Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Superhelden bereiden zich voor om zich te verenigen in Disney-parken over de hele wereld

augustus 28, 2019 107
Kort geleden tijdens de D23 Expo 2019 heeft Bob Chapek, voorzitter van Disney Parks, Experiences en Products, meer details onthuld over de groeiende aanwezigheid van Super Heroes in Disney Parks over de hele wereld. Dit is wat werd gedeeld:

Avengers Campus Komt naar Californië en Parijs

Je kunt je binnenkort aansluiten bij je favoriete Super Heroes op de Avengers Campus, beginnend in 2020 in Disney California Adventure Park en later in Disneyland Parijs. Dit zijn campussen opgezet door de Avengers om de volgende generatie aan Super Heroes te rekruteren.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 584)"In sommige opzichten zijn deze nieuwe campussen net als de Avengers zelf: een groep uiteenlopende individuen die voor hetzelfde doel hebben samengewerkt", zegt Scot Drake, Creative Executive, Marvel Global Portfolio, Walt Disney Imagineering. "Deze verzameling unieke locaties - elk gewijd aan een andere discipline - zijn samengebracht om de volgende generatie helden te verdedigen."

Zoom in (real dimensions: 1280 x 586)Afbeelding

De eerste sleutellocatie op de Avengers Campus is de Worldwide Engineering Brigade - ook bekend als 'WEB' - waarin onze nieuwe Spider-Man-ervaring zal worden ondergebracht, de eerste attractie van Disney met deze iconische Super Hero.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 573)Afbeelding

Tijdens een open dag op WEB zijn de aspirant-uitvinders enthousiast om je uit te nodigen voor een proefrit van hun nieuwste uitvinding: het "Web Slinger" -voertuig, waarmee je een web net als Spider-Man kunt slingeren! De attractie geeft je een voorproefje van hoe het is om echte superkrachten te hebben terwijl je Spider-Man helpt bij het verzamelen van Spider-Bots die amok hebben gemaakt.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 634)Afbeelding

Avengers Campus zal ook beschikken over Pym Test Kitchen. Net zoals Ant-Man en The Wasp gebruiken ze "Pym Particles" om zo ongeveer alles te laten groeien en krimpen,Pym Technologies gebruikt de nieuwste innovaties om voedsel in dit eetcafe te laten groeien en krimpen!

Zoom in (real dimensions: 1280 x 582)Afbeelding

Je vindt ook heroïsche ontmoetingen op de campus, waaronder Black Widow, Ant-Man en The Wasp, Doctor Strange, the Guardians of the Galaxy, Superhelden van Wakanda, Asgard en Iron Man.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 585)Afbeelding

Terwijl Super Heroes zich op beide campussen blijft verzamelen, zal een van de iconische gebouwen op de campus van Californië het Avengers-hoofdkwartier zijn, waar je een glimp van de Avengers kunt zien langs de daken .

Zoom in (real dimensions: 1280 x 711)Afbeelding

Dit gebouw, dat in fase twee wordt geopend, wordt de toekomstige toegang tot een gloednieuwe E-Ticket-attractie waar je aan boord van een Quinjet stapt en langs de Avengers vliegt in een episch avontuur naar Wakanda en verder! Je gaat samen met de Avengers in een strijd om onze wereld te redden tegen een van de machtigste schurken die ze ooit hebben geconfronteerd. Imagineers zijn hard aan het werk om een ​​geheel nieuw innovatief ritssysteem te bedenken om je midden in deze actie te plaatsen.

bron: DisneyParksBlog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)