Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoe koop ik tickets voor vrienden met jaarkaart?

januari 13, 2021 446
Tegenwoordig kan je met een jaarkaart tot 3 soorten tickets voor vrienden kopen. Deze acties kan je combineren, zo heeft een Infinity jaarkaarthouder recht op 20 privilege tickets, als deze opgebruikt zijn kan je gebruik maken van de vriendentickets en als deze actie er niet is of de tickets zijn ook opgebruikt kan je nog altijd tickets aan 20% korting kopen.
AL deze tickets zijn ENKEL te koop aan de kassa's voor de dag zelf.
Heb je als jaarkaarthouder recht op Extra Magic Time voor het park open gaat, dan kunnen je vrienden samen met je het park in met deze tickets.

* Privileges tickets: Infinity en Magic Plus jaarkaarthouders kunnen extra voordelig en beperkt een aantal tickets kopen voor vrienden.
Infinity jaarkaarthouders kunnen 20 tickets in totaal kopen aan voordeeltarief (2 parken), max aantal per week 5 (Maandag tot zondag).
Magic Plus jaarkaarthouders kunnen 10 tickets in totaal kopen aan voordeeltarief (2 parken), max aantal per week 5 (Maandag tot zondag).
Deze tickets zijn enkel te koop voor de dag zelf aan de Disneyland Paris kassa's en je moet samen met je vrienden aan de kassa staan.
Met deze tickets hebben je vrienden ook recht op Extra Magic Time in de parken, jullie gaan samen binnen via de speciale Infinity of Magic Plus ingang!
Slaap je in een Disney hotel? Dan is de kans groot dat je deze tickets daar kan kopen, vraag ernaar bij de conciergerie van je Disney hotel.

* 20% dagtickets: Naast deze acties kunnen Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders een volledig jaar dagtickets kopen aan de kassa's van de parken met 20% korting.
Er is een max van 5 tickets per dag en op blockdagen kan je deze tickets niet kopen. De korting van 20% is geldig op de prijzen aan de kassa's (een ticket 1dag/2parken kost momenteel bv €114 aan de kassa). Online zijn er andere tickets te koop op datum die goedkoper zijn dan de tickets aan de kassa met jaarkaartkorting, kijk daarvoor hier (De tickets op vaste dag zijn online te koop vanaf €54 voor 1 park en €74 voor beide parken). Goedkope tickets op datum zijn NIET te koop aan de kassa van de parken, daar kost een dagticket voor 1 park €89 en voor 2 parken €114.

* Vriendentickets: (Tijdelijke actie, dus niet altijd te verkrijgen) Tijdens speciale aanbiedingen kan elke jaarkaarthouder vriendentickets kopen. Deze acties worden apart bekendgemaakt en zijn niet altijd geldig (geen volledig jaar). Ook de prijs hangt af van welke actie er is voor dat moment.

Zoom in (real dimensions: 1238 x 315)
Naast deze aanbiedingen voor jaarkaarthouders en hun vrienden kan iedereen ONLINE goedkopere kaartjes kopen dan aan de kassa! Meer info: Disneyland Paris Website 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)