedompeld in kerstsfeer voor A Disney Christmas. Hier geniet je van shows zoals Mickey and Friends Christmastime Ball en A Magical Twilight Snowfall, de kerstboom wordt feestelijk aangestoken tijdens 'A Holiday Wish-Come-True' Tree Lighting Ceremony, maar ook de verjaardagseditie van 'We love Mickey' projectieshow in Mainstreet U.S.A. is nog dagelijks te zien. Santa Goofy staat ook weer paraat om elke kerstwens uit te laten komen en onze Disneyvrienden hebben zich Kerstbest gekleed. Proef op ons forum ook de kerstsfeer van Hong Kong Disneyland.
Lees meer

Shanghai Disney Resort
Santa Goofy vervult ook in Shanghai Disney Resort de kerstwensen van de bezoekers. Mickey's Avenue is ook omgetoverd tot een winterwonderland en gasten genieten van nieuwe kerstshows. Mickey en zijn vrienden brengen de kerstmagie tot leven in 'Happy Holidays, Mickey!' en 'Christmas Swing' en Olaf neemt je mee tijdens 'When We’re Together” Tree Lighting Ceremony'. Meer over kerst bij Shanghai Disney Resort lees je op ons forum.
Lees meer

Disney on ice [NL] Onvergetelijke Avonturen
Al jaren brengt Disney on Ice Disneymagie naar Nederland, zo ook dit jaar. Deze kerstvakantie genieten we van 'Onvergetelijke Avonturen' als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Van nu tot en met 30 december genieten we onder andere van de avonturen van Finding Dory, Frozen en the Lion King. Maar ook Toy Story, Aladdin, Rapunzel, Sneeuwwitje en meer van onze Disneyvrienden zullen op het ijs te zien zijn. Wil je ook niks missen van dit spektakel? Kijk dan snel op ons forum voor meer informatie.
Lees meer

Disney met kerst in de bioscopen
Niks heerlijker dan op een koude winterdag binnen in een luie makkelijke stoel genieten van een Disneyfilm op een groot scherm. Vanaf 12 december kan dit met Ralph Breaks the Internet. Het lang verwachte vervolg van Wreck-it Ralph, waar Ralph samen met zijn vriendin Vanellope het wereldwijde web gaat onderzoeken. Benieuwd naar deze film? Een spoilervrije review vind je [url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=140719#p140719">hier[/url].

Maar dat is niet het enige kerstkado dit jaar van Disney. Ook onze favoriete nanny Mary Poppins keert terug op het grote scherm. Fans moesten erg lang wachten op een vervolg, maar deze kerst neemt Mary Poppins iedereen weer mee op een magisch avontuur in een nieuwe film. Mary Poppins Returns vliegt de bioscopen in op 19 december.
[url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=140925#p140925]Lees meer[/url]


Wist je dat...
- de slingers die Main Street U.S.A. in Disneyland Paris versieren zijn gemaakt met meer dan 100 lampjes?

- het kasteel in Disneyland Paris schittert tijdens het kerstseizoen met 60.000 ledjes? De installering gebeurt met 2 kranen van meer dan 60 meter hoog met meer dan 10 mensen op 2/3 nachten.

- de kerstboom op Town Square in Disneyland Paris 500 lampjes heeft en 24 ton weegt?

- de bewoners van It's a Small World voor de feestdagen speciaal feestelijk zijn uitgedost?

- je op het Youtube kanaal van Café Mickey al kunt genieten van het Betoverende Kerstfeest in Disneyland Paris?

- het Café Mickey Team iedereen een magische kerst toewenst?

Magisch kerstfeest aan iedereen!

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamAll our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. ~Walt Disney


Za 15 Dec 2018, 12:03
Bericht 74 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 9029
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 13 - 2018

Hallo Disneyfans,

De laatste dag van 2018, het moment om nog even terug te kijken op het afgelopen jaar. Hebben jullie ook zo genoten van alle Disneymagie dit jaar? Wij wel. Niet alleen genoten we in Disneyland Paris van de bekende en teruggekeerde seizoenen, ook waren er dit jaar weer voldoende nieuwe seizoenen, zoals het kleurrijke Piraten en Prinsessen festival en de Summer of Super Heroes. Daarnaast heeft Disneyland Paris ons dit jaar voldoende verwend met diverse evenementen, feestavonden voor jaarpashouders en werd ook de 25ste verjaardag nog in stijl afgesloten. 2018 stond wereldwijd ook in het teken van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. Hier konden we zowel in de parken als er buiten volop van genieten. Verder zorgde Disney voor een jaar lang films om van te genieten in ons eigen land en ook ons eigen forum heeft met de diverse meetings voor voldoende Disneymagie gezorgd. Dus we nemen nog een oliebol en een glas bubbels en genieten nog even van magisch 2018.

Disneynieuws

Januari
Na het grote succes in 2017 werd in Disneyland Paris 2018 ingeluid met Season of the Force. Samen met alle helden uit een galaxy hier ver ver vandaan. Geen nieuwe seizoen, maar wel werden de bekende shows aangevuld met nieuwe. Wil je nog eens terug kijken op Season of the Force in 2018? Kijk dan eens in ditforum.

In België zorgden we zelf voor Disneymagie en luidden we met een groep forumleden 2018 in met de eerste Café Mickey Quiz. Het was zeker een geslaagde dag te noemen met veel gezelligheid, een leuke quiz en natuurlijk werd deze afgesloten met onze jaarlijks bowling en buffet. De quiz voor 2019 staat alweer ingepland, kijk hiervoor de foto's van de eerste quiz.

Als de sfeer goed is, moet je die vast houden. Eind januari 2018 hebben we de Efteling onveilig gemaakt. Onder het genot van een gluhwein lekker genieten van de achtbanen en kampvuren. Daar gaan we bij Café Mickey voor. Nog eens nagenieten van deze leuke meeting? Dat kan op ons forum.
Lees meer

Februari
In februari bracht Bob Iger ons goed nieuws en wat voor nieuws! De uitbreiding van Walt Disney Studios werd een feit en in de plannen staan een Frozen themagebied, Marvel themagebied en Star Wars themagebied. Elk gebied krijgt zijn eigen gethematiseerde attracties, winkels, restaurants en shows. De uitbreiding zal gefaseerd plaatsvinden. Blijf hierop de hoogte van alle plannen.

In 2018 keerden ook onze Disneyvrienden terug bij Café Mickey in Disney Village. Nadat ze in 2017 verdwenen, werd het in februari weer mogelijk om ze te ontmoeten. Tegelijk met de introductie van een nieuw menu kwamen ook Mickey met zijn vrienden terug om je te vergezellen tijdens het diner. Alles over Café Mickey vind je hier.

Een nieuwe Marvel superheld werd toegevoegd aan het Marvel Cinematic Universem. Black Panther werd goed ontvangen en brak alle records in de boxoffice. Black Panther nam ons mee naar het technologisch ver ontwikkelde Wakanda. Nog eens genieten van Black Panther, klik hiervoor meer info.

Net als elk jaar nam Disney on ice ons ook dit jaar weer mee op reis in februari met haar show in Antwerpen. Met haar show Magische Wereldreis wist ze een ieder weer te verrassen en te zorgen voor een magische tijd. Alles over deze show vind je op ons forum
Lees meer

Maart
Ook in Disney Village was er in 2018 veel te beleven. Zo werden we in maart getrakteerd op extra entertainment vanwege het Saint David's Welsh Festival en Saint Patrick's day. Met extra live entertainment in Disney Village en in het Disneyland Park werd het extra feestelijk in de weekenden in maart. Bekijk hierhet Saint David's Welsh Festival en voor meer over Saint Patrick's day in Disneyland Paris, kijk je hier.

Bij introductie van de nieuwe jaarpassen in 2017 werden er nieuwe besloten evenementen aangekondigd voor de Infinity jaarpashouders. In maart was het dan eindelijk zo ver en konden de pashouders genieten van de eerste Infinity avond. Dit evenement was geheel in thema en stijl van The Hollywood Tower Hotel. Dit ter ere van de 10e verjaardag van de geliefde attractie. Nagenieten van de avond? Klik dan hier.

In maart zou A Wrinkle in Time naar de Nederlandse en Belgische bioscopen komen. De film beloofde een magisch avontuur te zijn. Helaas werd de wereldwijde release afgeblazen na een stroom van kritiek en slechte recensies en haalde de film de Nederlandse en Belgische bioscoop zalen niet.
Lees meer

April
In april maakten we kennis met een geheel nieuw seizoen het Piraten en Prinsessen Festival. Het nieuwe seizoen is een kleurrijk feest met diverse interactieve shows. Voor iedere piraten- of prinsessenfan was er genoeg te doen, te koop en te zien. Koos jij Piraten of Prinsessen? Geniet hiernog eens van dit heerlijke nieuwe seizoen.

In september 2017 kwam Star Wars Identities naar Nederland. Een tentoonstelling die elke Star Wars fan bezocht moet hebben. Na sluiting van de tentoonstelling in Nederland kwam deze in april naar Brussel. Waar ook de Belgische Star Wars fan van de tentoonstelling kon genieten. Nagenieten van de tentoonstelling? Kijk dan hier.

Op filmgebied werden we in april getrakteerd op de nieuwste Avengersfilm, Infinity war, de 4e Avengers film. Deze 4e film werd aangekondigd als het einde van het huidige MCU tijdperk. En wat voor film werd het? Alle Marvel helden verenigden zich om tegen één nieuwe slechterik te vechten. Hoewel de Avengers groot verlies hebben geleden aan het einde van de film was dit nog niet het einde. In 2019 komt het vervolg op deze film. Wil je nog eens nagenieten van Avengers: Infinity War?
Lees meer

Mei
Terwijl in het Disneyland Paris Park het Piraten en Prinsessen Festival voortduurde werd er in Mei een nieuw evenement geïntroduceerd. New Orleans Celebrations bracht in het laatste weekend van mei wat leven in de brouwerij met live muziek en entertainment. Geniet nog eens mee van de Zuid-Amerikaanse sfeer op ons forum.

Ook in de bioscopen konden we in mei weer genieten. Solo: A Star Wars Story nam ons mee naar galaxy far, far away voor een nieuw avontuur van Han Solo. De stand-alone spin-off film werd echter geen succes onder het grote publiek, waardoor Disney en Lucasfilm hebben aangekondigd voorlopig te stoppen met dit soort Star Wars films.
Lees meer

Juni
In 2017 werd het al groots aangekondigd en in juni was het dan ook eindelijk zo ver. De allereerste Fandaze was werkelijkheid. Fandaze werd geïntroduceerd als het evenement voor de Disneyfan. Er werd kosten nog moeite gespaard voor dit besloten evenement. Er waren nieuwe shows, parades, merchandise en zelfs Oswald en Ortensia zijn uit kast getrokken om de Disneyfan een fantastische avond te bezorgen. Hiervind je alles nog eens over Fandaze.

In juni werden we ook getrakteerd op nog een nieuw seizoen. Deze zomer werd Walt Disney Studios park overgenomen door de Marvel superhelden voor een Summer of Super Heroes. Er waren nieuwe shows, meet en greets met de Marvel superhelden, nieuwe dinerarrangementen, veel leuke Marvel merchandise en zelfs lekkernijen in thema. Hiervind je alle informatie over het Superhelden seizoen.

Het laatste weekend van juni stond in het teken van Electroland. Dit is de 2e keer dat het evenement werd gehouden en maar liefst 7 wereldberoemde dj's zorgden voor een spetterend feest na sluitingstijd in de Walt Disney Studios park. Meer over dit evenement lees je hier.

