Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Thuis magie creëren: Snow White’s Enchanted Wish in het Disneyland Park

februari 19, 2021 175
Misschien heb je een paar weken geleden al een eerste idee gekregen van de vernieuwde attractie Snow White’s Enchanted Wish in het Disneyland Park.

Voor velen is thuiswerken een manier van leven geworden door de huidige omstandigheden en sommige van onze collega's bij Walt Disney Imagineering vormen hierop geen uitzondering. Sommige Imagineers konden veel van de elementen van de attractie van thuis blijven maken, waaronder speciale effecten, verlichting, schilderwerk en meer. Het was zeker een unieke aanpak, maar het team paste zich aan en zette dit werk van liefde voort in hun nieuwe thuisomgeving.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe de magie van thuis uit verder werd gecreëerd:


Deze klassieke Fantasyland attractie, de enige ride-through met prinsessen in het Disneyland park, heeft zowel binnen als buiten verbluffende nieuwe magie. Verbeterde verhaaldetails en gloednieuwe scènes, gecombineerd met ultramoderne audio- en visuele technologie, helpen om Sneeuwwitje’s  happily ever after te vernieuwen. Snow White's Enchanted Wish zal klaar zijn om gasten te verwelkomen wanneer we onze themaparken op een later tijdstip heropenen.
Voor het geval je het je afvraagt, Imagineers gingen thuis nog steeds door met "whistle while you work ".
Beoordeel dit item
(0 stemmen)