Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of The Most Magical Place on Earth nu te koop met 50% korting

november 07, 2022 439
Dit onmisbare koffietafelboek schetst een robuust portret van het Walt Disney World Resort, door middel van levendige stemmen en zeldzame conceptkunst en foto's van Disney-themaparken.

Walt Disney's visie voor het "Florida Project" begint met Disneyland en de New York World's Fair 1964-1965. Na een fantasierijk en uitgebreid ontwerp, een uniek grondverwervingsproces en een innovatieve bouwperiode, vierde Walt Disney World zijn opening in 1971. Het bevatte een themapark genaamd het Magic Kingdom en drie prachtige thema-resorts: Disney's Contemporary Resort, Disney's Polynesian Village , en Disney's Fort Wilderness Resort & Campground.

Terwijl Walt Disney World consequent groeide en evolueerde in de vijf decennia die volgden, blijven bepaalde thema's weerklinken: er is waardering voor nostalgie, een vreugde in fantasie, een honger naar ontdekking en een oneindige hoop op een betere toekomst. Inspirerende en gedenkwaardige themaparken, waterparken, sportarena's, recreatieve watersportmogelijkheden, golfbanen van wereldklasse, uitgestrekte winkeldorpen en een transportnetwerk als geen ander in de wereld resulteerden in leuke en vertrouwde personages, tradities, spektakels, koopwaar, en zoveel meer. Het resort is de polsslag van de Amerikaanse vrijetijdsbesteding gaan vertegenwoordigen en heeft gediend als achtergrond voor de mijlpalen van het leven, zowel groot als klein, openbaar en privé.

A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of The Most Magical Place on Earth dient als een schatkamer voor liefhebbers van popcultuur, studenten gastvrijheid, artiesten, kunstverzamelaars en Disney-fans.

Bestel nu Walt Disney World A Portrait Of The First Half Century boek met 320 pagina's voor de helft van de prijs met gratis verzending!
Meer info hier: Bol.com of Amazon.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)