Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Institute geeft een voorproefje van '50 jaar Magical Learnings uit Walt Disney World Resort'

september 26, 2021 284
Zoals Walt Disney ooit zei: "Als je nieuwsgierig bent, vind je veel interessante dingen om te doen."

We stellen je 50 jaar Magical Learnings van Walt Disney World Resort voor, een nieuwe Disney Institute on-demand cursus gemaakt ter ere van de viering van de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort. Doe met ons mee online en krijg een unieke kijk op de historische transformatie van meer dan 3500 vierkante kilometers van Florida's wetlands in 's werelds meest magische vakantiebestemming.

In deze nieuwe Disney Institute online ervaring kiest u uw eigen leeravontuur door te navigeren doorheen Walt Disney World Resort door middel van een interactieve kaart. Wanneer u met uw muis over de verschillende locaties op de kaart beweegt, zullen spannende lessen zichzelf onthullen en u een "virtueel" kijkje achter de schermen laten nemen om te genieten van boeiende verhalen, boeiende video's, interactieve activiteiten en exclusieve downloads.
Dit avontuur in eigen tempo laat zien hoe vijf decennia van nalatenschap, samenwerking en innovatie het Walt Disney World Resort hebben gevormd tot de bestemming die het vandaag de dag is.

Krijg van de cast members die er de eerste dag al bij waren en van huidige cast members, Disney executives, Imagineers en operationele leiders te horen hoe ze Walt Disney's visie tot leven blijven brengen, terwijl ze hun eigen persoonlijke leiderschap en visie voor de toekomst ontwikkelen.

Ontdek wat er nodig is om tienduizenden cast members op één lijn te krijgen rond een gemeenschappelijk doel. U zult zien hoe Disney erfgoed, tradities, samenwerking, erkenning en opleiding noodzakelijke elementen zijn die nodig zijn om onze cultuur te creëren. Je krijgt ook een blik op belangrijke "backstage" gebieden zoals Disney University, waar cast members hun allereerste trainingsdag doorbrengen.

En als je je ooit hebt afgevraagd hoe de cast members in staat worden gesteld om de gasten een fantastische service te bieden, zullen we je de methode achter de magie laten zien. Je krijgt een beter zicht op de processen die we hebben gecreëerd en geperfectioneerd om onze cast in staat te stellen een ervaring van wereldklasse te leveren.
Tom Thomson, Disney Institute content manager en voormalig Walt Disney World Ambassadeur (2000), deelt deze speciale sneak peek:Registratie is nu open voor deze spannende cursus, met de start van de eerste 20 lessen op 1 oktober bij de aftrap van de Walt Disney World Resort 50th Anniversary Celebration. In de komende maanden zal meer boeiende inhoud worden toegevoegd, wat resulteert in meer dan 50 lessen die u kan verkennen tijdens uw volledig jaar van on-demand toegang. Vergeet niet dat u in uw eigen tempo kunt verdergaan en de inhoud kunt starten/stoppen wanneer u maar wilt om alles te verkennen wanneer het u uitkomt.

Dit is de meest uitgebreide online leerervaring die Disney Institute ooit heeft gemaakt en ze werd ontworpen met onze meest nieuwsgierige en gepassioneerde Disney fans in het achterhoofd om je te motiveren en te inspireren. Ik hoop dat je het zult bekijken!

En, als je je professionele vaardigheden wilt verfijnen en meer over de werking van Disney wilt leren, biedt Disney Institute ook een volledige collectie van online cursussen gepresenteerd door Disney leiders die de onderwerpen van leiderschap, kwaliteit en betrokkenheid bij de werknemers verkennen. Kom ontdekken wat je kunt leren. Laten we samen nieuwsgierig zijn!

Voor meer informatie, bezoek je DisneyInstitute.com, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, of volg je ons op @DisneyInstitute op sociale media. Disney Institute online cursussen en e-mail communicatie zijn alleen beschikbaar in de VS en Canada (met uitzondering van Quebec). Alle cursussen worden in het Engels gegeven. Personen moeten 18 jaar of ouder zijn om zich in te schrijven en deel te nemen aan een Disney Institute online cursus.
Rate this item
(0 votes)

Laagste prijs kalender