Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gloednieuwe spectaculaire nachtelijke 'Momentous' lancering midden juni in Hong Kong Disneyland

mei 29, 2022 66
Vanaf die eerste kostbare momenten is ons leven gevuld met geweldige ervaringen, prestaties en soms moeilijkheden. Door dit alles gaan we degenen koesteren met wie we de reis van het leven en alle avonturen onderweg delen. Dit is het verhaal van "Momentous", de adembenemende nieuwe spectaculaire opening midden juni in Hong Kong Disneyland.

The Castle of Magical Dreams wordt een canvas, voor het eerst verlicht met grootschalige projectiemappingtechnologie die de kenmerken van het kasteel benadrukt en transformeert terwijl het verhaal zich ontvouwt.

Via "Momentous" beginnen we aan de reis van ons leven, van een teder nieuw begin en de speelse vreugde van de kindertijd tot opgroeien, onszelf vinden, verliefd worden, obstakels overwinnen en herinneringen ophalen aan degenen die ons inspireren. Onderweg ervaren we deze momenten met tientallen geliefde personages uit Disney Animation en Pixar-verhalen, waaronder "Dumbo", "The Lion King", "Peter Pan", "Frozen", "Zootopia", "Coco", "Up, ” “Tangled” en nog veel meer!

"Momentous" combineert verbluffende projectietechnologie met ingewikkeld ontworpen verlichting en lasereffecten, pyrotechniek, vuurwerkeffecten, vlammen en gechoreografeerde fonteinen om een ​​verhaal te vertellen en een spektakel te creëren zoals nog nooit eerder in Hong Kong Disneyland is gezien. Hier is een kijkje achter de schermen terwijl ons Disney Live Entertainment-team "Momentous" voorbereidt op zijn grootse debuut.De partituur voor "Momentous" bevat nieuwe arrangementen van bekende Disney-deuntjes, samen met een origineel nummer dat is gemaakt als het themalied voor deze show, "Love the Memory". Dit stijgende volkslied moedigt ons aan om de vele gedenkwaardige momenten van het leven samen te vieren en ze allemaal ten volle te beleven.

"Momentous" herinnert ons eraan dat we de tijd moeten nemen om onze families en dierbaren te waarderen en de vreugdevolle momenten van het leven te vieren terwijl we uitkijken naar een bemoedigende toekomst die voor ons ligt. Ik hou zeker van de herinnering aan mijn eerste bezoek aan Hong Kong Disneyland met mijn familie in 2016, en ik kan niet wachten om daar weer terug te gaan om nog meer prachtige herinneringen te maken, terwijl ik voor het Castle of Magical Dreams sta om 'Momentous' te ervaren. ”
Beoordeel dit item
(0 stemmen)