Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Binnenkort meer magie: Disney Cast Bereid je voor op de onthulling van de nieuwe Airport Store

september 08, 2022 88
De meeste luchthavens hebben een onmiskenbare energie - en op Orlando International Airport staat die energie op het punt om torenhoog te worden! Deze maand opent de drukste luchthaven van Florida zijn ultramoderne, 1,8 miljoen vierkante meter grote terminal C en een nieuwe Walt Disney World Store zal precies in het midden van de opwinding zijn.

De winkel wordt naar verwachting op 19 september geopend en zal nog meer Disney-magie naar de luchthaven brengen, waardoor reizigers een handige plek hebben om herdenkingssouvenirs te kopen, waaronder items die de 50e verjaardag van Walt Disney World vieren. Maar voordat de winkel opengaat, werken onze castleden hun magie uit om zich voor te bereiden op onze gasten.

Omdat luchthavenreizigers een beetje afgeleid kunnen raken door alle bezienswaardigheden, ging Design Director Steve Carsella op zoek naar een manier om reizigers te laten stoppen en de magie van Disney op te merken met een verbluffend 3D-scherm dat de voorkant van de Walt Disney World Store bedekt.

“Deze uitdaging in combinatie met de prachtige achtergrond van deze winkel en het enorme digitale vastgoed was inspirerend. Dit is nu een magische plek, niet alleen schermen, waar de mogelijkheden eindeloos zijn.”

Ook buiten de winkel kunnen gasten hun eerste Instagrambare Disney-moment van hun vakantie beleven, compleet met een gebeeldhouwd personage en kasteelbeelden. Binnen zullen gasten meteen de Disney-magie voelen, mogelijk gemaakt door een wolkje elfenstof van onze cast.

David Soliman en zijn WDW Merchandise Presentation-team waren de creatieve drijfveren van de visuele elementen rond de winkel.

"Deze locatie is in veel opzichten anders, er zijn zoveel prachtige details om op te letten - van het LED-behang en een gebeeldhouwd kasteel tot de extra grote parkpictogrammen die op het plafond in het middelste atrium zijn geplaatst."
Een weergave van Cinderella Castle in de nieuwe Walt Disney World Store op Orlando International Airport

Er wordt nog steeds de laatste hand gelegd aan de Walt Disney World Store en het team stelt de samengestelde verzameling merchandise samen voordat we onze gasten verwelkomen om het te ervaren. Houd de Disney Parks-blog in de gaten voor meer informatie, want we kijken uit naar de grote opening van de winkel later deze maand.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)