Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De uitbreiding van het Walt Disney Studios Park gaat door....

april 05, 2022 1130
Disneyland Parijs viert sinds begin maart zijn 30-jarig jubileum en blijft uitbreiden door achtereenvolgens grootschalige projecten te lanceren, voornamelijk in het Walt Disney Studios Park.

Avengers Campus - met zijn majestueuze Quinjet-vliegtuig als middelpunt - is de laatste bouwfase ingegaan en zal naar verwachting in de zomer van 2022 worden geopend. En vlak daarnaast is al begonnen met het toekomstige Frozen-themagebied dat gasten zal onderdompelen in het koninkrijk Arendelle.

Frozen is een van de vele Disney-verhalen die elke dag tot leven komen in Disneyland Paris. Met betoverende shows en parades, zoals Disney Stars on Parade of Disney Illuminations, kunnen gasten nu al genieten van de magie van deze succesvolle franchise van de Walt Disney Animation Studios. Naast de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, beloven de renovatiewerkzaamheden van het Disneyland Hotel veel goeds. Dit hotel ondergaat namelijk een koninklijke transformatie en gasten nemen daarmee ook de Disney-beleving mee buiten de Disney Parken.

De wereld van Frozen in het Walt Disney Studios Park
Elsa, Anna, Olaf en hun vrienden verwelkomen binnenkort gasten in hun eigen wereld in het Walt Disney Studios Park. Onlangs begon de bouw van het Frozen-themadeel, waarbij voor het project een beroep gedaan is op de talenten van mensen uit honderden verschillende beroepen, verspreid over Walt Disney Imagineering-teams in Parijs, maar ook van over de hele wereld.


Als gasten het hart van het park naderen, verwelkomt Elsa's IJskasteel hen van ver. Dit magnifieke bouwwerk zal bovenop een met sneeuw bedekte berg van 30 meter hoog staan, direct naast een meer van 3 hectare groot. Het koninkrijk Arendelle zal zijn poorten openen voor het publiek voor het eerst na al die jaren, en bij deze gelegenheid wachten vele ervaringen, waaronder een nieuwe attractie die gasten meeneemt op een reis samen met de iconische personages uit Frozen. Het dorp - met zijn op films geïnspireerde bouwstijl - zal de thuisbasis zijn van een winkel en een restaurant met gerechten met een Scandinavisch tintje. Daarnaast kunnen gasten hun favoriete Frozen-personages ontmoeten tijdens een koninklijke Meet & Greet die ze voor altijd zullen herinneren.

Een nieuwe promenade in een weelderige groene omgeving
Om toegang te krijgen tot dit nieuwe gebied, zullen gasten langs een promenade lopen die wordt omringd door weelderige landschappen; een combinatie van thematuinen en groene wandelpaden. Deze fantasiewereld - perfect om te dagdromen of te genieten van entertainment - zal dienen als overgang tussen de nieuwe themagebieden die het toekomstige meer zullen omringen en zal de sfeer van het park volledig veranderen. Hier worden de gasten getrakteerd op een familieattractie in de buitenlucht en een elegant restaurant met tafelbediening met 250 zitplaatsen, gelegen aan het meer. Met zijn Art Nouveau-stijl biedt het restaurant een adembenemend panoramisch uitzicht over het meer, met daarbij de mogelijkheid om je favoriete Disney Figuren te ontmoeten.


"Sinds de release in 2013 is Frozen een van de favoriete verhalen van onze gasten. Met de start van de werken met betrekking tot dit nieuwe gebied, samen met de prachtige promenade langs het meer, zijn we verheugd om de uitbreiding van Walt Disney Studios Park voort te zetten. We maken gebruik van alle creativiteit en expertise van onze Walt Disney Imagineering-teams - zowel in Parijs als elders - in combinatie met lokaal vakmanschap, zo brengen we Arendelle tot leven. Dit wordt ongetwijfeld een ervaring die de harten van onze gasten zal doen smelten!” 
David Wilson, vice-president van Walt Disney Imagineering Paris
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 05 april 2022 13:20