Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mickey and The Magician komt terug met optionele gegarandeerde toegang

april 20, 2022 194
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs keert de populaire show Mickey and The Magician terug vanaf 23 april naar het Animagique Theatre in het Walt Disney Studios Park! Mickey and the Magician keert terug met twee voorstellingen per dag van 23 tot 25 april, daarna vijf voorstellingen per dag vanaf 26 april!

Mickey and The Magician biedt nu een optie voor gegarandeerde toegang*, voor gasten die er zeker van willen zijn dat ze deze geweldige show** kunnen meemaken. Net als bij The Lion King: Rhythms of the Pride Lands-show, heeft gegarandeerde toegang* voor Mickey en The Magician slechts invloed op een beperkt aantal plaatsen tegen een kostprijs van € 15 per persoon. Deze laatste update maakt deel uit van onze voortdurende toewijding om gasten de mogelijkheid te bieden hun ervaring te maximaliseren en hun dag van tevoren te plannen.
Voorverkoop is vanaf morgen (21 april) beschikbaar op www.disneylandparis.com, de Disneyland Paris App en via gastcommunicatiekanalen voor showdata vanaf 26 april.
Gasten kunnen de show nog altijd gratis bijwonen met hun toegangsticket voor het park. Als je zeker wilt zijn van plaats voor een show kom je best op tijd, want deze show is populair. 

*Te betalen service op basis van beschikbaarheid, te koop vanaf 21 april voor showdata vanaf 26 april, enkele prijs van 15 € per persoon.

** Met gegarandeerde toegang kun je de show op het geselecteerde tijdstip bijwonen, tenzij om welke reden dan ook de show wordt geannuleerd, bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden.

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 20 april 2022 19:38