Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoe koop ik tickets voor vrienden met jaarkaart?

augustus 15, 2021 5614
Wanneer je in het bezit bent van een jaarkaart van Disneyland Paris en je hebt vrienden die je graag mee wilt nemen, maar deze zijn niet in het bezit van een jaarkaart, dan kun je voordelige tickets aanschaffen. Welke mogelijkheden je hebt hangt af van je type jaarkaart. We hebben alle mogelijkheden voor je opgesomt, zodat je eenvoudig alle opties kunt bekijken.

Priviligetickets
Voor wie? Jaarkaarthouders met een Infinity of Magic Plus jaarkaart.
Hoeveel? Per jaar 20 tickets (Infinity) of 10 tickets (Magic Plus), met een maximum van 5 per week (maandag tot en met zondag).
Prijs? Laagseizoen: €37 (Infinity) en €42 (Magic Plus), hoogseizoen: €52 (Infinity) en €57 (Magic Plus) (Prijzen geldig tot 30 maart 2022)

Privilegetickets dienen vooraf online gereserveerd te worden, dit kan via het speciale online platform. De betaling en het afhalen van de tickets is mogelijk bij de loketten van het Walt Disney Studios Park. Op block-outdagen is het niet mogelijk om privilegetickets te gebruiken. De tickets zijn geldig voor één dag en twee parken. Ze geven toegang tot Extra Magic Time en privilegetickethouders hebben toegang via de speciale ingang voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders mits de jaarkaarthouder aanwezig is. Vergeet niet als jaarkaarthouder een aparte reservering voor de toegang tot de parken te maken, zodat je samen met je vrienden toegang hebt. Privilegetickets zijn op datum en hebben daarom geen aparte reservering nodig.

Dagtickets met 20% korting*
Voor wie? Jaarkaarthouders met een Infinity, Magic Plus of Magic Flex jaarkaart.
Hoeveel? Maximaal 5 tickets per dag per jaarkaarthouder.
Prijs? 20% korting op de voor die dag geldende kassaprijs (niet combineerbaar met andere kortingen)

Deze korting is enkel geldig voor tickets voor één dag en twee parken. Tickets kunnen enkel op de dag zelf aangekocht worden bij Guest Relations.

* Online zijn soms voordeligere tickets verkrijgbaar, bezoek voor het actuele aanbod de officiële website. Let op dat bij de aankoop van dagtickets zonder datum een aparte reservering vereist is.

Vriendentickets
Disneyland Paris biedt tijdens speciale actieperiodes jaarkaarthouders de mogelijkheid om extra voordelige tickets aan te schaffen. Deze vriendentickets zijn exclusief verkrijgbaar tijdens een specifieke actieperiode en onder de voor die actie geldende voorwaarden en prijzen.

Zoom in (real dimensions: 1238 x 315)
Naast deze aanbiedingen voor jaarkaarthouders en hun vrienden kan iedereen ONLINE goedkopere kaartjes kopen dan aan de kassa! Meer info: Disneyland Paris Website 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender