Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jaarkaarthouders kunnen nu reserveren voor nieuwe online TV show in Studio Theater

januari 14, 2022 183
Neem deel aan de opnames van de nieuwe Showtime online TV Show voor jaarkaarthouders!

Ontdek als een van de eersten dit nieuwe exclusieve evenement, gefilmd in het openbaar in het Studio Theater en binnenkort elke maand uitgezonden op onze officiële sociale netwerken van de Jaarpas!

Op het programma grote showschilderijen, nieuws over het Jaarpasprogramma en Disneyland Parijs... en veel humor! 🤩
📍 De opnames vinden plaats in Studio Theater in het Walt Disney Studios Park op 20 en 21 januari, van 19.00 uur tot 22.00 uur.

🎟️ Registraties zijn gereserveerd voor Infinity jaarkaarthouders (zonder begeleider), nu te reserveren via het Jaarpas-platform: https://pass-annuel.disneylandparis.com/connectpa.php?mk=fr

i️ Met betrekking tot het filmen van een show in het openbaar, moeten deelnemers een uitzendingsautorisatie invullen, deze moet worden gedownload tijdens uw registratie en moet al ingevuld worden geretourneerd op D-Day.

Om technische en artistieke redenen zullen er tijdens de opnames verschillende pauzes worden ingelast, 's avonds worden er snacks geserveerd aan het publiek. De opnames kunnen op elk moment worden onderbroken en het is niet mogelijk om het park te verlaten voor het einde van de opnames.
⛔ Het is ten strengste verboden om de show te filmen of te fotograferen.
Wij danken u voor uw registratie alleen als u zeker weet dat u aan deze programma's kunt deelnemen. Er wordt een controle van de Jaarpas en registraties uitgevoerd, elke registratie die niet wordt gehonoreerd en niet 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, resulteert in het blokkeren van de Jaarpas voor toekomstige evenementen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender