Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Shanghai Disney Resort viert de lente!

februari 26, 2021 209

Deze lente viert Shanghai Disney Resort de warmte en verscheidenheid aan kleuren van het seizoen met een levendige aankleding, vrolijk entertainment en diverse buitenactiviteiten. Vanaf 1 maart tot en met 5 april 2021 kunnen gasten zich onderdompelen in een kleurrijke wereld vol bloemen. Laat je betoveren door de prachtige bloesem als een voorproefje op de vijfde verjaardag van het resort.


Vier International Women’s Day met onvergetelijke ervaringen en een nieuwe vriend!
Nu de koude van de winter langzaam weggesmolten is en de vogels weer terugvliegen naar Shanghai, strijkt ook een bijzondere vogel neer vanaf 1 maart. Gasten kunnen namelijk Kevin ontmoeten, de exotische en op chocolade verzotte vogel uit Disney Pixars film Up. Zij zal namelijk haar debuut maken in het Shanghai Disney Resort. De gevederde vriend is een sterke en onafhankelijke moeder die van ontdekken houdt. Gasten kunnen Kevin zomaar tegen het lijf lopen in Adventure Isle, waar zij tijdens het lenteseizoen rondwandelt.
De lente markeert ook de viering van de kracht van de vrouw in het Shanghai Disney Resort, met de terugkomst van International Women’s Day. Als erkenning van deze bijzondere dag zal er aan de ingang van Shanghai Disneyland wederom een speciaal bord hangen, geïnspireerd op Minnie Mouse. Enkele Disney prinsessen en prinsen zullen de bezoekers toewuiven vanaf het balkon van het kasteel en ze zullen ook onderdeel zijn van Mickey’s Storybook Express.

Magisch entertainment bloeit op door het hele resort
Shanghai Disney Resort viert de terugkeer van het warme weer met een aanbod van speciaal entertainment voor dit seizoen. Gasten zullen vol bewondering de nieuwe pre-show voor Ignite the Dream – A Nighttime Spectacular of Magic and Light kunnen bekijken. Deze projecties zijn gevuld met kleurrijke lentetaferelen. Verder kunnen gasten een speciale selfiemuur vinden naast Il Paperino, waar selfies genomen kunnen worden met vrolijke lenteachtergronden. Vanaf 9 maart tot en met 5 april kunnen gasten ook StellaLou en haar vriendjes zien in een show op Celebration Square. Volg je dromen en dans mee!
Op 2 april zal de verjaardag van Knabbel en Babbel worden gevierd met een speciale ceremonie voor het Storytellers-beeld. Tijdens deze ceremonie worden gasten aangemoedigd om samen “Happy Birthday” te zingen en deel te nemen aan een unieke Disney fotobeleving.

Fleur je collectie lenteaccessoires op met nieuwe merchandise
Deze lente zullen de gasten een hele nieuwe merchandise-collectie in de winkels van het Shanghai Disney Resort kunnen vinden. Zo zullen er nieuwe Lentecollecties van Mickey en vrienden en Duffy en vrienden komen. Gasten zullen direct verliefd zijn op de vrolijke roze kleuren en de bloemaccenten in deze schattige nieuwe collecties. De Mickey en vrienden collectie zal onder andere een nieuwe knuffel met een speciaal kostuum, kleding, decoratie en meer bevatten.
Bij de net zo schattige Duffy lentecollectie komt de inspiratie voor het design van seizoenselementen zoals pluizige konijnenoortjes en (paas)eieren. Duffy en zijn vrienden zijn helemaal klaar voor de lente met deze merchandise.

Er gaat niets boven overheerlijke snacks en drankjes van het seizoen
De kleurrijke Disneyervaringen zijn eveneens te vinden in de seizoensproducten in de restaurants, kiosken en kraampjes door het hele resort. Zo kunnen gasten genieten van de lekkerste gerechten. Bij Il Paperino vind je op Minnie geïnspireerde snacks, zoals Minnie aardbeien- en vanille-ijs met een Minnie wafel. Gasten kunnen bij Remy’s Patisserie genieten van diverse zoetigheden met bloemendesign en toppers van chocolade in de vorm van diverse Disneyfiguren. Het Mickey & Pals Market Café biedt voor beperkte tijd een Duffy en vrienden Lente Tea Time, die bestaat uit overheerlijke brownies en cakes en een variëteit aan drankjes. Daarnaast zijn er door het hele park Knabbel en Babbel snacks en een speciale popcorn bucket te vinden.
Het Wandering Moon Restaurant brengt ook een nieuw seizoensmenu met traditionele gerechten, allemaal met een Disneytwist. Daarnaast is er iedere vrijdag en zaterdag, vanaf 5 maart tot en met 24 april, in Aurora (Shanghai Disneyland Hotel) de mogelijkheid om een speciaal Sleeping Beauty diner voor twee te boeken. Gasten zullen dan Disneyvrienden zien, voordat ze kunnen genieten van Shanghai Disneylands avondshow.


De Lente bloeit volop in Disneytown en de resort hotels
Met een bezoek aan Disneytown kunnen de gasten genieten van de geuren en kleuren van het lenteseizoen. Er zijn op de lente geïnspireerde toevoegingen zoals eten, activiteiten en meer. Een magisch nieuw hoofdstuk van het Wishing Star Park Adventure zal in maart openen met drie verschillende ontdekkingstochten verdeeld over drie maanden, om de kleine bezoekers meer te laten leren over hoe belangrijk de biodiversiteit en andere verrassende lentegeheimen als voorproefje op Earth Month in april.
Wanneer gasten hun verblijf willen verlengen om extra lang te kunnen genieten van de lente-ervaringen kunnen ze terecht bij de twee resort hotels. Gasten kunnen verblijven in een idyllische omgeving om te relaxen tijdens een meerdaags bezoek aan het resort. Gasten van alle leeftijden kunnen genieten van buitenactiviteiten voor de hele familie tijdens de weekends en vakanties. Verder worden er ook diverse knutselsessies georganiseerd waar de gasten magische creaties kunnen maken en mee naar huis nemen.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op vrijdag 26 februari 2021 14:13