Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beleef het MARVEL universum in het nieuwe themaland Avengers Campus in Disneyland Paris

april 11, 2024 1682
Oproep aan alle helden. Sluit je aan bij de Avengers in hun epische nieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park, en beleef samen machtige MARVEL missies!

Avengers Campus brengt spanning voor gasten van alle leeftijden, deze kunnen samen met hun favoriete Superhelden epische avonturen en ontmoetingen beleven.
Walt Disney Imagineering teams van Disneyland Paris en over de hele wereld hebben aan zij gewerkt met teams die de Avengers films, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht. Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvel fans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Attracties: ben je klaar voor je volgende heldhaftige missie?
Avengers Assemble: Flight Force: Rekruten gevraagd! Iron Man en Captain Marvel hebben de hulp nodig om de wereld te redden van een intergalactische bedreiging.


Spider-Man W.E.B. Adventure: Een familie avontuur waarbij je innovatieve nieuwe technologie gebruikt om hun eigen webben te slingeren en Spider-Man te helpen om alle Spider-Bots te vangen.


TIP: Bekijk hier de attracties van Disneyland Paris.

Avengers: Power the Night is terug vanaf 1 september
Vanaf 1 september 2023 keert de sensationele avondshow Avengers: Power the Night terug in het Walt Disney Studios Park tot en met 5 november 2023! Met tot wel 500 drones en epische special effects zal de spectaculaire droneshow die dagelijks wordt opgevoerd in een Disney Park gasten als nooit tevoren in de epische wereld van MARVEL lanceren.


Sluit je aan bij de Avengers in hun hoofdkwartier
De Superhelden kunnen je op elk moment rekruteren om samen een missie te volbrengen. Thor, Black Panther, en andere Avengers patrouilleren regelmatig door de straten.  Spiderman en de Avengers zullen ook de rekruten aanzetten om deel te nemen aan trainingsessies in het Hero Training Center.
- Sluit je aan bij de virtuele wachtrij voor het Hero Training Center door je trainingssessie te reserveren in onze officiële app wanneer je in de Disney Parken bent.

TIP: Ontdek hier de officiële Disneyland Paris app.Restaurants: doe nieuwe krachten op tussen je missies
Voor super missies heb je ook machtige maaltijden nodig. In Marvel Avengers Campus gaan je avonturen verder in twee restaurants, een eetcafé en twee foodtrucks, met smaken voor helden van alle leeftijden.

Stark Factory: een snelle service keuken en high-tech werkruimte waar Superhelden hun spullen kunnen komen bouwen en vermaken.

PYM Kitchen: alles bereid door een team van superslimme chef-koks met behulp van Ant-Man en The Wasp’s PYM Particle ‘verkleinen en vergroten’ technologie.

Super Diner: ga op bezoek bij Peggy Carters vriendin Angie in het restaurant Super Diner en geniet van de beroemde Reuben sandwich (of de veganistische versie) en een Choco-Blast.

FAN-tastic Food Truck: krijg nieuwe energie bij de favoriete foodtruck van Tony Stark met New Yorkse klassiekers: heerlijke hotdogs (klassiek, crispy of veganistisch) en zoete sncaks: een veganistisch koekje of een Street Pop Cheesecake.

WEB Food Truck: beleef een Aziatische smaaksensatie bij deze foodtruck, ontworpen door de slimste uitvinders van de W.E.B. werkplaats. Bestel noedels met kip, garnaal of gerookte tofu, het wordt hier vers voor je bereid. Als toetje is er een lekkere kokosbol!

TIP: Bekijk hier de maaltijdopties van Disneyland Paris.Boetieks: vind de nieuwste gadgets voor Superhelden

Bereid je voor op je missies en trainingen met de nieuwste innovaties van W.E.B. en technologieën van de Campus, uniformen en uitrustingen. Maak je keuze in Mission Equipment.Ga voor de ultieme MARVEL beleving
Disney Hotel New York - The Art of Marvel
Ontspan je in dit volledig vernieuwde 4-sterrenhotel en bewonder de machtigste collectie MARVEL kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de hogere sferen van Manhattan.Boek je superverblijf en geniet van flexibele voorwaarden
Boek nu je verblijf, je kan je boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren, in flexibele termijnen betalen en momenteel betaal je geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!
+ Krijg tot 12 maanden Disney+ cadeau bij bepaalde boekingen!

Meer info en prijzen? Kijk op de Disneyland Paris website!
Rate this item
(0 votes)
Last modified on Donderdag, 18 april 2024 07:33