Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Queen of Hearts Banquet Hall

februari 21, 2021 168
The Queen of Heart Banquet Hall is een zeer populaire counterservice restaurant in Tokyo Disneyland.
Je vindt het restaurant in Fantasyland en is niet te missen dankzij zijn vormgeving, met als blikvanger de grote hartvormige haagpoort. Dankzij het thema en het goede eten is het een immens populair restaurant. Dit is goed te merken, normaal staan rond etenstijd mensen buiten in een rij te wachten om binnen te mogen. 

Als je ooit hebt gedroomd om ondergedompeld te worden in de wereld van Alice in Wonderland, dan is The Queen of Hearts Banquet het dichtste dat je ooit in Wonderland zal komen (naast het doolhof in Disneyland Paris natuurlijk). Al vanaf het moment dat je binnenstapt door de glazen deuren wordt je overweldigd door thematiek en sfeer van de Disney klassieker.


Wonderland betreed je door de mond van de deurknop. Eenmaal binnen kun je aanschuiven om je eten te bestellen. Dit brengt je in het kasteel van de Hartenkoningin en haar keuken. Het menu is overwegend Westers, nee, niet de hamburgers en friet die je misschien zou verwachten, maar wel vlees en vis met aardappel in diverse vormen. We vinden zowel vis- als vleesgerechten op het menu en er is ook een kindermenu beschikbaar. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een heerlijke onjaardagstaart en thee. Is je Japans niet zo goed? Geen nood, alle restaurants in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea hebben displays met een zeer nauwkeurige weergave van de beschikbare items.Met je eten kun je gaan zitten in verschillende delen van Wonderland. Ook hier word je getrakteerd op de nodige verwijzingen naar de film. 

The Queen of Heart Banquet Hall is een uniek restaurant van Tokyo Disneyland en het is zeker een aanrader voor alle Alice in Wonderland fans.

Foto's: DisneyTouristBlog, Tokyo Disney Resort, Wandering in Disney
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zondag 21 februari 2021 11:40