Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Genie Service geeft een nieuwe kijk op de gastenervaring in Walt Disney World Resort en Disneyland Resort

augustus 19, 2021 1109
We zijn bijna klaar om de Disney Genie uit de lamp te laten komen!

Dit najaar komt Disney Genie naar Walt Disney World Resort en Disneyland Resort, een gratis en handige nieuwe digitale service ontworpen om jouw beste dag in Disney te creëren. We hebben geluisterd naar je feedback - je wil dat planning gemakkelijker is, je wil meer flexibiliteit en je wil betere hulpmiddelen om je te helpen het meeste uit jouw bezoek te halen - en dat is precies wat Disney Genie gaat doen. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in deze coole nieuwe technologie, die je door onze themaparken leidt met tips die je kunnen helpen de tijd in rijen te verkorten, magie om elke hoek te ontdekken en het giswerk weg te nemen van "wat gaan we nu doen?".

De Disney Genie-service is ingebouwd in de apps My Disney Experience en Disneyland en maximaliseert je tijd in de parken, zodat je meer plezier kunt hebben. Het bevat een gepersonaliseerde route functie die snel en naadloos een hele dag in kaart brengt. Van specifieke attracties, foodie ervaringen en entertainment, tot algemene interesses zoals Disney prinsessen, schurken, Pixar, Star Wars, thrill rides en nog veel meer - vertel Disney Genie gewoon wat je wilt doen en de app zal de planning voor je doen.Hier zijn nog een paar functies:
- Krijg van 's ochtends tot 's avonds updates i.v.m. je route: Disney Genie blijft je reisroute gedurende de dag bijwerken, zodat je spontaner kunt zijn en met de stroom mee kunt gaan.
- Vind je favorieten in een oogopslag: Creëer je eigen persoonlijke tipbord om je favorieten te zien. De app zal huidige EN voorspelde toekomstige wachttijden weergeven, zodat je kunt voorspellen wanneer je misschien sneller toegang krijgt tot attracties.
- Geniet van meer flexibiliteit en plezier: Disney Genie brengt bestaande planningsfuncties samen op één plaats. Sluit aan bij een virtuele wachtrij bij bepaalde attracties, maak reserveringen voor diners en ervaringen, bestel mobiel eten op veel locaties, krijg hulp van een virtuele assistent en nog veel meer.

Voor nog meer gemak en flexibiliteit zijn er twee andere opties om van onze themaparken te genieten, via een wachtrij die we de Lightning Lane ingang noemen, waarmee je ook tijd in de rij bespaart:
•    - Disney Genie+ service (beschikbaar voor aankoop): Voor de prijs van $15 per ticket per dag in Walt Disney World Resort en $20 per ticket per dag in Disneyland Resort kies je de eerstvolgende beschikbare tijd om bij een verscheidenheid aan attracties en ervaringen te komen met behulp van de Lightning Lane ingang. U kunt één selectie per keer maken, gedurende de dag - van klassiekers zoals Haunted Mansion tot thrill rides zoals Big Thunder Mountain Railroad en nieuwere favorieten zoals Millennium Falcon: Smugglers Run (attracties onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid). Deze handige optie is de volgende evolutie van de fan-favoriete Disney MaxPass service van Disneyland Resort. Disney Genie+ zal ook gethematiseerde audio-ervaringen uit de Disney parken  en foto-functies bevatten om uw herinneringen vast te leggen - augmented reality lenzen voor degenen die Walt Disney World Resort bezoeken en onbeperkte Disney PhotoPass downloads van uw dag als je Disneyland Resort bezoekt.
•    Individuele selectie van attracties (beschikbaar voor aankoop): Plan een tijd om aan te komen bij maximaal twee zeer populaire attracties per dag met behulp van de Lightning Lane ingang - zoals Seven Dwarfs Mine Train in Magic Kingdom Park en Radiator Springs Racers in Disney California Adventure park (onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid; attracties niet inbegrepen bij Disney Genie+). Prijzen voor deze optie zullen variëren per datum, attractie en park en zullen dichter bij de lancering worden aangekondigd.

Lightning Lane selecties worden gemaakt op dezelfde dag van je bezoek en kunnen gebruikt worden in meerdere themaparken, geweldig voor diegenen die houden van de Park Hopper optie. Attracties blijven een traditionele stand-by wachtrij aanbieden, of een virtuele wachtrij bij bepaalde attracties zoals Star Wars: Rise of the Resistance - om de flexibiliteit te maximaliseren.

Terwijl de FASTPASS, FastPass+ en Disney MaxPass met pensioen zullen gaan, zijn we ongelooflijk enthousiast over de flexibiliteit en keuzes die de Disney Genie service biedt. Je kunt kiezen uit al onze nieuwe opties, een mix van hen of helemaal geen, en altijd een geweldige ervaring hebben, ongeacht hoe je besluit om je beste Disney dag te plannen.

We brengen ook enkele verbeteringen aan in ons Disability Access Service (DAS)-programma, waaronder nieuwe opties om je voor aankomst in te schrijven voor het programma en voor DAS-deelnemers om attracties rechtstreeks in de app te selecteren. Deze opties zullen beschikbaar zijn naast ons bestaande DAS programma. Bezoek onze pagina voor Gasten met een Handicap op DisneyWorld.com en Disneyland.com voor meer details.
Voor meer details over Disney Genie, bezoek DisneyWorld.com/DisneyGenie en Disneyland.com/DisneyGenie en bekijk deze video van Gary Daniels, Vice President van Digital Experience.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)