Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoe duur is of boek je Disney hotel met je jaarkaartkorting?

december 24, 2020 594
Vaak wordt er gevraagd wat een verblijf met jaarkaart in een Disney hotel kost? Daar weten wij geen antwoord op, de prijzen variëren erg afhankelijk van wanneer je wilt gaan en hoe druk het al is in het hotel.
De laagste prijzen beginnen bij ongeveer 80 euro per nacht voor het goedkoopste hotel (Disney's Hotel Santa Fe **) tijdens het laagseizoen, tot meer dan 200 euro per nacht in het hoogseizoen voor dezelfde kamer. De prijzen zijn per kamer en niet per persoon. En je kan boeken met of zonder extra verzekering en met of zonder ontbijt.

Zoom in (real dimensions: 700 x 350)Afbeelding

Wil je graag een Disney hotel boeken met je jaarkaartkorting dan moet je de reserveringslijn bellen.
Je kan geen Disney hotelkamer reserveren met jaarkaartkorting op een andere manier. De enige optie is bellen en de prijs vragen, deze prijs is wat je betaald op dat moment, de prijzen veranderen afhankelijk van de bezetting van het hotel.

Reserveringslijn:
Vanuit Vlaanderen: +32 781 560 28 (Lokaal tarief)
Vanuit Nederland: +31 900 34 76 39 65 (1 euro per oproep + gebruikelijk tarief)

Wat moet je vermelden als je belt?
*Welke jaarkaart je hebt en dat je wilt reserveren met die jaarkaart.
*Welke data je wilt aankomen en hoeveel nachten je wilt blijven.
*Hoeveel volwassenen en kinderen (+ geboortedatum).
*Eventueel voorkeur voor bepaald hotel of verschillende hotels en welke kamers in deze hotels.
*Of je een annuleringsverzekering wilt hebben.
*Of je maaltijden wilt bijboeken (hou er rekening mee dat als je vooraf maaltijden bijboekt je geen jaarkaartkorting krijgt hierop. De meeste maaltijdopties hebben wel al korting op de prijzen in het restaurant zelf, je moet  dan meestal wel de menu nemen die ze voorstellen. Met je jaarkaart heb je korting op de hele menukaart)

Wanneer is het goedkoper om te verblijven in een Disney hotel?
Er zijn kalenders die de seizoen bepalen in Disneyland Paris, deze seizoen worden vastgelegd aan de hand van bijvoorbeeld de schoolkalenders van verschillend landen. Een duurder seizoen is meestal ook een drukker seizoen en er is meer te doen in de parken, minder gesloten attracties.
Kan je enkel gaan in het hoogseizoen boek je best ruim op voorhand, deze periodes zijn het snelste volzet. Het kan zelfs zijn dat je geen kamers meer kan boeken met je jaarkaartkorting als er wel nog kamers zijn op boekingssites zoals www.expedia.nl, www.booking.com, Hotels.com, Trivago

Zoom in (real dimensions: 1131 x 800)Afbeelding

Hou er rekening mee dat als je meerdere nachten verblijft, de eerste nacht de prijs bepaald van de volgende nachten. Voorbeeld als de eerste nacht laagseizoen is en de 2de nacht hoogseizoen, dan betaal je voor beide de prijs van het laagseizoen.

Nog een extra tip kijk ook eens op de andere boekingssites, deze hebben soms ook kamers zonder tickets met korting!
Het valt zelfs voor dat de prijzen op deze sites lager zijn dan wat je krijgt via de reserveringslijn met je jaarkaartkorting. Ook hebben wel al zelf meegemaakt dat de Disneyland Paris reserveringslijn zelf zegt dat er geen kamers meer zijn op die data in dat hotel met jaarkaartkorting, terwijl er op boekingssites wel nog kamers zijn.
Dit zijn de sites waar je kunt gaan kijken: (klik op de site)

www.expedia.nl
www.booking.com
Hotels.com
Trivago

Vermeld op deze sites bij je bestemming Disneyland Paris of het hotel naar keuze.
Meestal kan ja via deze sites ook nog je boeking gratis annuleren tot een paar dagen voor aankomst, dit wordt telkens vermeld. Dit is niet altijd zo als je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt.
Als je via andere sites een kamer boekt voor Disneyland Paris heb je recht op dezelfde voordelen zoals Extra Magic Time, Gratis Parkeren,.... alles voordelen van verblijven in een Disney hotel zijn dezelfde. (Dit is alleen voor de 7 officiële Disney Hotels)

Zoom in (real dimensions: 680 x 520)Afbeelding

Beoordeel dit item
(0 stemmen)