Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoe duur is of boek je Disney Hotel met je jaarkaartkorting?

augustus 15, 2021 10379
Vaak wordt er gevraagd wat een verblijf met jaarkaart in een Disney Hotel kost? Daar weten wij geen antwoord op, de prijzen variëren namelijk en zijn afhankelijk van wanneer je wilt gaan en de beschikbaarheid van het gewenste kamertype.
De laagste prijzen beginnen bij ongeveer 80 euro per nacht voor het goedkoopste hotel (Disney Hotel Santa Fe **) tijdens het laagseizoen, tot meer dan 200 euro per nacht in het hoogseizoen voor dezelfde kamer. De prijzen zijn per kamer en niet per persoon. En je kan boeken met of zonder extra's, zoals verzerkering of maaltijdopties.

Zoom in (real dimensions: 700 x 350)Afbeelding

Wil je graag een Disney hotel boeken met je jaarkaartkorting dan moet je de reserveringslijn bellen.
Je kan geen Disney hotelkamer reserveren met jaarkaartkorting op een andere manier. De enige optie is bellen en de prijs vragen, deze prijs is wat je betaald op dat moment, de prijzen veranderen afhankelijk van de bezetting van het hotel.

Reserveringslijn Disneyland Paris:

Vanuit Vlaanderen: (+32)050 93 08 23*
*Lokaal tarief, verbindingskosten volgens operator

Vanuit Nederland: 020-7218974 (Lokaal tarief)
Infinity jaarkaarthouders kunnen ook de speciale Infinitylijn bellen.

Maandag t/m vrijdag: 9.30 – 19.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 18.00 uur
Hou er rekening mee dat de wachttijden lang kunnen zijn!

Wat moet je vermelden als je belt?
*Welke jaarkaart je hebt en dat je wilt reserveren met die jaarkaart.
*Welke data je wilt aankomen en hoeveel nachten je wilt blijven.
*Hoeveel volwassenen en kinderen (+ geboortedatum).
*Eventueel voorkeur voor bepaald hotel of verschillende hotels en welke kamers in deze hotels.
*Of je een annuleringsverzekering wilt hebben.
*Of je maaltijden wilt bijboeken (houd er rekening mee dat als je vooraf maaltijden bijboekt je geen jaarkaartkorting krijgt hierop. In principe hebben maaltijdopties al een voordeel ten opzichte van de prijs die je zou betalen zonder maaltijdvouchers, echter ben je dan wel soms beperkt tot het specifieke menu wat bij je maaltijdvoucher hoort. Met je jaarkaart heb je korting op alle gerechten van de menukaart.)

Wanneer is het goedkoper om te verblijven in een Disney Hotel?
Er zijn kalenders die de seizoen bepalen in Disneyland Paris, deze seizoenen worden vastgelegd aan de hand van bijvoorbeeld de schoolkalenders van verschillend landen. Een duurder seizoen is meestal ook een drukker seizoen en er is meer te doen in de parken wat betreft entertainment en zijn er minder attracties gesloten voor onderhoud. Meer info over de prijzen voor een bepaalde periode kan je ook hier vinden.
Kan je enkel gaan in het hoogseizoen boek je best ruim op voorhand, deze periodes zijn het snelste volzet. Het kan zelfs zijn dat je geen kamers meer kan boeken met je jaarkaartkorting als er wel nog kamers zijn op boekingssites zoals ExpediaBooking.comHotels.com of Trivago.

Zoom in (real dimensions: 1131 x 800)

Houd er rekening mee dat als je meerdere nachten verblijft, de eerste nacht de prijs bepaald van de volgende nachten. Voorbeeld: Als de eerste nacht laagseizoen is en de 2de nacht hoogseizoen, dan betaal je voor beide nachten de prijs van het laagseizoen.

Nog een extra tip: Kijk ook eens op de andere boekingssites, deze hebben soms ook kamers zonder tickets met korting!
Het komt zelfs voor dat de prijzen op deze sites lager zijn dan de prijzen die je krijgt via de reserveringslijn met je jaarkaartkorting. Ook hebben wel al zelf meegemaakt dat de Disneyland Paris reserveringslijn zelf zegt dat er geen kamers meer zijn voor een specifieke datum in een specifiek Disney Hotel met jaarkaartkorting, terwijl er op boekingssites wel nog kamers beschikbaar zijn.

Dit zijn de sites waar je kunt gaan kijken:
 (klik op de site)
Expedia
Booking.com
Hotels.com
Trivago

Vermeld op deze sites bij je bestemming Disneyland Paris of het hotel naar keuze. Meestal kan ja via deze sites je boeking gratis annuleren tot een paar dagen voor aankomst, dit wordt telkens aangegeven. Dit is niet altijd zo als je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt. Als je via andere sites een kamer boekt voor Disneyland Paris heb je recht op dezelfde voordelen zoals Extra Magic Time, Gratis Parkeren en alle andere voordelen van verblijven in een Disney Hotel. (Dit is alleen voor de zeven officiële Disney Hotels)

Een extra belangrijk voordeel van het verblijven in een Disney Hotel is dat je dan niet meer hoeft te reserveren voor de toegang tot de parken met je geldige jaarkaart! Bij de parken toon je jouw MagicPass samen met je jaarkaart en je kan de parken bezoeken.

Zoom in (real dimensions: 680 x 520)Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender