Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oogverblindende details van 'World of Color - ONE' in Disney California Adventure Park, debuteert op 27 januari

januari 06, 2023 55
Als onderdeel van de Disney100-viering in het Disneyland Resort, zal het nieuwe nachtelijke spektakel "World of Color - ONE" op 27 januari zijn debuut maken in het Disney California Adventure park!

Met een inspirerende boodschap die illustreert dat Walt Disney een eeuw geleden begon met verhalen vertellen, is deze opmerkelijke productie van Disney Live Entertainment slechts een van de vele nieuwe ervaringen en speciale aanbiedingen die naar het resort komen ter ere van het 100-jarig bestaan van The Walt Disney Company in 2023, waaronder het debuut van weer een gloednieuw nachtspektakel, "Wondrous Journeys" in het Disneyland Park.

"World of Color - ONE" viert hoe een enkele handeling, zoals een druppel water, een rimpeling creëert die kan uitgroeien tot een golf van verandering. Je zult ontdekken hoe er maar één actie nodig is om impact te maken op de mensen in ons leven en de wereld om ons heen, net zoals één man - Walt Disney - de golf begon die is blijven groeien en mensen over de hele wereld 100 jaar lang heeft geïnspireerd. jaar.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)