Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel

mei 12, 2022 73979

Index

Het Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel is het eerste Disney Hotel van het Tokyo Disney Resort in de middenklasse. Ideaal voor wie graag de Disney Parken wil bezoeken, maar graag iets meer luxe heeft dan een basishotel, maar niet per se de luxe wil hebben die de andere hotels te bieden hebben. Dit 11 verdiepingen tellende hotel in Toy Story thema opende haar deuren op 5 april 2022 en beschikt over 595 hotelkamers.


Stap binnen in de wereld van Toy Story
Zoals de naam van dit hotel al doet vermoeden is het gebaseerd op de succesvolle filmreeks Toy Story. Zodra je binnenloopt in de lobby voel je je direct een met de speelgoedfiguren uit de film. De kleurrijke lobby bevat verschillende uitvergrote speelgoedonderdelen, zoals puzzelstukken, bordspellen, potloden en meer. Verder vind je in het hele hotel, zowel binnen als buiten, het Toy Story thema terug.


Verblijf in Andy’s kamer
Wanneer je verblijft in één van de hotelkamers dan herken je veel dingen direct uit Andy’s kamer uit de animatiefilms. Denk bijvoorbeeld aan het iconisch blauwe behang met witte wolken erop. Daarnaast vind je ook vele elementen van speelgoed terug in de kamer en hangt er ook een groot Mickey Mouse horloge aan de muur.


Eenvoudig toegang tot de parken

Het Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel is niet direct aan een ingang van de Disney Parken gelegen, maar geen paniek. Met de Disney Resort Line kun je je heel eenvoudig binnen het Tokyo Disney Resort verplaatsen. Het Bayside Station is vlak naast de ingang van het hotel gelegen, waardoor je met de monorail in rap tempo op je bestemming bent aangekomen.

Vorige 1/7 Volgende »

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op donderdag 12 mei 2022 18:14

Laagste prijs kalender