Op ons eigen forum startten we in juni met de jaarlijkse Miss en Mister Café Mickey verkiezing. Een spannende wedstrijd tussen onze kandidaat Missen en Misters om de felbegeerde Miss en Mister Café Mickey titel. Na tests over kennis, creativiteit en vindingrijkheid werd Belle1608 uiteindelijk Miss Café Mickey voor 2018. Wil je de wedstrijd nog eens opnieuw beleven? Je vindt het hier.

Ook op de Oostendse stranden was er dit jaar genoeg Disney magie te vinden. Ter ere van Mickey's 90ste verjaardag bracht Disney Sand Magic de Disneymagie dicht bij huis. Maar liefst 40 kunstenaars creëerden uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 150 zandsculpturen. Heb je het evenement gemist? Je vindt de foto's hierop ons forum.

Fans hebben jaren moeten wachten, maar afgelopen juni konden ze dan toch eindelijk nogmaals genieten van hun favoriete superheldenfamilie van Pixar, The Incredibles. Incredibles II begint waar de eerste film eindigde en neemt iedere fan mee terug in de tijd. Nagenieten van The Incredibles II kan op ons forum
Lees meer

Juli
2018 was werkelijk het jaar van de nieuwe seizoenen en evenementen. Zo kregen we in juli het Marvel Soirée, weer een speciaal Infinity jaarpasavond. Met een speciale Marvel conferentie, meet and greet met Marvelhelden en Marvel shows. Hiervind je nog eens een alles terug van het Marvel Soirée.

In juli vlogen Ant-Man and the Wasp de bioscopen binnen. Deze humoristische film liet weer een andere kant van Marvel zien en ook dit deed het goed in de boxoffice. Ant-Man and the Wasp krijgen hun eigen attractie in Hong Kong Disneyland, dus dit is zeker niet het laatste wat we van dit superduo hebben gezien. Meer over de film vind je hier.
Lees meer

Augustus
19 augustus is het traditiegetrouw PhotopassDay. Ook dit jaar waren er weer diverse fotolocaties voorzien van Photopassfotografen. Of het nu met een character was of op een iconische Disneyland fotolocatie, de Photopassfotografen zetten je graag op de gevoelige plaat. In dittopic lees je meer over Disney's PhotoPass Day.

Na de gezellige meeting in januari tijdens de Winter Efteling, wilden we het overdoen in de zomer tijdens de zomeravonden. Zo organiseerden we dan ook een bijeenkomst in augustus. Hoewel de opkomst kleiner was dan die van de Winter Efteling, hebben we toch weer genoten van alle gezelligheid van alle forumleden die er wel waren. Proef hierde sfeer van de zomermeeting in de Efteling.

In de bioscopen genoten we in augustus van Janneman Robinson & Poeh. Deze heerlijke live action film nam ons mee op avontuur in het Honderd Bunderbos en in Londen. Nogmaals genieten van de avonturen van Winnie de Pooh en zijn vrienden?
Lees meer

September
Ook dit jaar werd er in september weer het Magic Run weekend georganiseerd in Disneyland Paris. Of je nu liep voor de uitdaging of voor de lol, de thema's van de verschillende afstanden zorgden bij een ieder voor plezier. Geniet op ons forum nogmaals van de het Magic Run weekend.

Ook in september werd de 25ste verjaardag, wat in 2017, begon afgesloten in stijl. Met weer een Infinity jaarpasavond, Le Grande Finale, werd 1,5 jaar feest afgesloten. De grote finale bood extra entertainment en ontmoetingen met diverse Characters, waar onder enkele, voor Disneyland Paris, zeldzame zoals characters uit Frozen en Keizer Kuzco, maar ook Mickey Mouse en zijn vrienden waren van de partij. Foto's van de grote finale van de 25ste verjaardag vind je hier.

