Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De vriendentickets voor Disneyland Paris Pass (jaarkaarhouders) vanaf €47 zijn nu online te koop

juni 19, 2024 401
Krijg korting op gedateerde toegangstickets voor de Disney Parken, alleen beschikbaar voor Disneyland Pass-houders (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit dagticket kan niet worden geannuleerd of terugbetaald.

Het vriendenticket is een gedateerd toegangsticket voor 1 dag geldig voor beide Parken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park). Vriendentickets zijn persoonlijk en zijn niet overdraagbaar. Deze tickets kunnen niet worden geannuleerd of terugbetaald.

👉 Koop ze via My Disneyland op de Disneyland Paris website: hier dus.

👉 Meer info over de nieuwe jaarkaarten en online aankopen kan hier.

Moet ik zelf met mijn vrienden binnen gaan?
Nee, ze kunnen hun ticket bij de ingang scannen om toegang te krijgen tot de Disney Parken, of jij er nu bij bent of niet.

Moet ik zelf mijn bezoekdag registreren?
Als jij de Disney Parken op dezelfde dag als je familie en vrienden wil bezoeken, moet je van tevoren jouw eigen toegang met je Disneyland Pass registreren via ons online registratieplatform.

Meer info:
De Disneyland Pass vriendenticketaanbieding is in verkoop t/m 29 september 2024. Geldig voor een bezoek tussen 12 juni en 30 september 2024 met onderstaande voorwaarden. 1 dag/2 Parken toegangstickets met lagere prijzen dan de reguliere prijzen voor 1 dag/2 Parken toegangstickets voor dezelfde datums.
Alleen beschikbaar voor Disneyland Pass-houders tijdens de geldigheidsperiode van de aanbieding, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het Disneyland Pass vriendenticket is een gedateerd ticket dat alleen geldig is op de gekozen dag die op het ticket staat. Een Disneyland Pass vriendenticket kan niet worden gewijzigd of terugbetaald.
Eén prijs voor volwassenen en kinderen (gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar op de dag van het bezoek). Aanbieding geldig voor houders van een geldige, definitieve Disneyland Pass (niet geldig met een tijdelijke Disneyland Pass-voucher).
De aanbieding is niet geldig op de dag van aankoop van een Disneyland Pass. Het ticket staat op naam, is niet overdraagbaar en mag niet worden doorverkocht.

Waar vind je de tickets online?

1. Log hier in

2. kies dan Mijn Disneyland Passen

3. Ga naar Disneyland Pass vriendentickets

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender