Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dineren met Disney-characters keert terug in Disneyland Paris

maart 23, 2022 1283
Naar aanleiding van de recente aankondigingen van de regering en de versoepelingen omtrent de coronamaatregelen, heeft Disneyland Paris zojuist kunnen bevestigen dat gasten vanaf 31 maart opnieuw kunnen genieten van maaltijden met Disney-characters. Vanaf deze datum is het weer mogelijk om in L'Auberge de Cendrillon en Plaza Gardens Restaurant te dineren met je favoriete Disney-prinsessen of Mickey & Friends.

Vanaf 31 maart kunt u uw tafel reserveren voor deze geweldige ervaringen via de officiële mobiele Disneyland Paris-app. 

🍽 Plaza Gardens schakelt op 31 maart over op Character Dining voor het ontbijt (€41 volwassenen, €35 kinderen) en -nieuw- voor het diner (€69 volwassenen, €36 kinderen). Heeft u na die datum al een dinerreservering en wilt u deze behouden, dan valt u onder Character Dining.

🍽 In Auberge de Cendrillon maakt de locatie zich op voor de feestelijke heropening op 31 maart!
Het biedt karaktervolle lunch en diner, beide geprijsd op € 79 voor volwassenen en € 49 voor kinderen. (Extra Plus dinerplan Gasten kunnen al reserveren). Ontbijt in l'Auberge de Cendrillon zal deze zomer volgen.Vanaf 1 april keren ook de Character Experiences in Disneyland Paris terug in plaats van de Selfiespots. Gasten zullen weer dichter bij geliefde Disney-, Pixar-, MARVEL- en Star Wars-personages kunnen komen. Deel je speciale moment met Mickey bij "Meet Mickey Mouse" of geniet van een koninklijke Meet 'n' Greet met een Disney Princess in de Princess Pavilion.

Bron prijzen DLP Report
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 29 maart 2022 18:52

Laagste prijs kalender