Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De 30e verjaardag van Disneyland Paris: laat de magie stralen!

november 27, 2021 1014
Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag.

Disneyland Paris straalt magischer dan ooit!Een uniek feest
Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee!


Afbeelding

Ontdek hier alvast een voorproefje, het volledige programma maken we binnenkort bekend.

Een magische sfeer
Geniet van de magische sfeer en bewonder de feestelijke decoraties voor onze 30e verjaardag, zowel overdag als 's avonds.

Glinsterende nieuwe outfits
Mickey, Minnie, Donald, Katrien en hun vrienden kunnen niet wachten om onze verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits.


Een vrolijke nieuwe show met de Disney Figuren
Kijk je ogen uit bij deze verbazingwekkende show die overdag te zien is en speciaal voor onze 30e verjaardag is gemaakt. De feestelijke sfeer voert je mee!
Ga naar het Kasteel van Doornroosje voor een kleurrijk feest met veel vrolijke Disney Figuren. Ze nodigen je uit om mee te dansen en te zingen om onze verjaardag te vieren.


Exclusieve souvenirs voor de 30e verjaardag
Neem het feest mee naar huis met een van onze schitterende nieuwe en exclusieve 30e verjaardag souvenirs. Er is iets leuks voor iedereen!


Unieke snacks
Geniet van Disneylicious snacks en maaltijden die speciaal voor onze 30e verjaardag zijn gemaakt.


Ontdek het beste van 30 magische jaren
Naast de nieuwigheden die speciaal zijn ontworpen voor onze verjaardag, kun je blijven genieten van al onze klassieker, of het nu je eerste of je 30e bezoek is.
Geniet opnieuw van Disney Illuminations, Disney Stars on Parade, Magische momenten met Disney Figuren, Onvergetelijke attracties, bewonder het gerenoveerde Kasteel van Doornroosje en meer...


Een nieuw Marvel gebied voor het Walt Disney Studios Park met één volledig nieuwe attractie
Avengers Campus in Disneyland Paris zal openen in de zomer van 2022. Een exacte datum zal later bekend gemaakt worden, maar vooralsnog is er in ieder geval al een periode gedeeld, zodat het aftellen kan beginnen. In het nieuwe themagebied komt ook een Ant-Man-restaurant en een meet-and-greet-locatie. Verder krijgt de bestaande lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema.Onze TIP: Plan je verblijf met onze handige prijskalender
Vergelijk verschillende periodes* en gebruik onze handige kalender om het ideale moment te vinden voor jouw reis naar het hart van de magie!
Zoek de Laagste Prijs voor Disneyland Paris hier.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 15 januari 2022 10:30