Ook in september werd er weer een nieuwe evenement geïntroduceerd. Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz is een ode aan de liefde van Walt Disney voor Jazz muziek. Dit evenement met live muziek is terug te beleven op ons forum.
Lees meer

Oktober
In oktober wordt elk jaar Disney's Halloween Festival gevierd. Een maand lang staat het park in teken van Halloween. Dit jaar was het feest groter dan voorheen, want ook Mickey's 90ste verjaardag werd tijdens Halloween gevierd. Onze favoriete muis werd dan ook extra in het zonnetje gezet. Geniet hier nogmaals van Disney's Halloween Festival.
Lees meer

November
It al started with a mouse en dan wel al 90 jaar geleden. Op 18 november 2018 werd Mickey Mouse 90. Een goede reden dus voor Disney om 2018 uit te roepen tot het wereldwijd vieren van The Biggest Mouse Party. Alle Disneyparken wereldwijd hadden hun eigen feesten georganiseerd, maar ook buiten de parken werd voldoende georganiseerd. Lees [url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=130989#p130989">hier[/url]alles over The Biggest Mouse Party.

In november bracht Walt Disney Pictures ons de verfilming van het wereldberoemde ballet de notenkraker in de vorm van The Nutcracker and the Four realms. Heel eerlijk, behalve de muziek, de Sugar Plum Fairy en de naam Clara is er bar weinig over gebleven van het oorspronkelijke sprookje. Toch levert de film prachtige beelden en vertelt het een avontuur met een Disneywijsheid.
[url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=128796#p128796]Lees meer[/url]

December
In December vieren we Enchanted Christmas in Disneyland Paris. Ook dit seizoen is weer een groter feest dan voorheen in verband met de verjaardag van Mickey Mouse. Er zijn nieuwe shows, parades, preshows, lekkernijen en merchandise om het kerstfeest compleet te maken en om onze grote vriend Mickey nog eens extra in het zonnetje te zetten. Alles weten over Enchanted Christmas? Kijk dan in ditdeel op ons forum.

Deze kerstvakantie mogen we genieten van 2 vervolgen op 2 geweldige films. Mary Poppins Returns en Ralph Breaks The Internet. Er zit al geruime jaar tussen de eerste film en het vervolg, maar beide vervolgfilms doen niet onder aan het origineel. Alles over Mary Poppins Returns vind je hieren over Ralph Breaks The Internet hier.

Zoals elk jaar brengt Disney on ice ons weer Disneymagie dicht bij huis. Deze kerstvakantie bezorgden ze ons een onvergetelijke avond met hun show Onvergetelijke Avonturen. Beleef deze show mee in dittopic.

We sluiten het jaar natuurlijk stijlvol af met de New years eve party in Disneyland Paris. Een avond met extra entertainment en zeldzame characters. Alles over dit uitverkochte evenement vind je op ons forum
Lees meer


Wist je dat...
- Café Mickey in 2018 311 nieuwe leden mocht verwelkomen?

- we momenteel 17.846 volgers hebben op Facebook?

- en 4.159 volgers op Twitter?

- ons Instagram account 766 volgers heeft?

- we sinds 2018 ook een facebookgroep hebben? Het heet Vrienden van Café Mickey.

- onze groep al 2.643 leden heeft?

- jij als nieuwsbrieflezer in 2018 13 nieuwsbrieven van ons mocht ontvangen?

- we in 2018 3 meetings hadden georganiseerd?

- elke meeting dankzij jullie een groot succes was?

- Café Mickey in 2019 10 jaar bestaat?

- wij nu ook gaan genieten van een gezellige jaarwisseling?

- wij hopen dat iedereen een gezellige jaarwisseling en een Magisch 2019 heeft?

We wensen iedereen een magische jaarwisseling, op naar een zalig 2019!

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 31 Dec 2018, 10:47
Bericht 75 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 75 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB