Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 71 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Café Mickey Nieuwsbrief 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 519
Woonplaats: op 4,5 uur rijden van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Wat een leuke nieuwsbrief alweer. Teruglezende, kan ik slechts concluderen dat 2017 is omgevlogen. Zó veel leuke Disneyherinneringen dit jaar.

Laten we hopen dat 2018 net zoveel Magie brengt als dit jaar. Ik wens het hele Café Mickey team en de forumbezoekers in ieder geval veel voorspoed en een goede gezondheid toe. Een fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!!Afbeelding


Zo 31 Dec 2017, 11:31
Bericht 61 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Online

Berichten: 4255
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Dank je wel Lars, precies wat ik dacht toen we met het jaaroverzicht bezig waren.Sent from my iPhone using TapatalkMijn hobby, mijn passie. Like mijn pagina en blijf op de hoogte.
https://www.facebook.com/pages/Kittys-little-bakery/252489791597158


Zo 31 Dec 2017, 23:50
Bericht 62 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 1 - 2018

Hallo Disneyfans

2018 zijn we met z'n allen in geknald met de eerste Café Mickey Quiz en bowling meeting. Deze meeting in de eerste week van het nieuwe jaar vonden wij zeer geslaagd, hebben jullie er ook zo van genoten? Waar we nog meer van genieten is de 2e editie van Season of the Force, welke al snel in het nieuwe jaar is gestart. Maar uiteraard blijft het hier niet bij. Disneyland Paris heeft het jaar al redelijk volgepland met allemaal leuke, nieuwe en oude seizoenen en evenementen. Laten we gauw kijken wat we allemaal mogen verwachten.

Disneynieuws

Season of the Force
Het eerste seizoen dat dit jaar gevierd wordt in Disneyland Paris is Season of the Force. Net als vorig jaar valt er weer een hoop te beleven tijdens dit speciale Star Wars seizoen. In het Disneyland Park kan je genieten van een epische reis tussen de sterrenstelsels in Star Wars Hyperspace Mountain, Darth Vader ontmoeten of op een onverwachts avontuur gaan in Star Tours: The Adventure Continues. In het Walt Disney Studios Park is ook ontzettend veel te beleven. Zo kan je de Stormtroopers Patrol tegenkomen, The First Order March voorbij zien komen en verschillende legendarische characters van de saga op het podium in de spotlights zien staan tijdens Star Wars: A Galaxy Far, Far Away. Je kan daarna je dag perfect afsluiten met Star Wars: A Galactic Celebration, de prachtige projectieshow op de Tower of Terror waar dit jaar weer nieuwe scènes aan toegevoegd zijn. Dit alles kan nog bewonderd worden tot 25 maart
Lees meer

Saint David's Welsh Festival
Ook in maart vindt het Saint David's Welsh Weekend plaats. Dit jaar wordt dit festival gevierd van 9 tot en met 11 maart. Aangezien Saint David de beschermheilige van Wales is, zijn de festiviteiten typisch Welsh en zullen Mickey en Minnie zich kleden in een traditioneel kostuum uit Wales om helemaal in de stemming te komen. Geniet van de muziek, ambiance en de vuurwerkshow.
Lees meer

St. Patrick's day
Op 17 maart vindt het Sint Patrick's Day Festival plaats. Disney characters verkleden zich speciaal voor deze gelegeheid en zingen en dansen op traditionele Ierse muziek. Deze dag zijn er verschillende bijzonderheden te zien en voor Illuminations kan je genieten van een speciale show op het kasteel.
Lees meer

Pirates & Princesses Festival
Wanneer de Star Wars characters weer zijn vertrokken is het vanaf 31 maart tot en met 31 mei tijd voor de prinsessen en piraten die het Disneyland Park zullen overnemen. Het Disneyland Park is de ideale plek om je helden te ontmoeten of je zelfs om te toveren tot een piraat of prinses. Tijdens dit seizoen zal er speciale merchandise te koop zijn. Naast alle ontmoetingen met de characters komt er ook een hele nieuwe show, 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!'. Meerdere keren per dag zullen vanaf beide kanten van de parade-route de piraten paradewagen en de prinsessen paradewagen langskomen om elkaar halverwege tegen te komen en de gasten onder te dompelen in een muzikaal feest. De nieuwe show belooft een gigantisch spektakel met 85 artiesten te worden.
Lees meer

Disney Fandaze
Dit jaar lanceert Disneyland Paris een nieuwe serie Fan ervaringen, geïnspireerd door en speciaal gecreëerd voor Disney fans over de hele wereld. De inauguratie party zal plaats vinden in het eerste weekend van Juni en het belooft al een waar Disneyfeest te worden.
Lees meer

Marvel Summer of Super Heroes
Na de Piraten en Prinsessen is het vanaf 10 juni tot en met 30 september de beurt aan de superhelden van Marvel en kan je in het Walt Disney Studios Park een episch avontuur beleven. Tijdens deze Summer of Super Heroes zijn er weer verschillende nieuwe activiteiten te beleven. Zo is er de nooit eerder vertoonde show 'Marvel: Super Heroes United' in het Studios Theater. Deze show bevat live-action scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man en geavanceerde speciale effecten die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven wekken. Daarnaast is er ook een show aan de voet van het Hollywood Tower Hotel; 'Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!' en op Production Courtyard is er de 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off'. Ook is er tijdens deze speciale zomer de mogelijkheid om Captain America te ontmoeten.
Lees meer

Run Disney
Voor het derde jaar op rij organiseert Disneyland Paris het Run Disney evenement. Van 20 tot en met 23 september kan je weer verschillende afstanden lopen. Zo zijn er de Kids run (100m, 200m en 1K) (€12 per race), 5K (€35), 10K (€55) en Halve Marathon (€75). Pakketten inclusief Disney hotel met of zonder tickets voor de parken zijn nu al te koop! Losse tickets zijn pas later te koop.
Lees meer

Disney's Halloween Festival
In oktober staat Disneyland Paris weer in het teken van Halloween. Op het moment zijn de Disney characters weer hard aan het werk om nieuwe trick en treats te bedenken. Ondertussen kunnen we terugkijken op een geslaagd Halloween Festival in 2017. Zo waren er vele villains te ontmoeten, maar ook nieuwe shows te zien. De Goofy's Skeletoon Street Party was de mogelijkheid om één van de kleurrijkste feesten te ontdekken in Frontierland en Frontierland werd helemaal ondergedompeld in Halloween-sfeer. In Main Street U.S.A. was een nieuwe parade te bewonderen waar Disney characters langszoefden op gepimpte driewielers. Naast Mickey Mouse lagen er ook verschillende villains op de loer die voor heel veel spookachtig plezier hebben gezorgd. Al deze bijzonderheden beloven weer een mooi Halloween seizoen te maken en we zijn benieuwd wat de Disney Villains dit jaar in petto hebben.
Lees meer

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire
Disney’s Magical Fireworks and Bonfire: 6, 8 en 10 november 2017.
Wandel naar Lake Disney en staar naar de avondlucht terwijl die verlicht wordt door prachtig vuurwerk. Het water reflecteert de magie van de vuurwerkshow en een spannende soundtrack bouwt de spanning op.
Lees meer

