Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ILLUMINATE! A Nighttime Celebration komt naar Shanghai Disneyland

april 06, 2021 137

Vijf jaar geleden, sinds de opening van het Shanghai Disney Resort, licht het kasteel iedere avond op door Ignite the Dream – A Nighttime Spectacular of Magic and Light en verwonderde hiermee a miljoenen gasten. Binnen enkele dagen zullen de gasten afscheid moeten nemen van deze eerste avondshow die het resort heeft gekend, deze gaat plaats maken voor de volledig nieuwe show ILLUMINATE! A Nighttime Celebration.


Vanaf 8 april 2021 zal deze show voor het eerst te zien zijn op Shanghai Disneylands iconische Enchanted Storybook Castle. De show zal de gasten onderdompelen in een volledig nieuwe entertainmentervaring, waarbij de nieuwste technologieën en gloednieuwe filmmateriaal gebruikt worden om een dag in Shanghai Disneyland spectaculair af te sluiten. "Voor de 5e Verjaardag wilden we een bijzondere ervaring creëren voor onze gasten, om hen te bedanken om de afgelopen vijf jaar zo memorabel te maken” zei Joe Schott, president en general manager van het Shanghai Disneyland Resort. “Deze nieuwe avondshow is tot stand gekomen door een samenwerking van meer dan 70 Disneyexperts uit 8 landen, welke samen met de nieuwste technologieën en de meest geliefde verhalen een werkelijk prachtige en magische afsluiting van een dag in Shanghai Disneyland hebben gecreëerd.”.


Creativiteit, technologie, verhalen vertellen en innovatie gecombineerd op een magische manier
ILLUMINATE! A Nighttime Celebration bouwt verder op Disney’s nalatenschap van de combinatie van creativiteit, technologie en innovatie, om de geliefde personages en verhalen op magische wijze tot leven te brengen. Met het licht als basisthema, is ILLUMINATE! ontworpen om de gasten het idee te geven dat het park betoverd is door licht, een licht dat de kern is van onze dromen en wensen, wat het park doet leven. Net als voorgaande keren zal het iconische middelpunt van het park, het Enchanted Storybook Castle, onderdeel zijn van het spektakel, maar om de gasten nog verder mee te nemen in de show, wordt er ook gebruik gemaakt van de Gardens of Imagination, zodat het zorgt voor een ongekende ervaring. Gasten zullen het gevoel hebben dat ze midden in de show zitten, door adembenemende visuele en auditieve elementen in de Gardens of Imagination.

Om dit meeslepende effect te krijgen wordt gebruik gemaakt van 91 verlichtingsarmaturen, inclusief 8 nieuwe gigantische torens, 11 verbeterde tuin-priëlen en 12 elektronische waterlelies, welke op 15 verschillende locaties door het park zijn geïnstalleerd. Er zijn 22.000 nieuwe LED-lampjes geïnstalleerd op de nieuwe torens en priëlen. In de tuinen zijn nog eens 5.000 extra lampjes toegevoegd, waarmee het totaal op 27.000 lampjes komt voor de nieuwe show. Om de ervaring nog beter te maken, wordt er ook gebruik gemaakt van gesynchroniseerde verlichting van Dumbo the Flying Elephant, de Fantasia Carousel en de paraderoute. Een grote waterdisplay zal te zien zijn voor het kasteel, bestaande uit 38 statische fonteinen, 7 bewegende fonteinen en een scherm van water. Daarnaast zullen 27 vlammenwerpers en een 6-tal lasers rond het kasteel nog een extra toevoeging zijn op al het vuurwerk en de lichtelementen, wat het geheel samen tot een geweldige spektakel zal maken.

Door het gebruik van projecties, vuurwerk, vuur, fonteinen, lasers, licht en meer, zal deze nieuwe avondshow alle spectaculaire elementen bevatten die het nodig heeft om de gasten er verliefd op te laten worden. Daarnaast zullen de gasten verrast worden door een aantal innovatieve verrassingen.


Klassieke en nieuwe Disneyfiguren nemen de gasten mee op een zoektocht naar het licht
In Disney’s 100 jaar van verhalen vertellen, heeft ieder hoofdpersoon altijd een licht van binnen gehad wat hem of haar de kracht gaf om dromen te laten uitkomen voor een mooiere toekomst. Wanneer de nacht valt over Shanghai Disneyland, zal ILLUMINATE! A Nighttime Celebration de gasten uitnodigen op een zoektocht naar hun eigen licht, samen met 80 personages van meer dan 40 films van de Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios en Marvel Studios, waaronder de meeste recente favorieten zoals Soul en Raya and the Last Dragon.

ILLUMINATE! A Nighttime Celebration bestaat uit zeven unieke hoofdstukken en neemt de gasten mee op een spannende reis. Deze begint met het originele lied Light is in You. Wanneer dit verbluffende visuele verhaal zich ontvouwt, zullen gasten merken dat het vlammetje voor een betere toekomst ontstoken zal worden, terwijl scènes uit Brave, Aladdin, Big Hero 6 en meer te zien zijn, waarna tegenspoed probeert het vlammetje te doven, zoals bij Mulan, Miguel van Coco, en Simba uit De Leeuwenkoning en nog enkele andere karakters. ILLUMINATE! zal daarna de gasten inspireren om de donkere tijden te doorbreken en het licht te zien, waarbij de tegenspoed verdwijnt voor Buzz en Woody van Toy Story, Joy en Sadness van Inside Out, Rapunzel, Anna, Elsa en Olaf uit Frozen en vele anderen. Er volgt een ontroerend einde, waarbij Judy van Zootopia, Elsa, Moana en anderen een boodschap hebben om de gasten aan te moedigen om altijd vast te houden aan het licht dat in iedereen van ons schuilt en met een beetje vertrouwen je altijd vooruit zal helpen.

Als onderdeel van deze nieuwe show zijn negen liedjes, waaronder opnieuw opgenomen klassiekers en volledig nieuwe compositie, getiteld Light is in You, gemaakt voor deze bijzondere avondshow. Welke een nostalgisch gevoel zal oproepen, wanneer dit geweldige spektakel tot leven komt.


Debuut voor de superhelden van Marvel op een Disneykasteel
Geen zoektocht naar het licht en een gevecht tegen de duisternis is compleet zonder de superhelden van Marvel. Voor de allereerste keer op welke Disneykasteel dan ook, zullen gasten de superhelden van Marvel zien samenkomen als onderdeel van een spectaculaire avondshow.

Van de Avengers, waaronder Iron Man, Captain America, Hulk, Captain Marvel, Thor, Black Widow, Hawkeye en Black Panther tot de Guardians of the Galaxy, met Groot en vele andere, zal dit exclusieve hoofdstuk in deze avondshow passeren en een eerbetoon brengen aan 15 Marvel-personages.

Met vijf jaar aan onvergetelijke herinneringen was Shanghai Disneylands iconische avondshow een belangrijk onderdeel als dagafsluiting voor de gasten. ILLUMINATE! A Nighttime Celebration zal deze traditie voortzetten met een adembenemende ervaring die de gasten nog voor jaren zal bijblijven.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op dinsdag 06 april 2021 10:41