Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris jaarkaarten

maart 30, 2022 50565

Index

Wil je regelmatig Disneyland Paris bezoeken? Dan is een jaarkaart misschien wel iets voor jou! Disneyland Paris heeft vier verschillende jaarkaarten. Zo zijn er voordelige jaarkaarten met een beperkt aantal voordelen, tot duurdere varianten met extra voordelen. In dit artikel vind je alle vier de verschillende jaarkaarten met bijbehorende voordelen, zodat je eenvoudig kunt zien welke jaarkaart het best bij je past.

Het is mogelijk om een jaarkaart online of ter plaatse aan de loketten van het Walt Disney Studios Park te kopen. Indien je al een dagticket gekocht hebt, dan kun je de betaalde prijs in vermindering laten brengen op het bedrag van de jaarkaart (dit geldt enkel voor losse dagtickets (geldigheid voor één dag toegang) en niet voor tickets uit een hotelarrangement of meerdaagse tickets).

Goed om te weten: Disneyland Paris hanteert een reserveringsysteem, hierdoor moet iedere bezoeker zijn of haar bezoek vooraf reserveren. Een geldig toegangsticket zonder datum, dus ook de jaarkaarten, hebben niet automatisch toegang. Via het speciale online platform is het mogelijk om je dag te reserveren. Je kunt tegelijkertijd in het bezit zijn van drie reserveringen. Wil je meer dan drie dagen reserveren, dan zul je moeten wachten tot de eerste reservering gebruikt of geannulleerd is. Daarna kun je weer een nieuwe datum reserveren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wanneer je na het lezen van dit bericht nog vragen hebt over de jaarkaarten, bekijk dan ook ons artikel met de meest gestelde vragen over de jaarkaarten van Disneyland Paris.

Actie: Krijg Disney+ cadeau! Koop nu een ticket, verblijf (hotel + tickets) of Jaarpas en krijg tot 1 jaar gratis Disney+.


Vorige 1/5 Volgende »

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Laagste prijs kalender