Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beleef het MARVEL universum vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park

mei 23, 2022 676
Oproep aan alle helden! Maak je klaar voor de epische opening van een nieuw themaland in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Als nieuwe rekruut ga je samenwerken met de Avengers en beleef je de machtigste MARVEL missies.

Attracties: ben je klaar voor je volgende heldhaftige missie?

Avengers Assemble: Flight Force
Iron Man en Captain Marvel vragen je hulp om een intergalactische dreiging af te weren in deze hyperspannende attractie. De aarde rekent op jou!
Minimumlengte: 1,20 m.Spider-Man W.E.B. Adventure
Toon samen met Spider-Man je heldenmoed in deze interactieve attractie. Met je nieuwe web-slingerkracht lanceer je je eigen spinnenwebben om de dolle Spider-Bots uit te schakelen voordat ze de hele Campus afbreken.
Geen minimumlengte.Sluit je aan bij de Avengers in hun hoofdkwartier

Duik in de actie met Marvel Superhelden
Ontdek Avengers Campus en sluit je aan bij de Superhelden. Ze kunnen je op elk moment rekruteren om samen een missie te volbrengen. Black Panther, Thor en andere Avengers patrouilleren regelmatig door de straten. Blijf alert, want de spanning en actie van MARVEL kunnen overal om je heen op elk moment toeslaan.Ontmoetingen met Superhelden
Ontmoet wereldberoemde Avengers en bewonder hun nieuwste technologieën, uitrustingen en moves.

Verrassende acties
Vijandelijke troepen proberen vaak te infiltreren in Marvel Avengers Campus. Gelukkig zijn de Avengers voorbereid om alle aanvallen af te slaan.

Superhelden op de campus
Blijf paraat want de Avengers patrouilleren door de straten op zoek naar nieuwe super rekruten. Valt hun oog op jou?

Hero Training Center
Meld je aan bij het Hero Training Center voor een trainingssessie met Spider-Man en andere Avengers.

Restaurants: doe nieuwe krachten op tussen je missies
Heldenwerk maakt hongerig. Verzamel nieuwe krachten met een machtige maaltijd in de supersfeer van onze themarestaurants.

Stark Factory
Heb je trek in pizza's, pasta's en salades? Vlieg dan naar de Stark Factory, een high-tech werkplaats en counterservice-restaurant waar ook Superhelden aan hun uitrusting werken.PYM Kitchen
In dit buffetrestaurant geniet je van gerechten en snacks in alle maten. De superslimme chef-koks verkleinen en vergroten ingrediënten met de PYM Particle technologie van Ant-Man en The Wasp.Boetieks: vind de nieuwste gadgets voor Superhelden
Bereid je voor op je missies en trainingen met de nieuwste W.E.B. en Campus technologieën, uniformen en uitrustingen. Maak je keuze in Mission Equipment.TIP Zoek nu de laagste prijzen via onze kalender: Prijskalender Disneyland Paris.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 24 mei 2022 19:39