Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tips voor een bezoek aan Walt Disney World

februari 15, 2023 271
Als je je eerste bezoek aan Walt Disney World Resort plant, wil je de aflevering van de planDisney Podcast van deze maand niet missen! Er is zoveel te zien en te doen tijdens uw bezoek, en panelleden Elaine P. en Jonathan G. staan klaar om hun expertise te delen om u te helpen bij het plannen van de meest magische vakantie die mogelijk is.

Drie dingen om naar uit te kijken in deze aflevering:

1. Niet te missen ervaringen in alle 4 de themaparken
De panelleden komen naar je toe vanuit Magic Kingdom Park, een van de vier themaparken die je kunt ervaren als je Walt Disney World Resort bezoekt. Ze delen een overzicht van alles wat er te zien en te doen is en geven hun beste tips voor het navigeren door de vier themaparken als nieuwe bezoeker. Elaine onthult dat de sleutel tot een succesvol eerste bezoek aan Walt Disney World Resort het maximaliseren van de tools in de My Disney Experience mobiele app is.

2. In de magie blijven
Als je voor het eerst op bezoek bent, is een verblijf in een Disney Resort-hotel de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in de magie. De panelleden zetten de voordelen uiteen van een verblijf in een Disney Resort-hotel en doen resortaanbevelingen voor uw eerste bezoek. Jonathan zegt dat er een Disney Resort-hotel is voor elke gast, interesse en budget, en het plan Disney Pocket Guides kan je helpen beslissen welk hotel geschikt is voor jouw reisgezelschap.

3. Insidertips van het Guest Experience-team
planDisney is de officiële digitale hulpbron om te helpen met al je vakantieplanningsbehoeften, maar wist je dat je je vragen ook in het park kunt laten beantwoorden? Gastheer Amiyrah Martin sprak met Dallas Richardson, een lid van het Guest Experience Team, om meer te weten te komen over hoe zijn team elke dag nieuwe bezoekers in de parken helpt.De wereld zegt ons dat we volwassen moeten worden. Hier hoef je dat nooit. Dat is de kracht van magie!

Verblijf in een Disney Resort hotel en geniet van maximaal 4 GRATIS nachten tijdens je vakantie van 2 weken en Disney 14-dagen Magic Ticket voor de prijs van een Disney 7. (wanneer je vóór 30 maart 2023 boekt.)

The Power of Magic Package - Reserveer vanaf slechts € 65 aanbetaling per persoon!

GRATIS nachten in een Disney Hotel
Verblijf in een Disney Resort-hotel en geniet van maximaal 4 GRATIS nachten bij een verblijf van 2 weken.
Ontspan in het hart van de magie voor je vakantie in 2023, met dezelfde legendarische details, service en verhalen als in onze Disney Parken. Met meer dan 20 Disney Resort hotels om uit te kiezen, van Value tot Deluxe, is er voor elk wat wils en voor elk budget!

+ 14-dagenkaart voor de prijs van 7
Geniet van Disney 14-dagen Magic Ticket voor de prijs van een  7 dagen.
Exclusief ontworpen voor gasten uit het VK, Europa en Ierland, ze zijn voordeliger dan bij de gate en bieden tal van voordelen, waaronder Memory Maker ter waarde van $ 199. Bovendien helpt de nieuwe, gratis Disney Genie-service je om nog meer plezier en flexibiliteit uit je dag te halen!

Meer info of prijzen: Kijk hier

TIPS:

Je kan je vluchten boeken via de Walt Disney World site zelf, maar dit kan niet vanuit België of Nederland! Je kan wel apart vluchten boeken van Belgie of Nederland naar Walt Disney World (Orlando - Florida)

Vervoer tussen je hotels en de parken moet je niet bijboeken, er is gratis vervoer tussen de parken en hotels voor de Walt Disney World Hotels gasten. Je moet enkel vervoer bijboeken van het vliegveld naar je Disney Hotel. Dat kan via www.mearsconnect.com.

*Aanbieding geldig voor ALLE Europese gasten, bij de betaling van het voorschot kan je België of Nederland kiezen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)