Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Feestelijke heropening Hong Kong Disneyland

februari 20, 2021 307
Op vrijdag 19 februari 2021 was het dan eindelijk zo ver, Hong Kong Disneyland mocht voor de derde keer in een jaar tijd weer open!

Het was dubbel feest in Hong Kong Disneyland, het park mocht open terwijl de stad nog vollop aan het genieten was van feestelijkheden rond Chinees Nieuwjaar en ook de 15e verjaardag wordt natuurlijk niet vergeten. 
Foto van: Hong Kong Pavement Art
Jaar van de Os
Het is de jaar van de Os en daarom wordt Clarabella Koe dit jaar extra in het zonnetje gezet. Samen met onze Disneyvrienden is zij dagelijks te ontmoeten in haar mooie Chinese kostuum. Naast Clarabella hebben ook Donald en Katrien Duck, Mickey en Minnie Mouse en Goofy hun Chinese kostuums uit de kast gehaald om ook dit jaar weer magisch te maken.

Ook Duffy en Olu Mel waren van de partij in hun beste Chinese kostuums.

15 jaar Hong Kong Disneyland
Dit jaar viert Hong Kong Disneyland nog haar 15e verjaardag. Uiteraard gaan de feestelijkheden ook nu door, onder andere met ontmoetingen met onze Disneyvrienden in hun speciale feestkostuums en de "Mickey and Friends 15th Anniversary Celebration" Main Street Express.

Debuut nieuw uiterlijk Woody
Met de heropening van Hong Kong Disneyland had het park nog een leuke verrassing voor iedereen. Woody kreeg tijdens de lockdown een make over. Voor het eerst sinds zijn debuut in de jaren '90, kreeg Woody een update. Nu ziet Woody er nog meer uit als zijn geanimeerde versie. In Toy Story Land maakte iedereen kennis met de "nieuwe" Woody.

Geniet nog even mee, zo zag de eerste dag van de derde heropening van Hong Kong Disneyland eruit:

Foto's en video's van Disney Magical Kingdom Blog, Hong Kong Mainstreet Gazette en Hong Kong Pavement Art

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zaterdag 20 februari 2021 16:29