Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Toy Story Hotel

maart 22, 2021 46305

Index

Op een korte wandeling van Shanghai Disneyland gaat je vakantieplezier verder bij het Toy Story Hotel, een plek geïnspireerd door het vriendelijke speelgoed uit Toy Story. De gethematiseerde kamers zijn vol met speelse details. Zeg hallo tegen Woody en Jessie en ga met ze op de foto. Hier zal ieder kind direct een glimlach op zijn gezicht krijgen en zal je zelf direct weer eindeloos plezier krijgen.


Een plek geïnspireerd door vriendelijke speelgoed
Ervaar een vakantie zoals je nog nooit hebt ervaren wanneer je ondergedompeld wordt in de wereld vol plezier van Toy Story. Van het moment dat je aankomt word je begroet door een groot gebouw geschilderd in een vrolijk blauwe-hemel-en-donzige-wolken-ontwerp dat je doet denken aan de kamer van Andy uit de klassieke Disney·Pixar-film. Loop door een ingang in de vorm van een enorm grote verpakking van je favoriete Toy Story vrienden, waarna je in de kleurrijke lobby uitkomt. Deze is versierd met afbeeldingen van Buzz, Woody, Jessie en Bullseye, de pilaren lijken blokkentorens, vloeren hebben het design van bordspellen en de informatieborden zijn Etch-a-Sketch-schermen. Waar je ook kijkt, overal waar je ook komt, je ontdekt weer nieuwe verrassingen die je doen glimlachen, zoals de enorme beelden van de Toy Story hoofdpersonen Woody en Buzz op de binnenplaats van het hotel, de figuren die je vertellen op welke verdieping je bent in de lift en de speelse details in je kamer. Zelfs nadat je Shanghai Disneyland hebt verlaten, gaat het vakantieplezier gewoon verder in het Toy Story Hotel!


Geniet van speciale toegang tot Shanghai Disneyland
Hotelgasten die verblijven in een van de twee Disneyhotels kunnen gebruik maken van een speciale toegangspoort voor Shanghai Disneyland, welke tot één uur voor de reguliere openingstijden al geopend is. De ingang is gesitueerd in Disneytown en is eerder geopend dan de hoofdingang van het park. Gasten kunnen in de ochtend* gebruik maken van de Shanghai Disney Resort shuttle naar Disneytown, om via deze ingang toegang te krijgen tot het park, op vertoon van het bewijs afgegeven door het hotel, de parktickets, een identiteitsbewijs en een geldige parkreservering (QR code).
*Vraag een Cast Member van de receptie voor het gedetailleerde tijdschema voor de bus.

Er valt genoeg te beleven voor de kleintjes
Je kinderen kunnen er even lekker tussenuit in het hotel tijdens een bezoek aan het park. Een variatie aan activiteiten staan klaar om jou en je familie plezier te laten beleven in de Play Room, gevuld met geweldig speelgoed, glijbanen en speeltoestellen welke allemaal zo uit de film Toy Story kunnen komen. Wanneer het warm weer is, ga je naar de Launchpad, een op de ruimte geïnspireerde waterspeelplaats waar je gegarandeerd de nodige verkoeling zult krijgen. Exclusief voor de gasten van het Toy Story Hotel.


Maak foto’s met Woody en Jessie
Woody en Jessie zullen je hartelijk ontvangen. Uiteraard is dit het ideale moment om je ontmoeting met je favoriete speelgoedhelden vast te leggen door samen met hen een foto te nemen. 

Een korte wandeling naar Shanghai Disneyland
Geniet van een korte wandeling of maak gebruik van de gratis shuttlebusservice van het Toy Story Hotel naar Shanghai Disneyland. Omdat je zo dichtbij het themapark bent, geeft het grote flexibiliteit in de planning van je dag. Even een korte pauze in het hotel of eenvoudig toegang tot alles wat Disneytown te bieden heeft met zijn restaurants, winkels en entertainment.


Legendarische Disney kwaliteitsservice
Disney Cast Member staan 24 uur per dag klaar om je vakantie zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Van het moment van aankomst wordt je begroet door glimlachende Cast Members, wereldwijd bekend om hun aandacht voor detail, persoonlijke service en toewijding tot je tevredenheid.

Dineren met de hele familie
Ervaar de overheerlijke dinermogelijkheden met snelle service, zodat je weer vlug verder kunt naar het volgende avontuur. Met zoveel te zien en te beleven in het Shanghai Disney Resort maken we het je graag gemakkelijk om eenvoudig om de lekkerste gerechten en snacks te vinden waar iedereen van houdt!


Onmiskenbare Disney-kwaliteit
Aangenaam gesitueerd op maar enkele ogenblikken van Shanghai Disneyland vind je de hotels van het Shanghai Disney Resort welke je onderscheidende services bieden om je vakantie zo memorabel mogelijk te maken, zelfs als je al het pretpark verlaten hebt, bevind je je nog steeds midden in de magie. Onze unieke accommodaties zijn doordrenkt met Disney-verhalen en ontworpen voor families. Kom en ervaar zelf de legendarische kwaliteit en service waarvoor Disney beroemd is!

Vorige 1/5 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 24 maart 2021 21:36

Laagste prijs kalender