Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Big Band Beat keert terug naar Tokyo DisneySea

maart 31, 2021 122

Vandaag maakte het Tokyo Disney Resort bekend dat de theatershow Big Band Beat terugkeert in een aangepaste vorm, onder de titel Big Band Beat: A Special Treat. De show zal voor het eerst te zien zijn op 1 april 2021 in Tokyo DisneySea.


Big Band Beat: A Special Treat behoudt het concept van een stijlvolle revue met swingende muziek, maar zal te zien zijn in een aangepaste versie conform de geldende gezondheid- en veiligheidsmaatregelen, welke van toepassing zijn voor het Tokyo Disney Resort. Om drukte bij het Broadway Music Theatre te voorkomen is er plaats voor een beperkt aantal gasten per show. Via de officiële Tokyo Disney Resort App is het mogelijk om een plek te reserveren voor Big Band Beat: A Special Treat.

Het Tokyo Disney Resort blijft de focus houden op de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members. Daarom wordt verzocht om de maatregelen te respecteren en na te leven. De Cast Members van het Tokyo Disney Resort kijken er naar uit om iedere dag opnieuw gasten te verwelkomen en ze de best mogelijke beleving te bieden in het Tokyo Disney Resort.


De bovenstaande beelden zijn eerder opgenomen.
Afbeelding

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 31 maart 2021 10:24