Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

17 jaar Hong Kong Disneyland en meer om te vieren

september 12, 2022 140
Om het 17-jarig jubileum in HongKongDisneylandResort te vieren, wordt vandaag een nieuwe reeks spannende evenementen aangekondigd voor het jaar 2023! Het nieuwe jaar wordt ongetwijfeld een magische en gedenkwaardige tijd van non-stop festiviteiten voor de 100 Years of Wonder, het vieren van 100 jaar van The Walt Disney Company, die werd opgericht in 1923. Maak je klaar voor alle magie die komen gaat, de langverwachte land met Frozen-thema, World of Frozen, dat in de tweede helft van 2023 wordt geopend en een gloednieuw Walt Disney- en Mickey Mouse-beeld dat het eeuwfeest markeert en uitkijkt naar toekomstige mogelijkheden.


100 Years of Wonder celebration

Het jaar 2023 markeert het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company, opgericht in 1923. Deze gedenkwaardige mijlpaal omvat spectaculaire evenementen van het nieuwe Lunar nieuwjaar tot Halloween, met optredens van favoriete personages als Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck , Daisy Duck, Goofy, Pluto, Chip 'n' Dale in gloednieuwe outfits voor het 100-jarig jubileum. Oswald the Lucky Rabbit, één van Walt Disney's originele tekenfilmcreaties, zal eindelijk ook zijn debuut maken in het park.

Alleen in Hong Kong Disneyland, het allereerste World of Frozen
Zoals aangekondigd op de D23 Expo in Californië, komt World of Frozen - het eerste zeer meeslepende land met Frozen-thema geïnspireerd door de hitfilms van Walt Disney Animation Studios - naar Hong Kong Disneyland, waar gasten het koninkrijk Arendelle kunnen bezoeken en volledig worden ondergedompeld in al zijn bezienswaardigheden, muziek, keukens en tradities, zoals te zien in de favoriete films allertijden. World of Frozen zal de thuisbasis zijn van twee spannende attracties: de eerste achtbaan met Frozen-thema, Wandering Oaken's Sliding Sleighs, waar gasten zullen beginnen aan een schilderachtige rit ontworpen en gebouwd door Wandering Oaken en aangedreven door zijn vrienden Olaf en Sven, terwijl ze samenwerken om de sleden naar de top van de liftheuvel trekken; en Frozen Ever After, de attractie waar gasten worden uitgenodigd op een grillige reis om Elsa's Ice Palace te bezoeken ter gelegenheid van "Summer Snow Day" en al hun geliefde vrienden van Frozen te ontmoeten.

Meeslepende ervaringen met Disney-personages in 2023
Naast de langverwachte World of Frozen, zullen meer van ieders favoriete Disney-verhalen tot leven komen met de lancering van 100 Years of Wonder op een meeslepende manier die gasten alleen kunnen ervaren in Hong Kong Disneyland. Geliefde personages uit verschillende Disney-verhalen verschijnen in een reeks evenementen tijdens het eeuwfeest. Een gloednieuwe meeslepende Duffy and Friends-thema-ervaring zal gasten in de komende lente op magische wijze meenemen naar de wereld van Duffy en al zijn vrienden op Plaza Grounds. In mei worden Marvel-fans verrast door een reeks Heroic Encounters. Meer Disney- en Pixar-vrienden wachten ook op de gasten met een reeks zomerse verrassingen. Voor fans die op zoek zijn naar wat griezelige opwinding, is het enige wat je hoeft te doen mee te doen aan het slechte plezier met een vreselijk verrukkelijke line-up van Disney Villains tijdens Disney Halloween Time.

Bereid je voor op meer magische verrassingen, want Hong Kong Disneyland brengt meer Disney-franchises tot leven in 2023 en maakt van het resort de beste ontmoetingsplaats ooit voor Disney-fans.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 12 september 2022 09:38