Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Veel Disneyland Paris jaarkaarthouders kunnen niet reserveren

januari 19, 2021 1289
Sinds het uitbreken van de COVID-19-crisis in maart 2020 is Disneyland Paris al een hele tijd gesloten geweest. Het park heeft jaarkaarthouders altijd beloofd dat ze de bestaande jaarkaarten zouden verlengen met de dagen waarop de parken gesloten zijn geweest, maar dat levert nu toch problemen op voor jaarkaarthouders die soms tot wel €449 betaald hebben.

Ondertussen zijn de parken al voor de 2de keer dicht sinds eind oktober 2020. Gisteren werd bekend gemaakt dat ze op 2 april 2021 zouden heropenen. Een uurtje na deze aankondiging kon je met je jaarkaart al toegang tot de parken reserveren en dit vanaf 2 april tot midden mei 2021. Door het beperkt aantal plaatsen waren sommige data echter meteen volzet en maakten veel jaarkaarthouders zelfs geen kans om te reserveren. (De kalender op de website blijft evenwel groen en bijgevolg lijken de data dus beschikbaar)
Een bijkomend probleem is dat sommige jaarkaarten vervallen vóór 2 april en dus vervallen zijn wanneer de parken heropenen. Disneyland Paris moet de extra dagen van sluiting nog toevoegen aan deze jaarkaarten, maar zolang dat nog niet gebeurd is, kan je dus ook geen parkdagen reserveren omdat je jaarkaart dan in principe vervallen is. Wanneer Disneyland Paris de extra dagen aan deze jaarkaarten zal toevoegen, is nog onduidelijk en of er dan nog data beschikbaar zullen zijn, is nog een groter vraagteken.

Update (20/01/2021 19u), Disneyland Paris heeft net per email laten weten aan de jaarkaarthouders dat de extra dagen voor de sluiting van de Disney Parken automatisch worden toegevoegd voor het einde van de maand!

Update (28/01/2021 16u30), de jaarkaarthouders waarvan hun jaarkaart verviel tijdens de gesloten periode kunnen nu ook reserveringen maken voor de periode na 2 april 2021.

Bepaalde Jaarpas voordelen zijn tijdelijk uitgesteld of gewijzigd en de voorwaarden zijn bijgewerkt. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en exclusief uitsluitingsdagen van jouw Jaarpas, moet je de toegangstickets voor elke gewenste bezoekdatum (verplicht en gratis) reserveren op ons speciale reserveringsplatform, en je reserveringsbevestigingsmail en je Jaarpas samen laten zien bij de ingang van de Disney Parken om toegang te verkrijgen.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)