Disney's Enchanted Christmas
Zoals elk jaar zal ook 2018 weer afgesloten worden met het meest magische seizoen van allen. De kerst in Disneyland Paris start altijd vroeg en duurt nog voort tot en met de eerste week van januari. In 2017 werd kerst voor het eerst ook in de Walt Disney Studios gevierd en werden we verrast met nieuwe shows. Wat zal Disneyland Paris dit jaar weer voor ons in petto hebben? We zullen af moeten wachten, maar in de tussentijd kunnen we nog heerlijk terug kijken op de kerst van vorig jaar.
Lees meer


Wist je dat...
- Bij Star Wars: a Galactic Celebration er 100 lichten schijnen op het Hollywood Tower Hotel waarvan 17 4k projectors.
- De nieuwe show van Pirates and Princesses interactief zal zijn en gasten zelf het verhaal zullen kunnen bepalen.
- Er op de Fandaze inauguratie meer dan 50 personages zullen zijn, waaronder enige zeer exclusieve en met zeer exclusieve outfits.
- Voor Summer of Superheroes er een nieuwe backstage wordt gebouwd.
- je korting op je startnummers/bibs van Run Disney krijgt met je jaarpas.

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 31 Jan 2018, 19:54
Bericht 63 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 2 - 2018

Hallo Disneyfans,

Hebben jullie het ook zo koud? Februari heeft ons laten zien dat het toch nog echt winter is. Begin van de maand heeft Elsa van Disneyland Paris een heus winterwonderland gemaakt door het te bedekken onder een dik pak sneeuw. Gelukkig is het binnen bij de haard heerlijk warm. Terwijl de Siberische wind het buiten laat vriezen, warmen wij ons even op bij wat heerlijk Disneynieuws. Veel leesplezier.

Disneynieuws

Bob Iger investeert 2 miljard in de Walt Disney Studios!
Bob Iger heeft laten weten dat hij 2 miljard euro gaat investeren in de Walt Disney Studios in Parijs.
De investeringen zullen zorgen voor een paar nieuwkomers in het park. Er komen 3 nieuwe gebieden binnen het park. De gebieden zullen in het thema staan van Marvel, Frozen en Star Wars. Elk gebied wordt gevuld met nieuwe attracties en live Entertainment. Ook zal er een meer gebouwd worden binnen het park. Dit zal onder meer gebruikt worden voor shows. De werkzaamheden voor het nieuwe themadeel beginnen vanaf 2021 en worden ongetwijfeld een mooie uitbreiding van de Walt Disney Studios.
Lees meer

Nieuwe Marvel gethematiseerde attractie
Disneyland Paris heeft plannen onthuld om de Marvel Superhelden op onovertroffen wijze tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie. Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith wordt volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven. Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.
Lees meer

Electroland keert terug deze zomer
Electroland komt deze zomer voor de tweede keer naar Disneyland Paris en het evenement duurt dit jaar maar liefst twee dagen. Wanneer de wereldberoemde dj’s het grote podium beklimmen, verandert het Walt Disney Studios Park in een fantastische electro-dance wereld, met een adembenemende lichtshow en special effects. Voor de bezoekers van dit evenement zijn bovendien een aantal populaire attracties geopend. Electroland barst los op 29 en 30 juni 2018 van 8 uur 's avonds tot 2 uur ’s nachts.
Lees meer

Wijziging Extra Magic Time
Sinds de komst van 'Extra Magic Time' zijn zowel het Disneyland Park als de Walt Disney Studios vanaf 8u30 geopend voor hotelgasten en jaarpashouders. Vanaf 18 maart zullen meer attracties open zijn tijdens Extra Magic Time.
Lees meer

Characters terug bij Café Mickey
Goed nieuws voor de fans van Character dining. Sinds 18 februari heeft Café Mickey een nieuw menu en zijn de Disney Characters terug om je te vergezellen tijdens het diner.
De prijzen voor een driegangenmenu is € 65,- en voor een kindermenu € 35,-
Lees meer

Vernieuwingen Jaarpassen
In 2018 staan een aantal vernieuwingen te wachten voor de jaarpashouders. Voor de Infinity pashouders zal vanaf eind maart het VIP gedeelte bij Disney Stars on Parade en Disney Illuminations vergroot worden. Vanaf 10 juni zal er een nieuwe zone gereserveerd worden voor Infinity pashouders voor de nieuwe show Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! welke tijdens de Marvel Summer of Super Heroes in het Walt Disney Studios Park zal worden opgevoerd. Maar ook de prijzen zullen wijzigen. Vanaf 21 maart zullen de jaarpassen stijgen in prijs. De Infinity pass zal dezelfde prijs houden, terwijl de andere passen worden verhoogd.
Lees meer

Speciale avondevenementen voor infinity jaarpashouders
Op 30 maart 2018 zal de eerste van vele speciale evenementen voor infinity jaarpashouders plaatsvinden. The Hollywood Tower Hotel: 10th Anniversary. De eerste van de nieuwe reeks avondevenementen zal plaatsvinden op vrijdag 30 maart 2018 om de 10e verjaardag van het Hollywood Tower Hotel te vieren. Een onvergetelijk verkleedfeest, met een speciaal Hollywoodthema uit de jaren 30!
Lees meer

Lenteaanbieding hotels
Nog tot 3 mei 2018 boek je een verblijf met kortingen tot 30%. De korting geldt voor aankomsten tijdens de lente, 21 maart t/m 30 juni 2018. Er valt in deze periode nog genoeg te beleven, want aan de 25ste verjaardag komt geen einde. We mogen nog genieten van de schitterende finale met een betoverende ervaring tijdens het Piraten & Prinsessen Festival en Marvel Summer of Super Heroes!
Lees meer

Ontbijten in Disneyland Paris
Sinds 29 maart 2017 is het ontbijt niet meer standaard inbegrepen bij je verblijf in een Disneyland hotel. Als je verblijft in een Disney hotel heb je de mogelijkheid om voordelig ontbijt, half of vol pension bij te boeken. Vanaf 21 maart 2018 zullen de prijzen wijzigen.
Lees meer

Speciale aanbieding: Ticket volwassene aan kinderprijs!
Zin om een episch Star Wars avontuur in de 2 Disney Parken te beleven tijdens Season of the Force? Mis de intergalactische speciale aanbieding niet. Tot 20 maart koop je online een Ticket volwassene aan kinderprijs. Al vanaf €42,- kun je het park gaan verkennen.
Lees meer

Black Panter
"Black Panther” volgt het leven van T’Challa die na zijn avontuur in “Captain America: Civil War", terugkeert naar zijn thuisplek. De geïsoleerde en hoog technologische 'African nation of Wakanda' om zijn taak als Koning te vervullen. Wanneer een oude vijand weer opduikt, is het tijd voor 'T’Challa’s' om weer in de huid te kruipen van de "Black Panther” en zo Wakanda en de rest van de wereld te redden. Black Panter was voor de eerste keer te zien in “Fantastic Four Vol. 1” uit 1966 en hij heeft nu zijn eigen filmverhaal. Een verhaal dat je nu kunt ontdekken in de Belgische en Nederlandse bioscopen.
Lees meer

