Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Walt Disney World: Volwassenen betalen kinderprijzen voor Disney Magic-tickets 2024

februari 01, 2024 1252
Droom je van magische momenten? Welnu, dit is het moment om je dromen waar te maken, want volwassenen betalen slechts gedurende een beperkte tijd kinderprijzen voor Disney Magic Tickets in het Walt Disney World Resort in Florida.

Om van dit gloednieuwe aanbod te profiteren, boekt u eenvoudig uw tickets vóór 29 februari voor aankomsten tussen 5 februari en 31 december 2024. Maar dat is nog niet alles...
 
Naast het betalen van de kinderprijzen, krijg je ook het 14-daagse Disney Magic Ticket voor de prijs van zeven dagen. Dit betekent dat je het dubbele aantal dagen hebt om vier unieke themaparken te verkennen en je te storten op waterparkplezier! En oh jongen, er is zoveel te zien en te doen – van ontzagwekkende shows en parades tot hartverwarmende ervaringen met Disney-personages. En dan hebben we het nog niet eens over de iconische attracties en nieuwe avonturen die meeslepender zijn dan ooit, zoals Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind en TRON Lightcycle/Run.
 
Naast de themaparken geeft uw Disney Magic Ticket u toegang tot het ESPN Wide World of Sports Complex en Disney's Oak Trail Golf Course. U kunt zelfs één rondje minigolf per dag spelen. Hoe is dat voor een hole-in-one!

Deze tickets zijn voordeliger dan die aan de poort, omdat ze een hele reeks ongelooflijke voordelen bieden, waaronder toegang tot Park Hopper, waarmee je op dezelfde dag meerdere attractieparken kunt betreden, en Memory Maker (ter waarde van $ 210), waarmee je u kunt onbeperkt downloaden van de magische momenten van uw gezin, vastgelegd door Disney PhotoPass-fotografen.
 
Met deze eerste aanbieding is er nog nooit een beter moment geweest om je Walt Disney World-dromen waar te maken. Dus boek nu en begin met het aftellen van de slaapjes.

Deze tickets zijn hier te koop!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)