Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De hoogtepunten van Cinderella's Fairy Tale Hall

februari 15, 2021 174
Vandaag, 15 februari, in 1950 kwam Assepoester voor het eerst uit in de bioscopen. We kennen allemaal wel dit prachtige sprookje over hoe Assepoester een prinses werd, maar kennen jullie ook Cinderella's Fairy Tale Hall in Tokyo Disney Resort? Vandaag nemen we je mee naar deze bijzondere plek.

15 februari is de dag waarop de Disney Klassieker "Cinderella" voor het eerst in 1950 in de Verenigde Staten werd uitgebracht. "Cinderella's Fairy Tale Hall" werd geopend op 15 april 2011, dit jaar is het 10 jaar geleden. Op deze gedenkwaardige dag nemen we je mee naar deze bijzondere attractie. Geniet van de prachtige foto's.


Cinderella's Fairy Tale Hall vinden we in het kasteel van Assepoester in Tokyo Disneyland, waar Assepoester en Prins Charming wonen. Assepoester wilde het verhaal delen hoe zij prinses is geworden, met behulp van magie, en opende de binnenkant van het kasteel van Assepoester zodat de gasten het vrijelijk konden zien, zelfs als ze weg waren, en verschillende verhalen die verband hielden met het verhaal. Van glazen muiltjes tot tronen, alles is te bewonderen in Cinderella's Fairy Tale Hall. Of je nu verlangt naar een prinses te zijn of voor het eerst over Assepoester leert, de cast members staan hier altijd klaar om je te helpen de mooiste herinneringen te maken. 


Bron: Tokyo Disney Resort Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 15 februari 2021 19:25