A Wrinkle in Time
Op 30 maart 2018 zal men over de hele wereld kennis kunnen maken met de unieke en avontuurlijke Meg Murry en zullen we haar volgen op een ongekende reis door ruimte en tijd in een missie om haar familie te redden. Of je nu bekend bent met de cult-klassieker roman van Madeleine L'Engle of je dit boeiende verhaal voor het eerst beleeft, het publiek van jong en oud zal een originele, hartverwarmende en visueel boeiende filmische gebeurtenis meemaken. Met een all-star cast waaronder Reese Witherspoon, Chris Pine, Mindy Kaling en Oprah Winfrey die de intrigerende personages tot leven brengen, A WRINKLE IN TIME biedt een nieuwe wereld en zal zorgen voor een frisse en originele film op het grote scherm komende lente.
Lees meer


Wist je dat...
- Mickey weer dagelijks de verjaardag van Disneyland Paris viert tijdens zijn show op Castle stage?
- Minnie haar eigen ster kreeg op de Walk of Fame in Hollywood?
- Disneyland Paris nu al de belangrijkste toeristische bestemming van Europa is?
- Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken
(Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven thematische Disney Hotels met 5.800 kamers?
- Disney Village één van de grootste entertainmentcomplexen in de regio Ile-de-France is?
-Disney Village, met een oppervlakte van meer dan 30.000 m², de bezoekers thematische eet-, winkel- en bioscoopervaringen biedt?
- Disneyland Paris 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants telt?
- Disneyland Paris over enkele jaren dus nog meer magie zal bieden?
- Café Mickey haar eigen youtube kanaal heeft? Abonneer je voor regelmatige updates van het leukste nieuws voor elke Disneygek. https://www.youtube.com/user/CafeMickeyChannel

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 28 Feb 2018, 09:13
Bericht 64 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 3 - 2018

Hallo Disney fans,

De lente is begonnen en dit jaar viert Disneyland Paris dat met een nieuw Piraten en Prinsessen seizoen. Daarnaast wordt er het eerste weekend van juni voor het eerst een Disney Fandaze evenement gehouden. We kijken ook al uit naar een mooie en warme zomer met veel superhelden fun. Hebben jullie al een magische vakantie geboekt? Niet? Lees dan gauw verder, want in deze nieuwsbrief gaan we bekijken wat Disneyland Paris voor ons in petto heeft in de nabije toekomst. Veel leesplezier.

Disneynieuws

Festival of Pirates and Princesses
Alle sprookjes beginnen met “Er was eens”. Hoe de rest van het verhaal verloopt, dat kun je tijdens dit nieuwe seizoen zelf beslissen bij Disneyland Paris door te kiezen voor Piraten of Prinsessen. Het gloednieuwe Festival van Piraten en Prinsessen is een van de hoogtepunten van de 25e verjaardag van Disneyland Paris die nog wordt gevierd tot september 2018 en wordt gehouden van 31 maart tot en met 31 mei. Er komen nieuwe interactieve shows, Disney Figuren zijn te ontmoeten, er worden weer gethematiseerde schminkopties geboden en iedereen kan genieten van een groot aanbod aan entertainment in het Disneyland Park. Het park biedt iedereen de gelegenheid held te zijn in zijn eigen avonturenverhaal. Op ons forum vind je alle informatie over dit gloednieuwe seizoen.
Lees meer

Lente aanbieding Disneyland Paris
Boek voor 3 mei voor het Piraten en Prinsessen seizoen en geniet van kortingen tot -30% op jouw verblijf voor aankomsten tijdens de lente. De korting is geldig op aankomsten tussen 21 maart en 30 juni.
Lees meer

Disney FanDaze Inaugural Party
Ontmoet de grootste Disneyfans op het allergrootste Disneyfanevenement, de Disney FanDaze Inaugural Party – betoverend en spannend in Disneyland Paris tijdens het eerste weekend van juni in 2018. De Disney FanDaze Inaugural Party belooft een uniek evenement te worden, een droom die werkelijkheid wordt voor alle Disneyfans, met verrassingen op elke straathoek en boordevol onvergetelijke momenten om samen van te genieten. Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Katrien, Goofy en Pluto zijn gekleed in de meest extravagante outfits, die speciaal zijn ontworpen voor Disney FanDaze. Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren, zoals Karel Paardepoot, Klarabella Koe en Klaartje Kip. Er komen 6 gloednieuwe shows, voor één avond.
Lees meer

Disney FanDazepakketten online te bestellen
Klaar voor het allereerste, exclusieve Disney FanDaze-evenement? Tickets zijn online te bestellen. Wil je graag wat extra's? Kies dan voor een uitgebreider pakket. Ontdek snel welke pakketten er zijn.
Lees meer

Marvel Summer of Superheroes
Vanaf 10 juni nemen je favoriete Marvel superhelden het stokje van de piraten en prinsessen over om voor meer dan drie maanden lang het Marvel universum te laten beleven in het Walt Disney Studios Park. Stel jezelf voor dat je de kracht had om in je favoriete films en strips te duiken. Deze zomer kan dat! Toon je dansmoves tijdens een dance-off met de Guardians of the Galaxy, beleef hoe de meedogenloze Loki de macht probeert te grijpen, ontmoet Captain America en laat jezelf verwonderen door de geweldige show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en nog veel meer!
Lees meer

Nieuw Signature Marvel Superhelden Arrangement
Heb jij altijd al je favoriete Marvel helden willen ontmoeten? Tijdens de Marvel Superheroes Summer is er een speciaal limited edition arrangement te boeken. Het arrangement bestaat uit: hotelovernachting in een Disneylandhotel, entreetickets voor beide parken, Fastpass, Photopass+, een giftcard van € 60,-, dinerbuffet in Manhattan Restaurant met ontmoetingen met Captain America, Thor of Black Widow en een exclusieve ontmoeting met Spiderman. Meer weten? Lees er op ons forum alles over.
Lees meer

Signature Celebration Arrangement
Naast het Signature Marvel Superhelden Arrangement kun je deze zomer ook kiezen voor een ander nieuw arrangement. Het Signature Celebration Arrangement bestaat ook uit een verblijf in een Disneylandhotel, entreetickets voor beide parken, Fastpass, Photopass+, een giftcard van € 60,-. Maar er is meer, genieten van een theeparty met een overheerlijke feesttaart en zoetigheden en Mickey, Minnie en Goofy die je persoonlijk komen feliciteren en een cadeautas vol Disney goodies met onder meer een feestpen, een handtekeningenboekje, Minnie oortjes, een lanyard en een Mickey Mouse knuffel. Voor elke Disneygek de perfecte manier om iets te vieren.
Lees meer

Zomeraanbieding: tot 35 % korting op je verblijf
Deze zomer komen voor het eerst in de geschiedenis alle superhelden van Marvel samen in het Walt Disney Studios Park! Door op voorhand te boeken, geniet van je van de BESTE AANBIEDING (hotel + toegangstickets) voor aankomsten tijdens de zomer. Tot -35% op jouw verblijf en verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar.
Lees meer

