Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wat staat ons te wachten tijdens de 30e Verjaardag?

november 20, 2021 845
Deze zaterdag, op het Destination D23-evenement in het Walt Disney World Resort in Florida, toonde Disney Parks Experiences and Products President Josh D'Amaro een eerste blik op de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en onthulde hij spannend nieuws over de langverwachte Avengers Campus, die in de zomer van 2022 in het Walt Disney Studios Park zal openen.


De festiviteiten voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris beginnen over een paar maanden, vanaf 6 maart 2022. Om deze historische mijlpaal te markeren en door te gaan met het inspireren en verrukken van onze gasten, zal de magie helder schijnen. Terwijl onze creatieve teams hard aan het werk zijn om de festiviteiten voor te bereiden, deelde Josh D'Amaro enkele nieuwe details en beelden van wat we aan het plannen zijn.


Nieuwe details over de viering van de 30e verjaardag

Tijdens de speciale presentatie kregen fans een eerste blik op hoe Main Street, U.S.A. en de Disney figuren zullen worden aangekleed voor de viering... met een speciale focus op Mickey's nieuwe look voor de 30e verjaardag. Ons pas opgeknapte kasteel van Doornroosje zal dienen als een ongelooflijk decor voor een nieuwe show op de Hub.


We zijn ook zeer verheugd om enkele van de favoriete klassieke shows en parades van onze gasten terug te brengen - zoals Disney Stars on Parade en Disney Illuminations - en dit net op tijd voor onze verjaardag.
Avengers Campus: opening in de zomer van 2022.

Boek nu je verblijf voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris!
Bekijk nu de prijzen op de:
Disneyland Paris Website
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zondag 21 november 2021 13:56