Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

'Time to Shine!' Tokyo DisneySea viert 20e Verjaardag

juni 07, 2021 145

Vanaf 4 september 2021 zal Tokyo DisneySea een jaar lang haar 20e Verjaardag vieren onder de naam Tokyo DisneySea 20th: Time to Shine! De 20e Verjaardag gaat exact 20 jaar na de opening van het tweede Japanse Disney Park van start. Tijdens dit feestelijke jaar zal het gevoel van vrolijkheid, geluk, dromen en hoop overheersen bij onze gasten. Cast Members en Disney Vrienden zullen het unieke Disney Park extra laten schitteren.


Om de verjaardag te vieren wordt dagelijks op het water van de Mediterranean Harbor een speciale evenement zijn, namelijk Mickey & Friends Harbor Greeting ‘Time to Shine!’. Vanaf een versierd schip zullen twee tot drie keer per dag Mickey en zijn Vrienden, uiteraard gekleed in hun gloednieuwe kostuums, de gasten begroeten. Dit 10-minuten durende spektakel zal voorzien worden van nieuwe muziek, speciaal gemaakt voor de 20e Verjaardag.


Uiteraard zullen gasten ook bij het betreden van het park al direct in feeststemming komen door de versieringen. Zo zijn namelijk de DisneySea AquaSphere en de Passaggio MiraCosta aangekleed met de meest prachtige versieringen.

Naast het speciale entertainment, wordt deze mijlpaal op meerdere manieren gevierd. Zo is er speciale merchandise verkrijgbaar, allemaal geheel in thema met de festiviteiten. Zo zal er Time to Shine!-merchandise in de winkels komen met Mickey en zijn Vrienden. Daarnaast verschijnt Duffy samen met zijn Vriendjes in de Duffy and Friends Starry Dreams-collectie.


Verder zullen ook de restaurants in het park de verjaardag mee vieren door het toevoegen van speciale items aan de menukaarten. Ook de altijd populaire churros zullen in een speciale variant verkrijgbaar zijn tijdens het feestelijke jaar. En natuurlijk zijn de churros ideaal te combineren met een speciale verjaardagsdrankje. Niet alleen eetbare producten zijn verkrijgbaar, maar ook speciale lunchboxen, bekers en andere aan eten gerelateerde producten zijn te koop.

Buiten Tokyo DisneySea gaat het feest zelfs verder. Zo deelt het park haar verjaardag met Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta, welke ook twintig kaarsjes uitblaast. In het hotel zullen speciale menu-items verkrijgbaar zijn in de restaurants. In het Tokyo Disney Celebration Hotel zullen onder andere de ansichtkaarten en hoesjes voor de kamersleutel tijdelijk gehuld zijn in een speciaal jasje ter ere van de 20e Verjaardag van Tokyo DisneySea. En ook de Disney Resort Line deelt mee in de feestvreugde met speciaal gethematiseerde dagkaarten voor de monorail.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 07 juni 2021 12:54