Jean Imbert creëert de "Petit Jean" beleving voor Disneyland Paris
Vanaf zaterdag 7 april 2018 zal Jean Imbert gedurende twee maanden de keukens van de Founder’s Club overnemen. Chefkok Jean Imbert zal een menu voorstellen dat "Petit Jean" heet en dat een culinaire reis zal zijn die geïnspireerd is door de grootste Disneyklassiekers. Voor deze culinaire beleving liet Jean Imbert zich inspireren door culinaire gerechten zoals de beroemde spaghetti uit Lady en de Vagebond, de Ratatouille van Rémy en de Giftige appel van Sneeuwwitje. Meer weten? Kijk dan snel in het Disneyland Hotel topic.
Lees meer

Star Wars Identities
Begin van het jaar hebben we in Disneyland Paris Season of the Force voor de tweede keer kunnen vieren. In Nederland bracht Star Wars Identities wat Force dichter bij huis. Tot 11 maart was de expositie te zien in Utrecht. Heb je deze gemist? Geen nood, vanaf 2 april komt de Star Wars Identities Expositie naar Brussel.
Lees meer

Café Mickey Buttons
Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we natuurlijk ook weer voor de komende seizoenen een mooie button ontworpen. Tegen een kleine vergoeding voor de verzending worden deze naar je opgestuurd. Wil graag één of meerdere buttons? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- de renovatie van Disney's Hotel New York pas op 7 januari 2019 zal starten in plaats van deze oktober?
- je dus nog tot 7 januari 2019 een verblijf kunt boeken in het Disney's Hotel New York?
- Catherine Powel Disneyland Paris verlaat?
- A Wrinkle in Time de Nederlandse en Belgische bioscopen niet heeft gehaald?
- je nu ook op ons portaal kunt zien hoe het weer is in Disneyland Paris?
- de openingstijden van de restaurants in Disneyland Paris weer te vinden zijn in de app op ons forum?
- Team Café Mickey iedereen een Vrolijk paasfeest wenst? Vrolijk Pasen!

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 28 Mrt 2018, 12:10
Bericht 65 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 4 - 2018

Hallo Disney Fans,

Wat een heerlijk weer dit voorjaar, de temperaturen doen ons in ieder geval al denken aan de zomer. We kunnen dan ook niet wachten tot het daadwerkelijk zomer is. Zomervakantie dan. Deze zomer viert Disneyland Paris nog tot september haar 25ste verjaardag. Er staan dan ook nog een aantal leuke evenementen op de planning. Nog ideetjes nodig voor deze vakantie? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet in deze nieuwsbrief. Lees je mee?

Disneynieuws

Pirates en Princess festival
Hou je van Piraten of Prinsessen? Haast je dan, want nog tot en met 31 mei wordt het Pirates en Princess Festival gevierd. Met een grote nieuwe parade met showstops en ontmoetingen met prinsessen en piraten is dit een vrolijk seizoen dat eigenlijk niet gemist mag worden. Als je meer te weten wil komen over dit seizoen, kijk dan even hier.

Boek nu met 25% korting + verblijf cadeau voor kinderen t/m 11 jaar.
Lees meer

Evenementen Disney Village
In Disney Village is altijd wel wat te beleven. Zo hebben we dit jaar al het St David's Welsh weekend en St Patrick's Day mogen vieren. Op 25 en 26 mei wordt in Disney Village een gloednieuw festival gevierd. Ervaar de Cajun-cultuur door straatamusement en concerten New Orleans Celebrations. Meer over de evenementen in Disney Village in het speciale topic hiervoor.
Lees meer

Fandaze
Ontmoet de grootste Disneyfans op het allergrootste Disneyfanevenement, de Disney FanDaze Inaugural Party – betoverend en spannend - in Disneyland Paris tijdens het eerste weekend van juni in 2018. De Disney FanDaze Inaugural Party belooft een uniek evenement te worden, een droom die werkelijkheid wordt voor alle Disneyfans, met verrassingen op elke straathoek en boordevol onvergetelijke momenten om samen van te genieten. Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Katrien, Goofy en Pluto zijn gekleed in de meest extravagante outfits, die speciaal zijn ontworpen voor Disney FanDaze. Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren, zoals Karel Paardepoot, Klarabella Koe en Klaartje Kip. Er komen 6 gloednieuwe shows, voor één avond. Ben jij er ook bij?
Lees meer

Marvel Summer of Super Heroes
Deze zomer komen de Superhelden van Marvel naar Disneyland Paris tijdens de Marvel Summer of Super Heroes. Dit nieuwe seizoen loopt van 10 juni tot 30 september 2018. Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow zullen voor de eerste keer exclusief samen te zien zijn tijdens de speciale Marvel Summer of Super Heroes Season in het Walt Disney Studios Park en staan garant voor een adembenemende show en verschillende meet en greets. Hiervind je alle informatie over dit seizoen.

Boek voor 28 juni 2018 voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september en ontvang tot 30% korting.
Lees meer

Village Nature
Op een paar minuten van Disneyland Paris ligt Village Nature Paris, een duurzame toeristische bestemming waar je een heel nieuwe vakantie-ervaring kan opdoen. Je bent er even helemaal tussenuit samen met je gezin, vrienden of partner in een unieke groene dorpsoase. Je kan kiezen voor een cottage of een appartement langs het meer of juist diep in het bos. Er zijn 5 belevingswerelden te ontdekken, waaronder de Aqualagoon, een groot waterpark met een buitenlagune die het hele jaar door verwarmd is. Wij hebben al een kijkje genomen in dit prachtige vakantiepark. Je vindt informatie en foto's op ons forum.
Lees meer

Onderhoudwerkzaamheden deze zomer
In Disneyland Paris zitten ze absoluut niet stil, elke dag zijn ze bezig om de magische belevenis nog meer te vergroten. Voor de Walt Disney Studios staat de komende jaren een grote uitbreiding gepland, maar natuurlijk gaat het reguliere onderhoud ook gewoon door. Ga je in de komende maanden naar Disneyland Paris? Kijk dan van tevoren welke attracties in onderhoud zijn. Niemand wil voor onverwachte teleurstellingen komen te staan.
Lees meer

Miss en Mister Café Mickey verkiezing
Ook deze zomer hebben wij weer de Mister en Miss Café Mickey verkiezing georganiseerd. Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Inschrijven kan nog tot 20 mei. Wil jij meedoen met een magische wedstrijd om aan te tonen dat jij de Disneygek bent waar wij naar op zoek zijn? Kijk dan snel op ons forum voor alle informatie. Voor informatie over de Mister verkiezing kijk je hier en voor de Miss verkiezing kijk je hier.

Direct inschrijven kan door je gegevens te sturen naar: moderators@cafemickey.com
Lees meer

Restaurantnieuws
Hebben jullie ook zo'n hekel aan het bellen naar de reserveringslijn voor het boeken van je tafelbedieningsrestaurant tijdens je verblijf? Niet alleen zijn de wachttijden vaak lang, ook is het maar afwachten of de castmember aan de andere kant van de lijn je wel daadwerkelijk goed verstaat en of je jezelf wel goed verstaanbaar kunt maken. Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort is het mogelijk je tafel online te reserveren. De site is nog in testfase, maar we hebben er vertrouwen in dat deze binnenkort goed zal werken.
Lees meer

Boek nu je reis naar Walt Disney World
Altijd al naar Walt Disney World willen gaan? Dan is het misschien nu wel het moment om te boeken. Helaas zal het voor deze zomer waarschijnlijk wat kort dag zijn. Maar we hebben al vast de beste aanbieding voor 2019 voor je uitgezocht. Deze aanbieding is inclusief gratis maaltijden, $200 giftcard, Disney's 14 for 7 ticket, Free magic bands, Disney FastPass+ and Memory Maker.
Lees meer

Veronica Disney Event
Zoals elk jaar biedt Veronica ook weer een magisch weekend aan. Dit keer echter niet in het begin van het kerstseizoen zoals wij het gewend zijn, maar in het eerste weekend van februari. Verder wijzigt er niks, ook dit keer wordt er weer een speciale openstelling georganiseerd op zaterdagavond. Het Veronica Disney Event is vanaf nu te boeken.
Lees meer

Mickey Mouse 90ste verjaardag
It All Started With A Mouse, zo sprak Walt Disney, en 90 jaar na zijn debuut in Steamboat Willie op 18 november 1928, eert The Walt Disney Company zijn wereldwijde ambassadeur, Mickey Mouse, met een wereldwijd feest dat we het hele jaar door vieren en daarna. Benieuwd naar de festiviteiten?
Lees meer


Wist je dat...
- we dit jaar de 90ste verjaardag van Mickey Mouse vieren?

- hij zijn debuut maakte op 18 november 1928?

- dat hij samen met Minnie Mouse zijn debuut maakte?

- Minnie Mouse dus samen met Mickey haar 90ste verjaardag viert?

- hun gezamenlijk debuut in de cartoon 'Steamboot Willie' was?

- de eerste gecreëerde Mickey Mouse cartoon 'Plane Crazy' is?

- 'The Bandconcert' de eerste cartoon van Mickey Mouse in kleur is?

- alle Disneyparken over de hele wereld op 18 november de verjaardag van Mickey Mouse zullen vieren?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 16 Mei 2018, 20:20
Bericht 66 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 194
Woonplaats: Lede, België
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Privacybeleid - 2018

Hallo iedereen

U heeft er waarschijnlijk al van gehoord dat op 25 mei aanstaande de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ofwel General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht is en in het kader daarvan vragen wij u om ons privacybeleid na te kijken.

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden voor intern gebruik. Dit betekent ook dat uw gegevens niet worden gedeeld met derden! Het ontvangen van onze nieuwsbrief en uw publieke gegevens die u heeft ingegeven op ons forum kunt u altijd zelf raadplegen en aanpassen via uw profiel.

Verder verwijzen we u graag door naar het privacybeleid op onze site.

Met vriendelijke groeten,
Het Café Mickey TeamAll our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. ~Walt Disney


Do 24 Mei 2018, 17:32
Bericht 67 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 6 - 2018

Hallo iedereen

Het is zomer, de temperaturen blijven stijgen, de zon blijft stralen, de dagen worden weer heerlijk lang. Het is echt geen weer om binnen te zitten. Er is zo veel om naar uit te kijken deze zomer en najaar. Zowel in de Disneyparken, in de bioscopen, als daar buiten valt er veel te beleven. Waar zullen we eens beginnen? Genieten jullie mee?

Disneynieuws

Marvel Summer of Superheroes
De superhelden van Marvel zijn gearriveerd in Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Na de grootse invasie van piraten en prinsessen tijdens het Piraten en Prinsessen festival in het Disneyland Park is het nu aan Walt Disney Studios om de superhelden van Marvel te ontvangen en huisvesten voor de komende maanden. Er zijn nieuwe shows, meet en greets, Marvelous Merchandise en een groot assortiment Marvelicious lekkernijen. Alles over dit nieuwe seizoen vind je op ons forum.
Lees meer

Marvel Soirée
7 juli is de volgende Annual Pass avond. Deze avond staat in het teken van het Marvel Universum en is toegankelijk voor Magic Plus en Infinity pashouders. Helaas voor degenen die geen kaarten hebben weten te bemachtigen, want deze avond was al snel uitverkocht. Maar treur niet, op ons forum is het natuurlijk altijd mogelijk langs de zijlijn mee te genieten.
Lees meer

Disney Stars on Parade
Enkele weken geleden vatte de Malificent draak in Walt Disney World vuur. Om deze reden werd de draak in Disney Stars on Parade in Disneyland Paris niet volledig gebruikt. Het probleem lijkt nu opgelost en sinds kort spuwt de draak in Disneyland Paris weer gewoon vuur. Disney stars on Parade is dagelijks te zien om 17:30.
Lees meer

The Starlit Princess Waltz is terug
Door het Pirates en Princess Festival is The Starlit Princess Waltz afwezig geweest, maar voor de laatste maanden van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris zijn alle prinsessen weer terug voor een schitterende show. Nog tot en met 9 september is de show dagelijks te bewonderen op de Royal Castle stage.
Lees meer

La Grande Finale
Op vrijdag 7 september sluit Disneyland Paris haar 25ste verjaardags-(anderhalf)jaar af met een Infinity jaarpassavond. Het belooft een schitterend feest te worden. Jaarpashouders mogen 2 vrienden meenemen om samen in blauw en zilver te komen schitteren. Tickets zullen vanaf 3 juli te koop zijn. Wees er snel bij, er zijn maar 2.500 tickets beschikbaar.
Lees meer

Jazz in Disneyland Paris
Het Walt Disney Studios Park staat zaterdag 29 september 2018 van 20.00 tot 01.00 helemaal in het teken van Disney Loves Jazz, de Jazzavond in Disneyland Paris. In 1919 in Frankrijk luisterde Walt Disney voor het eerst naar Jazz, het muziekgenre dat uiteindelijk zijn favoriet zou worden. Jaren later is jazzmuziek onderdeel geworden van de Disney-erfenis door de onvergetelijke soundtracks van films als Jungle Boek, De Aristokatten of zelfs de Toy Story films en de populaire Jazz Loves Disney-albums. In 2018 gaat de traditie verder met Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Paris. Deze gloednieuwe ervaring maakt op 29 september 2018 van het Walt Disney Studio Park het meest verrassende muzikale podium.
Lees meer

Disneyland Paris Magic Run
20 tot en met 23 september wordt weer een magisch sportief weekend. De Disneyland Paris Magic Run wordt dan gehouden en ook dit jaar wordt weer een waar feest. Dit jaar is er weer een kidsrun, een 5 kilometer run, 10 kilometer en halve marathon. Allen met een leuk thema en bijpassende medailles. Geniet vast met ons mee in het onderstaand topic.
Lees meer

90 jaar Mickey Mouse
"It all started with a Mouse" en dit jaar is dat al 90 jaar geleden. Geen wonder dan ook dat dit jaar Mickey Mouse flink in het zonnetje wordt gezet. Disneyland Paris doet dit door 90 dagen lang te feesten. Hoe? Dat lees je op ons forum.
Lees meer

Data onderhoudwerkzaamheden
Ga je naar Disneyland Paris, kijk dan van te voren wat er in de planning staat voor onderhoud. De komende maanden zijn enkele grote geliefde attracties gesloten. Kom niet voor verrassingen te staan en check wat in onderhoud gaat tijdens jouw verblijf. Of probeer er omheen te plannen.
Lees meer

Disney Sand Magic in Oostende
Ook dit jaar hebben 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand een beeldengalerij van ruim 10.000 m² gecreëerd op het Groot Strand van Oostende. De meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel zijn vanaf nu tot 30 september te zien op het grootste Zandsculpturenfestival. Café Mickey nam vast een kijkje, bekijk de beelden in het volgende topic.
Lees meer

Miss en Mister Café Mickey verkiezing 2018
De Miss/Mister Café Mickey verkiezing 2018 is reeds in volle gang. Dit jaar strijden 2 missen en 2 misters om de felbegeerde titel. Benieuwd naar de wedstrijd? Meelezen kan altijd. Binnenkort kunnen ook leden stemmen voor hun favoriete Miss of Mister. Mis deze spannende strijd dus niet.
Lees meer

Nieuws uit de bioscopen
Dit jaar heeft Disney een hoop nieuwe films voor ons. Zo werden we al getrakteerd door Marvel op Black Panther en de nieuwe Avengers film: Infinity War en bracht Star Wars ons Solo, a Star Wars story. Infinity War en Solo zijn nog te zien in de meeste bioscopen, maar er zijn nog meer redenen om naar de bioscoop te gaan. Disney Pixar bracht ons deze maand Incredibles II, een antwoord op ons verlangen van 13 jaar op een vervolg van de eerste Incredibles film. Een spoilervrije review vind je hier. Marvel komt over enkele weken met Antman and the Wasp. Benieuwd naar deze superhelden? Alles over de film vind je hier. En last but not least komt Disney deze zomer met een life action versie van ons meest geliefde beertje, Winnie de Pooh. Hier kun je vast genieten van de eerste beelden van Christopher Robin.

Benieuwd naar wat er nog meer in de bioscopen zal verschijnen in 2018 en 2019? Neem vooral een kijkje in het filmdeel van ons forum.
Lees meer

Kom deze herfst of winter en krijg tot 35% korting en gratis verblijf voor kids t/m 11 jaar
Tijdens het Halloween en Kerstseizoen viert Disneyland Paris 90 jaar vol plezier met De Grandioze Mickey Mouse Party! Speciaal voor onze meest geliefde muizenvriend komt er een nieuwe show, Mickey's PhilharMagic, in het Discoveryland Theater.

Kom Disneyland Paris ontdekken tijdens Halloween (1 oktober tot 4 november 2018) en Kerst (10 november 2018 tot 6 januari 2019).
Lees meer

Disney's New years Eve Party
Zou je graag oud en nieuw of Kerstavond vieren in Disneyland Paris? Dat kan, deze avonden zijn extra magisch door alle extra's die alleen Disneyland je kunt bieden. Je vindt meer informatie over deze avonden op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- verstopt in een hoekje van het Backlotgedeelte in het Walt Disney Studios Park zich het kleinste restaurant van heel Disneyland Paris: Café des Cascadeurs bevindt?
- je nu vanaf de app Lineberty een reservering kan maken voor je meet met één van je favoriete Characters in de Walt Disney Studios?
- het sinds kort mogelijk is om online te reserveren voor de meeste table service restaurants in Disneyland Paris?
- je met je Mastercard voor diverse shows een plaatsje kunt reserveren bij City hall?
- het momenteel Solden is in Disneyland Paris?
- er elke dinsdag een preparade, Tuesday is Guest Star Day is rond 17:00?
- Team Café Mickey iedereen een hele fijne zomervakantie wenst?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 03 Jul 2018, 19:10
Bericht 68 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 7 - 2018

Hallo Disneyfans,

Genieten jullie ook zo van deze zomer? Wij in ieder geval wel. Naar ons gevoel is het een zomer vol Disney, waar we ook zijn. Ja, want in de parken is er veel te beleven, maar ook daar buiten is er meer dan genoeg te beleven op Disney gebied. Benieuwd wat er allemaal nog te beleven is deze zomer? Geniet dan mee in deze nieuwsbrief.

Disneynieuws

Nieuw Café Mickey Team
Sinds begin deze maand hebben we versterking gekregen in ons team. Laura en Lars zijn ons team komen versterken. Beiden zijn jullie wellicht al bekend van de vorige Miss en Mister Café Mickey verkiezingen. Wil je meer over hun en onze reeds bekende teamleden te weten komen, kijk dan gerust rond in het volgende topic.
Lees meer

Rendez-vous Gourmand keert terug naar Disneyland Paris
Vanaf 27 juli geniet je tijdens het Rendez-vous Gourmand van heerlijke hapjes en drankjes. Deze Franse versie van het 'Food & Wine festival wordt ook dit jaar gehouden in de Walt Disney Studios, dit keer voor een langere periode, namelijk van 27 juli tot 30 september 2018. Het evenement waarbij je vorig jaar allerlei lekkere hapjes en drankjes van verschillende Franse regio's kon proeven, heeft dit jaar een Europees thema gekregen, waarbij je kunt proeven van heerlijkheden uit Frankrijk, België, Spanje en Italië. Ontdek er alles over op ons forum.
Lees meer

Signature Marvel superhelden arrangement
Deze zomer zijn de Marvel superhelden geland in de Walt Disney Studios. Naast de vele Marvel activiteiten is er ook de mogelijkheid om een Signature Marvel superhelden arrangement te boeken. Café Mickey zou Café Mickey niet zijn als wij het niet eerst eens voor jullie gingen uittesten. Wil je weten wat je precies kunt verwachten van het Signature Marvel superhelden arrangement? Kijk dan snel verder.
Lees meer

Online reserveren restaurants
Hebben jullie ook zo'n hekel aan het bellen naar de reserveringslijn voor het boeken van je tafelbedieningsrestaurant tijdens je verblijf? Niet alleen zijn de wachttijden vaak lang, ook is het maar afwachten of de castmember aan de andere kant van de lijn je wel daadwerkelijk goed verstaat en of je jezelf wel goed verstaanbaar kunt maken. Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort is het mogelijk je tafel online te reserveren. De site is nog in testfase, maar we hebben er vertrouwen in dat deze binnenkort goed zal werken.
Lees meer

Maaltijd opties
Niks is vervelender op vakantie dan dat je naar je eten moet gaan zoeken. Regel het goed en boek een maaltijdoptie bij je arrangement. Een maaltijdoptie is makkelijk bij te boeken als je verblijft in een Disney hotel. Je hebt de mogelijkheid om voordelig ontbijt, half of vol pension bij te boeken. Ontdek op ons forum welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze eenvoudig toe kunt voegen aan je arrangement.
Lees meer

Village Nature Paris aanbieding
Heb je al eens gehoord van Village Nature Paris? Village Nature Paris is een vakantiepark op slechts een paar kilometers afstand van Disneyland Paris. Village Nature Paris heeft een ruim aanbod aan activiteiten en ontspanning voor jong en oud en natuurlijk mogen we de Aqualagoon niet vergeten. Geniet nu van 25% korting op jouw verblijf in Villages Nature Paris, inclusief toegangstickets voor de Disney Parken.
Lees meer

Online aanbieding entreetickets
Plan je 1 dagje Disneyland Paris, kijk dan eens naar de aanbieding op ons forum. Of je nu naar 1 park of naar 2 parken gaat, online bestellen is de beste optie. Tickets voor volwassenen zijn er al voor de prijs van kindertickets. Daarnaast hoef je 's morgens ook niet aan te schuiven in de rij bij de kassa's, maar kun je bij aankomst gelijk genieten van de Magie.
Lees meer

Vroegboekkorting
Wil je graag naar het Halloween- of Kerstseizoen dit jaar? Tijdens Halloween en Kerst viert Disneyland Paris ook de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. Boek nu en geniet van de vroegboekkorting van 35% korting op je verblijf, kinderen tot en met 11 jaar verblijven zelfs gratis.
Lees meer

Disney's Halloween Party
Alleen op 31 oktober 2018, van 20.30 u tot 2.00 u 's ochtends, tijdens de Disney's Halloween Party. 1 avond groter, beter en spannender dan ooit tevoren! Trek snel je halloweenkostuum aan want de plaatsen zijn beperkt! Ontdek op ons forum hoe je aan een ticket komt.
Lees meer

WDW startersgids
Altijd al een reis willen maken naar Walt Disney World? Maar weet je niet waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan snel op ons forum, hier vind je namelijk de WDW startersgids vol met tips en handige linkjes.
Lees meer

Disney Cruise tripreport
Ben je ook zo benieuwd naar hoe een Disney cruise er nou eigenlijk uitziet? Wil je weten wat mag je verwachten? Lees eens dit tripreport over een Mediterranean Cruise op de Disney Magic en geniet mee met Michelle's avonturen.
Lees meer

Café Mickey kalender
Wil jij alles weten over Disney? Pixar? Marvel? Of Star Wars? Dan is de Café Mickey Kalender iets voor jou. Daar vind je wat er op welke dag is gebeurd in de Disney geschiedenis. Leuke weetjes voor elke Disneygek.
Lees meer

Vakantie to do list
Blijf je deze zomervakantie thuis? Maar wil je je vakantie toch een Disney tintje geven? Dat kan. In de vakantie to do list hebben wij reeds enkele ideetjes voor je op een rijtje gezet. Kom regelmatig kijken voor nieuwe ideeën of om je eigen ideeën te delen. Laat je ons ook weten of je iets hebt gedaan uit de to do list?
Lees meer

Zomermeeting Efteling
Altijd al eens je mede-Disneyfans willen ontmoeten? Kom naar onze zomermeeting op zaterdag 11 augustus. Deze meeting is tijdens het Negen Pleinen Festijn en de Efteling is dan open tot 23:00. Lees snel hoe je je op kunt geven.
Lees meer

Janneman Robinson
Volgende maand zullen onze liefste knuffeligste Poohbeer en zijn vrienden te zien zijn op het grote scherm. De Live action film neemt ons mee naar het volwassen bestaan van Janneman Robinson. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Zal hij met behulp van zijn oude vrienden het rechte pad weer vinden? Janneman Robinson verschijnt op 9 augustus in de Nederlandse en Belgische bioscopen.
Lees meer


Wist je dat...
- Café Mickey sinds kort een facebook groep heeft waar je gewoon gezellig kunt kletsen?

- Het Café Mickey team sinds juli 2018 uit 10 personen bestaat?

- Café Mickey sinds kort een apart forumdeel heeft over RunDisney?

- Er op het forum van Café Mickey ook een leuk onderdeel is voor creatievelingen?

- Café Mickey ook veel Disney spelletjes heeft in de spelletjeshoek?

- Er regelmatig meetings georganiseerd worden en de eerstvolgende in de Efteling zal zijn?

- Het Café Mickey team elke dag klaar staat om meer magie te creëren?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 25 Jul 2018, 19:31
Bericht 69 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 8 - 2018

Hallo Disneyfans,

De zomervakantie is alweer zo goed als voorbij. Zelfs het weer lijkt zich al klaar te maken voor de herfst. Maar niet getreurd, want Disney magie vind je in alle jaargetijden. Geniet dit heerlijke tussenseizoen van alles wat Disney ons te bieden heeft. Wat er te beleven valt? We gaan er deze nieuwsbrief even op in.

Disneynieuws

Café Mickey enquête
Voor we in alle overige Disneymagie duiken willen wij even je aandacht vragen voor het volgende. Wij bij Café Mickey zitten niet graag stil en proberen zo veel mogelijk tegemoet te komen aan je behoefte aan dagelijkse portie Disneymagie. Daarvoor moeten wij dan wel weten wat die behoefte is. Wij willen je dan ook graag om je mening vragen. Vorige week zijn wij gestart met een enquête. Hierop hebben we reeds veel goede verbeterpunten ontvangen, waarvoor onze dank. Heb je de Café Mickey enquête nog niet ingevuld, doe dit dan gauw. Wij hechten veel waarde aan jullie input. Bij voorbaat dank.
Lees meer

PhotopassDay 2018
19 augustus was het weer PhotoPassDay in alle Disneyparken. Dit jaarlijks terugkerend evenement werd ook in Disneyland Paris gehouden. Op PhotoPassDay krijg je de kans om met zeldzame characters op de foto te gaan en zijn op diverse locaties in het park fotografen aanwezig om foto's te maken. Benieuwd naar hoe zo'n dag er uitziet? Ontdek de foto 's van de afgelopen PhotoPass day op ons forum of deel jouw foto's van deze dag met ons.
Lees meer

Le grand finale
7 september is het dan echt zo ver. Op deze dag wordt anderhalf jaar feest afgesloten. Het grote 25ste verjaardagsfeest van Disneyland Paris wordt afgesloten met Le Grand Finale, een speciale avond met leuk extra entertainment. De avond is speciaal voor infinity jaarpashouders en hun genodigden en is helaas al uitverkocht. Maar uiteraard kun je via ons forum gewoon alle feestvreugde mee beleven.
Lees meer

Magic Run weekend 2018
In het voorlaatste weekend van september wordt het Magic Run weekend gehouden. Ben jij er al bij? Deze run op de meest magische plek in Europa belooft ook weer een gezellig evenement te worden. De verschillende uitdagingen hebben weer ieder hun eigen thema en medailles. Bovendien staan ook dit jaar weer de nodige characters aan de kant om je aan te moedigen en om samen met je op de foto te gaan. Al zin gekregen in het Magic Run weekend? Kom gezellig mee kletsen in dit topic.
Lees meer

Run Disney Meeting
In het weekend van de Magic Run zijn er enkele teamleden en forumleden aanwezig. De gelegenheid dus om een meeting te organiseren. Ben jij er dit weekend ook bij? Voor details houd je het beste dit topic in de gaten.
Lees meer

Disney Loves Jazz
Voor het eerst wordt er in Disneyland Paris een Disney Loves Jazz avond georganiseerd. Walt Disney was zelf een groot fan van Jazz muziek, dit is in enkele films ook goed te merken. Houd jij net als Walt Disney ook zo van Jazz muziek? Dan is Disney Loves Jazz het evenement voor jou. Deze jazznacht in Disneyland Paris belooft een exclusief evenement voor het hele gezin te worden, met jazzmuzikanten, originele Disney-figuren, attracties voor iedereen en het uitzonderlijke Jazz Loves Disney-concert. Selah Sue sluit zich aan bij China Moses, Ben Uncle Soul, Hugh Coltman en vele anderen voor dit evenement!
Lees meer

