Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Boek uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World!

december 28, 2021 9573
Neem deel aan de magische viering van het 50-jarig jubileum in Walt Disney World Resort, in Florida. Boek voor geselecteerde aankomsten in 2022 en geniet van ons magisch pakket tijdens een verblijf in geselecteerde Disney Resort Hotels.

50-jarig jubileumpakket

Tot 2 gratis nachten bij een verblijf van 2 weken + 14 dagen ticket voor de prijs van 7!

- Kom en deel het magische 50-jarig jubileum van Walt Disney World! Verblijf in een Disney Resort hotel en geniet tot 2 nachten GRATIS tijdens je 2 weken durende vakantie.
 
Bovendien kun je genieten van Disney 14-dagen Magic Ticket voor de prijs van een 7-dagenkaart, waarmee je toegang hebt tot alle 4 themaparken en waterpark.
Inclusief Memory Maker ter waarde van $ 199. Bovendien helpt de nieuwe, gratis Disney Genie-service je om nog meer plezier en flexibiliteit uit je dag te halen!

Ook beschikbaar tijdens de zomervakantie - boek voor 30 maart 2022!
Geldig voor aankomsten van 15 mei - 10 september 2022 voor alle deelnemende Disney Resort-hotels.

Meer info of prijzen: Kijk hier

*Aanbieding geldig voor ALLE Europese gasten, bij de betaling van het voorschot kan je België of Nederland kiezen.
* Geen wijzigingskosten. Wanneer u uw vakantiedata tot 7 dagen voor vertrek wijzigt.VERBLIJF IN EEN DISNEY-HOTEL
Geniet van dezelfde legendarische verhalen, details en gastenservice als in de Disney Parken in een Disney Resort hotel
Voel je thuis in het hart van de magie met accommodatie voor elke gezinsgrootte en elk budget
Reis gemakkelijk rechtstreeks van uw Disney Resort-hotel naar de Disney-parken met een verscheidenheid aan leuke, gratis vervoersopties
Geniet van extra tijd in de Disney-parken, met 30 minuten vroege toegang voor gasten van het Disney Resort-hotel

Disney Genie+ service
De gratis Disney Genie-service helpt je om meer plezier en flexibiliteit te halen uit je dag, je tijd en je keuzes.
* Disney Genie+, voor een extra € 7,99 per dag, kun je Disney Genie+ toevoegen aan je Disney Magic Ticket om nog meer leuke en tijdbesparende voordelen toe te voegen aan je ticket of pakket.

Vier de 50ste verjaardag van Walt Disney World.
Walt Disney World opende zijn deuren op 1 oktober 2021 en viert dus dit jaar zijn 50ste verjaardag, de viering zal enkele maanden duren en dus ook in 2022 nog aanwezig zijn in de parken. De meeste grote Disney-jubileumvieringen omvatten magisch entertainment, een speciaal parkdecor, nieuwe attracties, leuke souvenirs en heerlijke thematraktaties.

Nieuwe attracties:
Remy's Ratatouille Adventure (EPCOT) - Je krimpt ineen tot het formaat van chef-kok Remy en racet door Gusteau's restaurant op een wild avontuur.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind (EPCOT) - Ga met de Guardians of the Galaxy op avontuur door de kosmos. De storytelling coaster draait 360 graden om je aandacht op de actie te richten. Als je je afvraagt ​​waar het terugspoelen binnenkomt, is dit de eerste omgekeerde lancering op een Disney-achtbaan.PLAY! Paviljoen  (EPCOT) - In deze digitale metropool ontdek je een interactieve stad boordevol games, activiteiten en ervaringen die je verbinden met vrienden, familie en geliefde Disney-personages als nooit tevoren.

Oorspronkelijk zou de TRON Lightcycle Run-achtbaan op tijd voor het jubileum van Disney World in Magic Kingdom openen, maar die attractie heeft nog geen openingsdatum op de kalender.Meer info of prijzen: Kijk hier
Beoordeel dit item
(1 Stem)