Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Raya and the Last Dragon op Disney+ en in de bioscoop

januari 27, 2021 403
Vanaf 5 maart brengt Disney ons Raya and the last dragon naar Disney+ en de bioscoop. Het verhaal over een eenzame krijger, Raya, die de legendarische laatste draak moet opsporen om een kwade kracht te stoppen die na 500 jaar is teruggekeerd en de wereld van Kumandra bedreigt.

Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden.

Vanaf 5 maart kun je met VIP-toegang Raya en de Laatste Draak bekijken op Disney+ met VIP-toegang voordat deze film beschikbaar komt voor alle Disney+-abonnees.
Disney+ biedt VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak voor € 21,99 op disneyplus.com en in de Disney+-app op geselecteerde platforms, waaronder Apple en Google. Het aanbod voor VIP-toegang is beschikbaar tot 08:59 uur CET op 5 mei 2021. Als je eenmaal VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak hebt, kun je zo vaak kijken als je wilt op elk platform waarop Disney+ beschikbaar is. Je houdt toegang tot Raya en de Laatste Draak zolang je een actief abonnement op Disney+ hebt. Raya en de Laatste Draak is zonder extra kosten beschikbaar voor alle Disney+-abonnees vanaf 4 juni 2021.

Raya and the Last Dragon heeft de stemmen van Kelly Marie Tran als Raya, een krijger wiens geestigheid is zo scherp als haar lemmet, en Awkwafina zo magisch, mythisch, zelfspottend draakje genaamd Sisu. Nieuw geopenbaarde karakters uit de film zijn onder andere een straatvechter van 10 jaar met de naam Boun, de formidabele reus Tong en een stelende peuter Noi met haar band van Ongis. De speelfilm is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada en geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho.

1h 30min 
Animation, Action, Adventure
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 februari 2021 10:45