Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NIEUWE DETAILS: MagicBand+ wordt deze zomer gelanceerd en 'Hey Disney!' later dit jaar in Walt Disney World Resort

mei 06, 2022 342
Ben je klaar om op geheel nieuwe manieren met Disney-magie om te gaan? Deze zomer lanceert Walt Disney World Resort onze nieuwste wearable, MagicBand+, later dit jaar gevolgd door de "Hey Disney!" digitale spraakassistent. Beide producten zullen de gastbezoeken tijdens de viering van het 50-jarig jubileum en daarna verbeteren.

Als u al een MagicBand bezit, begrijpt u hoe deze technologie bezoeken aan Walt Disney World gemakkelijker maakt met slechts een tik van uw band bij het betreden van parken en gastenkamers*, het doen van aankopen in winkels en restaurants* en het creëren van magische momenten met de Disney PhotoPass-service . MagicBand+ doet dat allemaal en meer.Gebruik MagicBand+ om sculpturen tot leven te brengen
Je hebt misschien de gouden karaktersculpturen gezien in de vier Walt Disney World-themaparken tijdens de viering van het 50-jarig jubileum. Binnenkort kun je MagicBand+ gebruiken om de sculpturen tot leven te brengen en ermee te communiceren tijdens de 'Disney Fab 50 Quest'. Je kunt ook dieper in de ervaring duiken met de mobiele app Play Disney Parks om bij te houden welke sculpturen je hebt gevonden. Hoe meer je vindt, hoe meer functies je kunt ontgrendelen met digitale prestaties en een augmented reality-functie die je een kijkje geeft in de werelden van je favoriete personages.

MagicBand+ nodigt je uit om deel te nemen aan de "Star Wars: Batuu Bounty Hunters"-ervaring
In Star Wars: Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios, nodigt MagicBand+ je uit om deel te nemen aan de "Star Wars: Batuu Bounty Hunters"-ervaring, waar je je band zult gebruiken om talloze virtuele premies te vinden die verborgen zijn in Black Spire Outpost. MagicBand+ zal je gids zijn, trillend en oplichtend om te laten zien of je op de goede weg bent. Je kunt dan de augmented reality thermische viewer in de Play Disney Parks-app gebruiken - die onthult wat er achter gesloten deuren in Black Spire Outpost zit - om je virtuele premie** te ontdekken. Zodra je missie is voltooid, zal de lokale gildemeester je belonen met galactische credits.

Beleef Nachtelijke Spectaculars op een nieuwe manier met MagicBand+
Je kunt nachtelijke spektakels ook op een nieuwe manier beleven, omdat je je MagicBand+ ziet oplichten en de magie in de lucht aanvult! Het is een schitterende manier om mee te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren in de themaparken.

Deze ervaringen zullen beschikbaar zijn met MagicBand+ en zullen worden gelanceerd wanneer de nieuwe wearable deze zomer in de uitverkoop gaat. Hotelgasten van Disney Resort en houders van een Walt Disney World-jaarpas hebben de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs vóór aankomst te kopen. Je kunt nog steeds bestaande MagicBands en Disney MagicMobile, beschikbaar op in aanmerking komende apparaten, gebruiken om van andere functies te genieten, zoals toegang tot het park*. De originele MagicBand wearable blijft ook beschikbaar voor aankoop.

MagicBand+ zal later dit jaar beschikbaar zijn in Disneyland Resort. Sommige functies zullen variëren tussen Walt Disney World Resort en Disneyland Resort. Daar hebben we binnenkort meer over te vertellen.

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)