Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Star komt naar Disney+ (ook in Nederland en Belgie)

januari 04, 2021 568
Star is een nieuw algemeen merk voor entertainmentcontent van The Walt Disney Company, dat wordt toegevoegd aan de Disney+-streamingservice in bepaalde markten, waaronder Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada.
Bij het merk Star zullen duizenden uren aan series en films van de creatieve studio's van The Walt Disney Company worden ondergebracht, waaronder Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios, 20th Television en meer. Ook zullen er Hulu Originals aan Star worden toegevoegd. De uitbreiding zal vooral focussen op volwassen content, inhoud die niet geschikt is voor Disney Plus. Dit wordt aangevuld door lokale programma's uit de regio's.

Star zal te zien zijn als nieuwe tegel op de Disney+ pagina naast de al bestaande van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Omdat het aanbod niet altijd op kinderen gericht is, zal het aanbod beveiligd zijn met een pincode.

Het merk Star wordt op 23 februari toegevoegd aan Disney+ waardoor de dienst 2 euro per maand duurder zal worden. Per maand betaal je vanaf dan €8.99 en per jaar €89.99 in de plaats van €6.99 en €69.99, de huidige abonnementshouders blijven voor 6 maand de lagere prijs betalen. Heb je de dienst al per jaar betaald, dan blijft je abonnement lopen aan de oude prijs tot aan de einddatum, pas bij vernieuwen betaal je de nieuwe prijs.

Eerder maakte Disney ook al bekend wat we de komende maanden nog mogen verwachten op Disney+ en meer details wat er in januari
te zien is op Disney+.Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op maandag 04 januari 2021 14:11