Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WandaVision heel populair

februari 16, 2021 168
Disney+ heeft met WandaVision een nieuwe hitserie te pakken. De Marvel-reeks is op dit moment zelfs de populairste reeks ter wereld.

Op dit moment zijn er al zes van de negen afleveringen van de minireeks ‘WandaVision’ uitgezonden op Disney+. Iedere vrijdag is er telkens een nieuwe aflevering te bekijken, wat ook meer en meer mensen doen. Hoewel de start niet zo rooskleurig was, lijkt het tij nu gekeerd. Het was ook niet onlogisch dat ‘WandaVision’ tijd nodig had om te groeien, want het duurt eventjes voor je weet waarover de reeks precies gaat.

Waar sommige fans zich echter verwacht hadden aan een serie vol actie en spanning - zoals we dat van Marvel gewoon zijn - doet ‘WandaVision’ echter iets totaal anders. Het koppel (hoofdpersonages Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany)) verhuist naar een rustige buurt, waar ze etentjes koken voor zijn baas en bijpraten met haar vriendinnen. Bovendien wordt Wanda in een mum van tijd zwanger. Dat hele plaatje krijgen we voorgeschoteld in het zwart-wit. De show voelt dus aan als een verouderde sitcom.

Meer van dat
Kortom, het programma blijft boeien. Een groot succes voor Disney+, gezien ‘WandaVision’ de eerste van vele aangekondigde Marvel-reeksen is. De toon is dus gezet. Binnenkort krijgen we onder andere ook ‘The Falcon & The Winter Soldier’, ‘Loki’ en ‘Hawkeye’ te zien. Dat deze series goed scoren is belangrijk voor de zender, gezien men vanaf februari meer gaat inzetten op content voor volwassenen.

‘WandaVision’, elke vrijdag een nieuwe aflevering op Disney+

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 16 februari 2021 13:17