Magic Run weekend en Disney loves Jazz Buttons
Al bekend met de mooie buttons van Café Mickey? Ja, ook voor deze twee evenementen hebben we speciale buttons ontworpen. Ben je ook benieuwd naar het design? Of wil je er ook één of meerdere bestellen? Neem dan snel een kijkje op ons forum.
Lees meer

Halloween in Disneyland Paris
Vanaf 1 oktober vieren wij 90 jaar Mickey tijdens De Grandioze Mickey Mouse Party én wordt het griezelen met een vernieuwd Halloween-seizoen: Disney's Halloween Festival: Mickey's Grote Griezelfeest! Wat er te beleven valt? De populaire parade Mickey’s Halloween Cavalcade komt dit jaar terug. Op 1 oktober 2018 opent ook de nieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. En wat dacht je van ontmoetingen en een show met de Disney Schurken?
Lees meer

The biggest Mouse Party in the world
Al 90 jaar weet Mickey Mouse ons hart te veroveren en verdient hij het dus niet om zijn verjaardag langer dan één dag te vieren? 2018 staat bij Disney in het teken van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. In New York komt een tentoonstelling gewijd aan 's werelds meest iconische muis, wereldwijd zullen de Disneyparken dit heuglijke feit op verschillende manieren vieren en er zijn talloze Mickey Mouse spullen te koop in diverse winkels van diverse merken.
Lees meer

Disney's Enchanted Christmas
Van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019 beleef je fantastische vrolijkheid van een verrassend en gezellig kerstseizoen in beide Disney Parken. Het Disneyland park schittert in een feestelijke gloed, Disney Figuren wensen je een vrolijke kerst, een gigantische kerstboom licht de hemel op en deelt de hele winter lang kerstwensen uit. Er is een vrolijke kerstparade, leuke bekende en nieuwe kerstshows en natuurlijk kun je je favoriete Disney figuren ontmoeten.
Lees meer

Disney's The Nutcracker and the Four realms
Deze winter neemt Disney je mee naar de wereld van de Notenkraker. Een wereld die bestaat uit vier rijken. Een wereld die vol zit met verrassingen, maar ook gevaren. Vanaf 2 november kun je meereizen met Clara naar de vier rijken. In de tussentijd kun je op ons forum vast genieten van de voorpret.
Lees meer


Wist je dat...
- Belle1608 na een lange en spannende strijd onze Miss Café Mickey 2018 is geworden?
- er meer dan 47.000 foto's zijn gemaakt tijdens PhotoPassDay? En dat er bijna 100 fotografen aanwezig waren om deze foto's te maken?
- de Castmembers in Disneyland Paris vanaf 10 september nieuwe name tags krijgen?
- Cinémagique deze winter weer terugkeert?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 26 Aug 2018, 12:56
Bericht 70 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8902
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Café Mickey Nieuwsbrief
Mailing 9 - 2018

Hallo Disneyfans,

Vandaag begint Halloween in Disneyland Paris. Hebben jullie er ook zo'n zin in? Wij wel, vandaar dat we de afgelopen dagen al een aantal keren een kijkje hebben genomen in het park. Dit zul je vast wel gezien hebben. Ben je ook benieuwd wat deze Halloween ons gaat brengen? We nemen je graag mee naar alle Halloween evenementen in alle Disneyparken over de hele wereld.

Disneynieuws

Disneyland Paris
In ons eigen Disneyland in Parijs werd het park afgelopen week omgetoverd tot een halloween paradijs. De geesten van Mainstreet U.S.A. zijn terug, maar ook de versieringen van Coco's Dia de Los Muertos kunnen natuurlijk niet ontbreken. In de winkels verschijnt ook steeds meer Halloween merchandise. Wil je weten wat er nog meer te beleven is tijdens deze Halloween in Disneyland Paris? Kijk dan snel in het speciale halloweendeel op ons forum.
Lees meer

Disneyland Resort Anaheim
In het Disneyland Resort in Anaheim zijn ze al sinds 7 september Halloween aan het vieren. Disney Junior Star Vampirina sluit zich voor het eerst aan bij de Halloween-viering in Disney Parks, Oogie Boogie neemt Disney California Adventure park over en twee populaire attracties zijn veranderd in hun jaarlijkse Halloween-thema. Hoogtepunt is elk jaar toch wel Mickey's Halloween-party. Wil je alles weten over Halloween in Disneyland Resort in Anaheim? Kijk dan snel in het volgende topic.
Lees meer

Disney cruiseline
Ook bij de Disney cruiseline wordt er al volop Halloween gevierd. Elk Disney-cruiseschip is omgetoverd tot een griezelig wonderland voor Halloween op de High Seas cruises, een extra-spooky feest boordevol spookfratsen en leuke traktaties voor het hele gezin. Tijdens dit angstaanjagend leuke evenement nodigen Mickey en vrienden gasten uit voor een betoverende line-up van themafeesten en feestelijk entertainment. Benieuwd wat er allemaal te beleven is op de Disney cruises? Op ons forum sommen we het allemaal nog eens voor je op.
Lees meer

Walt Disney World
Walt Disney World is elk jaar toch wel weer de eerste die het Halloweenseizoen aftrapt. Op 17 augustus was er al de eerste Mickey's Not So Scary Halloween Party! Maar er is dit seizoen natuurlijk meer te beleven. Er zijn parades, aangepaste attracties en natuurlijk de nodige shows, merchandise en lekkernijen om je helemaal in Halloweenstemming te brengen.
Lees meer

Tokyo Disney resort
Voor de eerste keer krijgen gasten in Tokyo Disneyland te maken met een spookversie van het park. Met Halloweengeesten en spookachtige decoratie creëert Tokyo Disneyland een griezelige, spookachtige en vooral gezellige sfeer. Daarnaast wordt er weer voldoende Halloweenmerchandise aangeboden en zijn er speciale Halloweenmenu's verkrijgbaar en kun je genieten van de Spooky "Boo" parade.
Lees meer

Hong Kong Disneyland
Ook in Hong Kong konden ze niet wachten tot het oktober was, dus zijn ze al in september gestart met het vieren van dit griezeleuke seizoen. Mickey, Minnie en al je Disneyvrienden schitteren weer in hun prachtige kostuums en natuurlijk mogen we de slechteriken niet vergeten die elke avond het park overnemen. Meer weten over Halloween in Hong Kong? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- op 31 oktober de Halloweenparty wordt gehouden in Disneyland Paris?

- deze Halloweenparty wordt gehouden na sluitingstijd van het park?

- je verkleed mag gaan naar de party? Er echter wel restricties zijn aan je kostuum

- Halloween en kerst dit jaar in teken staan van De Grandioze Mickey Mouse Party, het verjaardagsfeest voor Mickey Mouses 90ste verjaardag?

- er Halloweennieuws van 1 Disneyresort mist in dit overzicht? Weet jij welk?

Tot binnenkort! Het Café Mickey TeamOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 01 Okt 2018, 11:37
Bericht 71 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 71 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB