Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Walt Disney World: Free Dining & Drinks It’s back for another serving

april 20, 2024 1518
Kom naar een plek waar magie zijn weg vindt naar elk moment, elke ontmoeting en elk hart.
Walt Disney World-Resort in Florida. De meest magische plek op aarde.

Boek vóór 7 november uw droompakketreis 2025 en geniet van gratis dineren en drinken en de Disney 14-Dagen Magic Ticket voor de prijs van 7 dagen bij geselecteerde aankomsten. Bovendien kunt u vóór 2 juli boeken
Boek tussen 3 juli en 7 november 2024 en u bespaart €100 op alle boekingen. (Meer info en prijzen kijk hier)

Vervoer van het vliegveld in Orlando naar je hotel in Walt Disney World-Resort kan je makkelijk online boeken via: Mears Connect. Een andere optie is een huurauto via bv. Alamo, vanaf je Disney Hotel of het vliegveld.  Om Walt Disney World te bezoeken heb je principe geen auto nodig want er is gratis vervoer tussen de parken en hotels.


Ja, je leest het goed, het legendarische FREE Dining & Drinks is terug. En het is beschikbaar tijdens de meeste schoolvakanties! Boek eenvoudig een geselecteerd Disney Resort hotel + Ticket-pakket en u kunt eten en drinken op meer dan 90 locaties voor Disney Quick-Service Meals & Disney Quick-Service Dining Plans en meer dan 170 voor Disney-dinerplannen voor alle Disney Resort-hotels, Themaparken, Waterparken, Disney Springs en Disney's Boardwalk. Er is een wereld van heerlijke gerechten om te proeven, van Frans tot Italiaans, van Mexicaans tot Marokkaans, lekker eten tot snelle favorieten, gezonde lekkernijen – en zelfs maaltijden met Mickey en zijn vrienden.

Nu uw diner inbegrepen is, kunt u zich concentreren op het hebben van zoveel mogelijk plezier. En met het Disney 14-Day Magic Ticket voor de prijs van 7 dagen, je hebt het dubbele aantal dagen om dat te doen in de ongelooflijke Themaparken, Waterparken en meer! Er is zoveel te zien en te doen, van het levende iconische Disney verhalen over klassieke attracties tot het ontdekken van gloednieuwe sensaties die meeslepender zijn dan ooit als Tiana's Bayou Adventure en TRON Lightcycle / Run. En dan hebben we het nog niet eens over de ontzagwekkende shows en parades en de vreugde van Disney Character Encounters.

Dit geweldige aanbod valt onder onze flexibele pakketbelofte. En het is renteloos betaalbaar termijnen – reserveer uw Disney Resort hotel & Ticket-pakket vanaf een aanbetaling van €65 per persoon en spreid de kosten. Boek dus vandaag nog en krijg meer tijd om te betalen!
Mis het gratis eten en drinken niet! Boek nu en kijk ernaar uit om te vieren, voelen, leven, delen en het koesteren van de magie in het Walt Disney World Resort. De meest magische plek op aarde.

Meer details, info en prijzen kijk snel hier.


©Disney.
Rate this item
(0 votes)