Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een eerste blik op acteur Tom Holland als Peter Parker in nieuwe attractie

januari 20, 2021 352
WEB SLINGERS: Een Spider-Man Avontuur dat naar de Avengers Campus komt in het Disneyland Resort Anaheim.
Wanneer Avengers Campus opent in het Disneyland Resort op een toekomstige topgeheime datum, zal u een zeer bekend gezicht zien binnen de Worldwide Engineering Brigade - of WEB zoals de kinderen het noemen.In de WEB-workshop specialiseren jonge ingenieurs zich in het ontwikkelen van innovatieve technologieën om een nieuwe generatie Super Heroes uit te rusten en sterker te maken. Deze workshop toont de uitvindingen van Peter Parker en de rest van het WEB Tech team, inclusief hun schattige Spider-Bots, die zijn ontworpen als robotachtige sidekicks die alles kunnen bouwen wat een Super Hero nodig heeft. Als Peter's demonstratie misloopt, zitten de Spider-Bots vast in een vermenigvuldigingslus, waardoor er nog meer Spider-Bots ontstaan!

Als je een 3D-bril opzet, is het je missie om de nieuwste uitvinding van de aspirant-uitvinder, de WEB Slinger, te testen en je webslingerende superkrachten te ontdekken! Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, zult u uw handen kunnen uitsteken en webben uit uw polsen schieten, net als Spider-Man. Naarmate de WEB Slinger voertuigen verder rijden, komt u virtueel langs verschillende andere adressen op de Campus, waaronder de Testkeuken van Pym, het hoofdkwartier van de Avengers en de Collector's Fortress, ook de thuisbasis van Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! Naarmate de missie vordert, zullen Spider-Bots steeds moeilijker te verslaan zijn naarmate ze zich blijven vermenigvuldigen.

WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure is slechts één van de vele adressen die je vindt op de Avengers Campus, een volledig nieuw land dat gewijd is aan het ontdekken, recruteren en opleiden van de volgende generatie helden in het Disney California Adventure park.

Dezelfde attractie wordt een onderdeel van het nieuwe themagebied Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park, samen met onder andere een Ant-Man-restaurant en een meet-and-greet-locatie. Verder krijgt de bestaande lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema, de bouw van het nieuwe gebied heeft vertraging opgelopen door de coronacrisis.

Bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 20 januari 2021 10:10