Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

2 NIEUWE Stage Shows Komen naar Tokyo Disney Resort

april 26, 2023 366
Tokyo Disney Resort maakt twee fantastische NIEUWE podiumshows, "The Diamond Variety Muster" in The Diamond Horseshoe en "Duffy and Friends' Wonderful Friendship" in Cape Cod Cook-Off!

Mickey en zijn vrienden bereiden niet alleen een rootin' tootin'-tijd voor in Tokyo Disneyland, Duffy en zijn vrienden kunnen niet wachten om het perfecte feest te plannen in Tokyo DisneySea. We zijn verheugd om de eerste details te delen, inclusief de schattige en perfect gethematiseerde menu's die in petto zijn!Duizel je naar The Diamond Horseshoe in Tokyo Disneyland, waar "The Diamond Variety Muster" zijn debuut zal maken op 1 september 2023, terwijl Clarabelle Cow en Horace Horsecollar hun eigen variétéshow voorbereiden. Mickey Mouse en zijn vrienden nodigen je uit om deel te nemen aan deze bloedstollende show boordevol romantische ballads tot komische scènes. Het beste van America's West staat op het menu, waaronder klassiek hoefijzervormig brood, tortillarolletjes, worstjes, gebakken kip en meer! En voor de jongeren worden er vleespasteitjes, worstjes en gebakken garnalen geserveerd.Bovendien wordt "Mickey's Rainbow Luau" hervat in Polynesian Terrace Restaurant op dezelfde dag waar een tropische wereld wacht in deze dinershow.In Tokyo DisneySea staan Duffy en zijn vrienden klaar om het perfecte feest te geven in "Duffy and Friends' Wonderful Friendship", op Cape Cod Cook-Off vanaf 4 juli 2023. Deze hartverwarmende show markeert de eerste verschijning van CookieAnn, 'Olu Mel en LinaBell in een show in het park. Samen zullen alle zeven vrienden — waaronder Duffy, ShellieMay, Gelatoni en StellaLou — hun respectievelijke sterke punten benutten, van tekeningen maken tot het maken van decoraties en meer, om dit speciale feest te creëren. Items met een Duffy-thema staan natuurlijk op het menu, waaronder de Cape Cod Cook-Off First Prize Set met Strawberry & Milk Mousse die Duffy's gezicht afbeeldt.

We kunnen niet wachten tot deze GLOEDNIEUWE shows binnenkort debuteren in Tokyo Disney Resort. We moeten weten, waar kijk je het meest naar uit?
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 26 april 2023 07:54