Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
De metalen reproductie van het herdenkingspaspoort en de doos met medailles ter ere van Euro Disneyland worden op 31 augustus uitgebracht.
Ter gelegenheid van de "World Princess Week" die vandaag begint, zijn de uren van speciale evenementen nu beschikbaar in de officiële app van Disneyland Paris.
Het Deense merk Bodum combineert zijn knowhow en gevoel voor design om de 30 jaar magie van Disneyland Paris te vieren met de creatie en verkoop van 3 van deze producten in samenwerking met Disneyland Paris: een glazen mok, een piston-koffiezetapparaat en een mok met Tinkerbell, Sleeping Beauty Castle.
Amsterdam, 21 juni 2022 – Disneyland Paris lanceert vandaag haar eerste officiële Nederlandse podcast "Op weg naar de Magie" met Michiel Veenstra en Gioia Parijs. In Op weg naar de Magie nemen Gioia en Michiel de luisteraars en kijkers mee op een roadtrip vol voorpret naar de 30e verjaardag van Disneyland Paris.
Kom voor de unieke attracties, overheerlijk eten en drinken, magische character interacties en blijf voor de schitterende shows in Disneyland Paris. Het is bijna showtime, dus laten we deze show op gang brengen en een paar van onze favorieten bekijken die je niet mag missen in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park!
Disneyland Paris en de stad Parijs schitteren nu een beetje helderder: om de viering van het 30-jarig jubileum van het resort nog specialer te maken, voerde Mickey Mouse in april een goocheltruc uit door de Eiffeltoren te verlichten.
Al 30 jaar lang worden in Disneyland Paris dag in dag uit adembenemende shows, betoverende parades en duizelingwekkende avondspektakels aangeboden om gasten van alle leeftijden te betoveren. Dit is een gelegenheid om een diepgaander overzicht te geven van de verscheidenheid en de uitstekende kwaliteit van de shows die men in ons resort kan ontdekken.
"Disneyland zal blijven groeien, uitbreiden en nieuwe manieren bieden om plezier te hebben, te leren en avonturen te delen", aldus Walt Disney. Disneyland Paris - dat de baanbrekende visie van zijn oorspronkelijke oprichter vervult - is zelf een plaats die sinds de opening heeft geïnnoveerd, door gebruik te maken van de nieuwste technologie om de ervaring van onze gasten te verbeteren.
Binnenkort zijn er een aantal nieuwe artikelen te koop voor de 30e verjaardag van Disneyland Pars.
Disneyland Paris opende 30 jaar geleden voor het eerst zijn poorten, op 12 april 1992 om 9.01 uur. Dit jaar vieren meer dan 900 Cast Members hun 30 jaar anciënniteit - of zelfs meer - binnen het bedrijf. Voor deze gelegenheid hebben ze deelgenomen aan de reproductie van de foto die werd genomen bij de opening van het resort.
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Disneyland Paris en in samenwerking met Walt Disney Imagineering, is Disneyland Paris verheugd een uitzonderlijk panel aan te kondigen dat vele Disney Imagineers zal herenigen, waaronder een aantal die voor het eerst sinds de jaren 90 op het podium zullen samenkomen!
Vanaf morgen kan een bezoek aan Disneyland Paris terug zonder beperkingen. Ongeveer 2 jaar na het begin van de crisis zijn zo goed als alle maatregelen afgeschaft. Of er later terug strengere maatreglen zullen komen zal afhangen van de Franse overheid.
Enkele weken geleden kwamen we te weten dat de officiële start van de 30e verjaardag gepland was voor 6 maart 2022. Natuurlijk wilden we daar zeker bij zijn en we boekten dus snel Disney Hotel Santa Fe voor dat weekend van vrijdag tot en met maandag. Onze ervaring zegt dat de kans erin zit dat er op 6 maart al soft openingen zouden zijn. En omdat 6 maart op een zondag viel, zou het persevent gepland zijn op de zaterdag ervoor en dus konden we al een stukje zien van wat de 30e verjaardag te bieden heeft.
De 30e verjaardag van Disneyland Paris markeert het begin van een nieuw tijdperk dat wordt gekenmerkt door transformatie, creativiteit en nieuwe technologieën.
Voor zijn 30e verjaardag heeft Disneyland Paris besloten een grote wedstrijd te organiseren waarbij je Magic Keys kan winnen die de deuren van de Disney Parken openen voor een speciaal iemand!
Pagina 1 van 3