Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hong Kong Disneyland deelt World of Frozen Construction-update

februari 10, 2023 362
Iedereen droomt ervan om het rijk van Walt Disney Animation Studios' "Frozen" te betreden - en die droom zal binnenkort uitkomen met 's werelds eerste Frozen-themaland dat in de tweede helft van 2023 in Hong Kong Disneyland debuteert. Een gelijkaardig gebied komt er binnen enkele jaren ook in het nieuwe gebied van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.

World of Frozen is trots als de grootste uitbreiding van het park en 's werelds eerste land met Frozen-thema, het zal de thuisbasis zijn van twee nieuwe attracties, namelijk Frozen Ever After en de eerste gezinsvriendelijke achtbaan met Frozen-thema Wandering Oaken's Sliding Sleighs, een snelle servicerestaurant en andere handelszaken. Nu The Walt Disney Company 100 wordt, kan ik niet anders dan trots zijn dat ik een Imagineer ben - zoveel gekoesterde verhalen tot leven te brengen die een integraal onderdeel van het leven van mensen zijn geworden, zoals 'Frozen'.

"In deze tijd van lang en gelukkig leven zijn vrede en welvaart teruggekeerd in het koninkrijk Arendelle. Gasten worden van heinde en verre uitgenodigd om deel te nemen aan dit vreugdevolle feest op Summer Snow Day", aldus Michel Den Dulk, Executive Creative Director voor Walt Disney Imagineering.

Tijdens het recente Hong Kong Disneyland FanFest-evenement had ik de eer om een reeks updates van de bouw van de site te onthullen, waaronder de eerste wereldwijde onthulling van onze Elsa Audio-Animatronics-figuur aan de wereld.

Het projectteam van World of Frozen heeft meeslepende verhalen naar een hoger niveau getild. In de drone-video van de bouwplaats kun je zien dat het hele themaland een recreatie is van het koninkrijk Arendelle, gebaseerd op het natuurlijke landschap van Lantau Mountain achter Hong Kong Disneyland als achtergrond. Bij het creëren van World of Frozen hebben we de visie om van dit land een levend en authentiek Arendelle te maken waar gasten de filmische scènes uit de "Frozen"-films kunnen binnenstappen. We hebben iconische bezienswaardigheden van Arendelle nagebootst die de fans van "Frozen" en alle gasten meteen zullen aanspreken.Zoals je op de dronevideo kunt zien, is de bouw van het dorp Arendelle bijna voltooid: de klokkentoren, Elsa's ijspaleis boven op de North Mountain en het kasteel van Arendelle hebben allemaal de toon gezet voor het tot leven komen van World of Frozen.

Onze innovaties maken onze storytelling beter - rijker, meeslepender en voor altijd gedenkwaardig voor gasten en consumenten over de hele wereld. Bij de Frozen Ever After-attractie krijgen gasten de kans om de wereld van Arendelle als nooit tevoren binnen te stappen en te communiceren met de verbluffende, levensechte audio-animatronics-figuren van onze geliefde "Frozen" -personages terwijl ze aan een grillige reis beginnen . Het was geweldig om samen te werken met Walt Disney Animation Studios om ervoor te zorgen dat elk detail van deze personages – zoals kostuums en optredens – aanvoelt alsof ze zo uit de film zijn gestapt.

Ik ben zo trots op hoe ons team de grenzen heeft verlegd om de technologie van de Audio-Animatronics-figuren te verbeteren terwijl we deze nieuwe attractie naar Hong Kong Disneyland brengen. Onze figuur van Elsa tilt Audio-Animatronics-technologie naar een geheel nieuw niveau. Als je Elsa haar kenmerkende nummer "Let It Go" ziet spelen, zullen haar gezichtsuitdrukkingen en lichaamsbewegingen haar tot leven brengen als nooit tevoren.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 10 februari 2023 07:12