Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris begint zijn 30e verjaardagsviering op 6 maart 2022

september 06, 2021 3204
Disneyland®️ Paris geeft het startschot voor de viering van zijn 30e verjaardag binnen slechts 6 maanden, op 6 maart 2022...

Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland®️ Paris officieel voor de eerste keer gasten na jaren van verbeelding, planning en ontwikkeling om Walt Disney's magische droom tot leven te brengen in Europa. Drie decennia later is het resort blijven uitbreiden met nieuwe verhalen, personages en avonturen, waaronder geliefde franchises zoals Pixar, Star WarsTM en MARVEL, en is het de nummer één toeristische bestemming in Europa geworden.

Met een belangrijke mijlpaal die binnen slechts 6 maanden nadert, kunnen gasten meer magie aan de horizon verwachten als Disneyland Paris de viering van de 30e verjaardag begint op 6 maart 2022. Deze eenmalige viering van het betoverende verleden en de spannende toekomst van het resort zal de gasten uitnodigen om een glanzend nieuw tijdperk in te gaan waar ze groter zullen dromen, harder zullen lachen en breder zullen glimlachen. Disneyland Paris' 30th Anniversary zal gehuld zijn in een feestelijke sfeer  en een groot aantal speciale ervaringen in Disneyland ®️ Park, Walt Disney Studios ®️ Park en het hele resort creëren.Disneyland Paris cast members zullen in het hart van de viering staan, de kenmerkende service van het resort leveren en de verwachtingen van de gasten elke dag overtreffen door er alles aan te doen om elk bezoek speciaal te maken.

Boek nu je verblijf voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris!
Bekijk nu de prijzen op de:
Disneyland Paris Website


Afbeelding
Meer details over de 30e verjaardag van Disneyland Paris zullen binnenkort worden aangekondigd.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 03 november 2021 07:04

Laagste prijs kalender