Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jaarkaarthoudersavond: "Annual Pass Aventures Soiree" in het Disneyland Park, 10 maart 2023, 21u tot 02u

januari 11, 2023 349
Noteer 11 uur op 18 januari in je agenda, dit is wanneer de kaartverkoop opent voor de volgende grote, exclusieve Annual Pass Soiree!

Volgende week is de link naar het boekingsplatform beschikbaar.
Ontdek het thema en een eerste kijkje in het programma!


i️ Deze avond vol avontuur is gereserveerd voor Magic Plus en Infinity Annual Passholders – en maximaal twee metgezellen.

? Om een snellere toegang tot het feest te geven, wordt er een screening met polsband opgezet en vanaf 17u toegang tot Disneyland Park.
? Tickets kosten €55.
? Begeleidende personen moeten met de Jaarpashouder aan de ingang van de avond aankomen om hun ticket te valideren en hun armband op te halen.
? Jaarlijkse pashouders die een officieel bewijs van beperking hebben aanvaard in Disneyland Paris kunnen 25% korting krijgen op tickets voor zichzelf en 1 gezelschap. Ze moeten hun tickets direct op de dag van het evenement kopen bij de ingang van de Disney Parks (geen voorverkoop of reservatie vereist). In geval van een 2e metgezel moet deze laatste zijn volledige prijsticket reserveren wanneer de online verkoop opengaat.
? Houd er rekening mee dat er geen traditionele ontmoetingen met Disney-figuren zullen zijn: je zult veel personages ontmoeten in hun universums en instellingen tijdens de avonturen, maar je zult niet met hen kunnen poseren of om een handtekening kunnen vragen.
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender